Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι υπεραρκετό και έχεις όσα περιθώρια θέλεις. Πάνω  από 100-150 watt δεν ζητάει το μηχάνημά σου! Την κάρτα γραφικών δεν κατάλαβα γιατί την πήρες αφού υπάρχει η ενσωματωμένη. Παιχνίδια έτσι κι αλλιώς δεν θα παιξεις με καμία από τις δύο. Μνήμες πάρε τις φτηνότερες  2 x 8GB 1600MHz που θα βρεις και hdd αυτόν με την μεγαλύτερη εγγύηση στη χωρητικότητα που θες.

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων υπηρχε.  Το PC to  χρειαζομαι για προγραμματα CAD , και αυτη η καρτα υποστηριζει openGL 4.1 Tην ειχα παρει σε προσφορα , για την αναθατημιση του παροντος PC αλλα αλλαξα σταυροδρομι στην πορεια. Απλα ειδα οτι η καρτα γραφικων χρειαζεται 400watts απο μονη της και ανησυχησα. Γιατι προτεινεις φθηνες μνημες αληθεια???? Για hdd εχω στο μυαλο μου εναν caviar BLUE , η εναν seagate baracunda , χωρις να μπορω να αποφασισω ακομη. 

Δημοσ.

50 watt και αν χρειάζεται. Αυτά που διαβάζεις αφορούν όλο το σύστημα και είναι εντελώς διογκωμένα.

Μνήμες: http://www.skroutz.gr/s/327118/Kingston-8GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-XMP-X2-Grey-Series.html

Σκληρός: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-AV-GP-1TB-HDD-3-5-Cache-64MB-IntelliPower-SATA-6Gb-s-WD10EU.htm

Δημοσ.

Παιδια καλημερα. Προσφατα πηρα αποφαση να στησω ενα νεο pc . Τα πραγματα που εχω αγορασει εως τωρα ειναι τα εξης:
Θελω να αγορασω ακομη εναν σκληρο στις 7200 rpm 1Τ με 64αρα cache , ενα dvd rw , 2-3 Fans και φυσικα RAMs και υπαρχει και ακομη ενας εξωτερικος δισκος 500gb . Εχω κανει βλακεια με την επιλογη του τροφοδοτικου οσον αφορα στα watts? Και τι περιθωρια εχω για περιφερειακες συσκευες ?
Ευχαριστω εκ των προταιρων 

Γεια σου και απο μενα.Εγω θα σου προτεινα να πας σε αυτο το τροφοδοτικο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17 λογω και καλυτερης ποιοτητας και μαρκας (xfx) αλλα και επιπλεον 3 χρονια εγγυηση,συνολο 5 δηλαδη με μονο 4 ευρω παραπανω.Αξιζει πιστευω.2 Χρονια εγγυηση για τροφοδοτικο πιστευω ειναι λιγα φιλε μου.Αν το εχεις ανοιξει ομως και δεν μπορεις να το επιστρεψεις οκ,θα σε καλυψει και αυτο.Απλα για το θεμα εγγυησης το ειπα

Δημοσ.

Το μηχανημα το εχω στην αρχικη του συσκευασια αθικτο. Εχω την δυνατοτητα αλλαγης. Απλα παρεθεσα τον συνδεσμο του e-shop για ευκολια στην κουβεντα μας. Σας ευχαριστω πολυ παιδια !!!

Δημοσ.

Ειπα πως αν μπορει να επιστρεψει το τροφοδοτικο χωρις να χασει χρηματα και να μπορεσει να παει στο xfx θα ειναι πολυ καλυτερα απο θεμα εγγυησης με τα ιδια λεφτα

Δημοσ.

Παιδια πιστευω οτι απο το καθε "καθε" μαγαζι , "τσιμπας" κι αυτο που σε συμφερει. Ο καθενας εχει καλιτερες τιμες απο τον αλλον σε διαφορετικα ομως ειδη . Το Vision Studio ομολογω δεν το ηξερα. 

Δημοσ.

Απλα 2 χρονια εγγυηση σε τροφοδοτικο ειναι λιγα κατα την γνωμη μου γιατι ειναι ενα κομματι hardware το οποιο δεν το αναβαθμιζεις συχνα.Και δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην προτιμησεις ενα τροφοδοτικο απο παρα πολυ καλη εταιρια (xfx) με περισσοτερα watts και ambers,καλυτερο απο αυτο που αναφερεις απο το eshop,στην ιδια τιμη σχεδον ( κατα 3 ευρω ακριβοτερο) και με 3 χρονια περισσοτερα εγγυηση..Αληθεια γιατι?

Δημοσ.

Απλα 2 χρονια εγγυηση σε τροφοδοτικο ειναι λιγα κατα την γνωμη μου γιατι ειναι ενα κομματι hardware το οποιο δεν το αναβαθμιζεις συχνα.Και δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην προτιμησεις ενα τροφοδοτικο απο παρα πολυ καλη εταιρια (xfx) με περισσοτερα watts και ambers,καλυτερο απο αυτο που αναφερεις απο το eshop,στην ιδια τιμη σχεδον ( κατα 3 ευρω ακριβοτερο) και με 3 χρονια περισσοτερα εγγυηση..Αληθεια γιατι?

Ειπαμε . Ολα διορθωνονται. Το εδωσα πισω στο καταστημα και αυριο παραλαμβανω το xfx .4 Ευρω περισσοτερο απο την τιμη που εχει στο site που αναφεραμε , αλλα αν λαβεις υποψιν τα μεταφορικα που θα πληρωνα , ερχεται παλι  μια η αλλη.

Δημοσ.

Δεν ερχεται μια η αλλη φιλε μου..Παραπανω watts,πιο ποιοτικο,πιο πολλα amber και πανω απο ολα αυτα 5 χρονια εγγυηση εναντι 2 του eshop.8 ευρω παραπανω για αυτα συνολικα αξιζουν και με το παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...