ioulios ptimper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 εχω στην κατοχη μου τον pentium d 805 2.66ghz και θα θελα να τον κλοκαρω λιγακι. ο κατασκευαστης λεει οτι αντχει στα 95 βατ. ποσο λετε να του εβαζα αν αντεχε κατι τετοιο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 πρεπει να δεις ακριβως τι πρεπει να κανεις για να κλοκαρεις εναν επεξεργαστη σε socket 775 Υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο ιντερνετ... ξεκινας παντα με προγραμματα που να τσεκαρουν θερμοκρασιες και αν μπορεις και μια ψυχτρα καλή θα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioulios ptimper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 ναι εχω υποψιν μου τους οδηγους, εχω μονταρει και μια υδροψυξη απλα δεν μου φαινεται και τοσο καταλληλος ο επεξεργαστης μου. λες να βλετιωθει κατα 20% τουλαχιστον η αποδοση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 δεν χριαζετε να πειραξεις ακομα τις τασεις ξεκινα με τα GHz και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δές εδώ review φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα