jordakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 επεσε το λαπτοπ κατω με την μερια της οθονης και οταν το ξανααναψα η οθόνη δεν είχε καθόλου φωτισμο αλλα εικονα βλεπεις πίσω κανονικα και σε συνδεση με αλλη οθονη δουλευει κανονικα λετε να εχει χαλάσει ο inverter ???
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 βρίσκεις inverter τον δοκιμάζεις(σχετικά φθηνά) κάνεις την δοκιμή σου. μετά πάς η σε άλλη οθόνη(ψάξε στης αγγελίες) κατα καιρούς υπάρχουν. και 3ο ποιό λάπτοπ έχεις;;
stivi1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 λογικα εχει σπασει το backlight της οθονης κατα πασα πιθανοτητα... πρωτα σπαει αυτο και μετα χαλαει το ιnverter οποτε λογικα εισαι για οθονη!!
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 πες μας τι οθόνη έχεις στό λάπτοπ.. γιατί αν είναι με τεχνολογία Led και όχι ccfl(λάμπα). πάς για άλλη οθόνη.
jordakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 xristosk ευχαριστώ για την απαντηση coolerman ειναι το DELL D 620 είπα για inverter γιατι και πιο παλια ειχε ενα θεμα με τον φωτισμο ηταν πιο χαμηλος απο τα αλλα λαπτοπ stivi1981 ευχαριστω πολύ
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 τότε κοιτάς πρώτα Inverter αφού μας λές οτι είχες παλιά θέμα πάλι με αυτό! και εδώ είμαστε
jordakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 coolerman σ'ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και θα σου πω!!
stivi1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 εγω παντως επιμενω οτι ειναι θεμα οθονης και οχι inverter... το καλυτερο που μπορει να κανει ο φιλος ειναι να δοκιμασει μια αλλη οθονη! inverter ιδιο που θα βρει? αν ειχε θεμα παλια με τον φωτισμο μπορει να εφταιγε το backlight! σαν τεχνικος που ειμαι εχω να προσθεσω οτι σε εκατονταδες λαπτοπ που μου εχουνε φερει απο πεσιμο σε κανενα δεν οφειλοταν το inverter για την απωλεια του φωτισμου
jordakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 stivi1981 ευχαριστώ πολύ θα δώ τι θα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα