Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εγκατεστημενα τα windows7 στον υπολογιστη μου και οταν μεταφερω αρχεια σε ενα εξωτερικο στικακι.. ειτε παει σφαιρα μεχρι το τελος και μετα κολλαει η μπαρα για πολυ ωρα ... η κανει μεταφορα πολυ αργη...! Δεν ξερω αν εχει απαντηθει εψαξα και εδω εψαξα και εξω και δεν μπορω να βρω λυση ... ! Ο υπολογιστης δεν ειναι ουτε μηνα με καινουργιες motherboard κτλ κτλ...! Update motherboard κτλ κτλ..αλλα τιποτα...! Μηπως καποιος ξερει καμμια λυση να μου πει ? 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λύση. Η ταχύτητα του USB είναι λογικά αργή σαν το θάνατο, και τα Windows απλά "σε κοροϊδεύουν" επειδή έχουν κρατήσει τα δεδομένα σε ένα προσωρινό buffer. Όταν αυτός γεμίσει (κάτι που μπορεί να γίνει και στη μέση του αρχείου αν δοκιμάσεις να αντιγράψεις κάτι πολύ μεγάλο, σα να λέμε > 5 GB) τότε απλά πρέπει να περιμένεις να μεταφερθούν τα δεδομένα στο στικάκι με την ταχύτητα κηδείας.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώσεις για να αγοράσεις stick USB 3.0 (αν ο υπολογιστής σου υποστηρίζει) που να είναι και γρήγορο (τα φτηνά δεν έχουν γενικά καμία σχέση με τα ακριβά).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λύση. Η ταχύτητα του USB είναι λογικά αργή σαν το θάνατο, και τα Windows απλά "σε κοροϊδεύουν" επειδή έχουν κρατήσει τα δεδομένα σε ένα προσωρινό buffer. Όταν αυτός γεμίσει (κάτι που μπορεί να γίνει και στη μέση του αρχείου αν δοκιμάσεις να αντιγράψεις κάτι πολύ μεγάλο, σα να λέμε > 5 GB) τότε απλά πρέπει να περιμένεις να μεταφερθούν τα δεδομένα στο στικάκι με την ταχύτητα κηδείας.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώσεις για να αγοράσεις stick USB 3.0 (αν ο υπολογιστής σου υποστηρίζει) που να είναι και γρήγορο (τα φτηνά δεν έχουν γενικά καμία σχέση με τα ακριβά).

Γιατι στο ιντερνετ γινεται ψιλοχαμος με το συγκεκριμενο θεμα για Windows 7...! Αρα εικονικο ειναι που παει σφαιρα μεχρι το τελος με 160mb/s και μετα κολλαει ??? Υποστηριζει USB 3.0 

Δημοσ.

Ναι εικονικό είναι. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει εδώ, αλλά έτσι δεν κερδίζεις τίποτα γιατί μετά είσαι αναγκασμένος να κάνεις safely remove και πάλι θα περιμένεις.

Δημοσ.

Και με κλειστο antivirus στο κανει αυτο?

Δεν το δοκιμασα...Θα το κανω και θα σου πω...Αλλα ρε συ 1Gb μεταφορα εκανε 3-4 λεπτα σφαιρα μεχρι το τελος και μετα κανα 4λεπτο...! Στα ΧΡ τετοιους χρονους δεν εκανε...

Δημοσ.

Εμενα δε μου κανει παντως στα 7. 1,5GB μεταφορα σε εξωτερικο δισκο κανει 15-20δευτ. με τα τελευταια 5 να περιμενει για το antivirus. 

Δημοσ.

Εμενα δε μου κανει παντως στα 7. 1,5GB μεταφορα σε εξωτερικο δισκο κανει 15-20δευτ. με τα τελευταια 5 να περιμενει για το antivirus. 

Ρε λες να μου το κανει το antivirus ??? Δεν το δοκιμασα ακομη...! Βεβαια και στο ιντερνετ αν κανεις ενα search παιζει το θεμα αυτο ... ! Αλλα πολυ ωρα ρε συ ... εδω μιλαμε και για ενα αρχειο στα 700-800 Mb κανα 3λεπτο..! κολλημενο στο τελος

Δημοσ.

Μηπως εχεις 2 θεματα? εκτος του antivirus μηπως το usb ειναι σε 1.1 θυρα?

Τι εννοεις ? για explanation please ! 

Δημοσ.

Καταρχην δοκιμασε αυτο που ειπαμε με το antivirus. Για το δευτερο που σου ειπα, βαλτο σε μια usb θυρα πανω στη μητρικη. Πιθανον να μην εχεις περασει chipset drivers. Οταν βαζεις το στικακι, σου βγαζει κανα μηνυμα?

Οτι το υλικο αυτο μπορει να λειτουργησει πιο γρηγορα ή κατι παρομοιο?

Δημοσ.

Καταρχην δοκιμασε αυτο που ειπαμε με το antivirus. Για το δευτερο που σου ειπα, βαλτο σε μια usb θυρα πανω στη μητρικη. Πιθανον να μην εχεις περασει chipset drivers. Οταν βαζεις το στικακι, σου βγαζει κανα μηνυμα?

Οτι το υλικο αυτο μπορει να λειτουργησει πιο γρηγορα ή κατι παρομοιο?

Οχι δεν βγαζει...εκανα και update την motherboard...! και τα windows ...! Μονο εμενα δεν εκανα update

Δημοσ.

Το βαζεις πανω στη μητρικη? Το antivirus που ειπαμε πριν?

Δοκιμασα μπρος , πισω , αριστερα , δεξια , με antivirus , χωρις antivirus για ενα αρχειο 355 mb εκανε 40 δευτερολεπτα περιπου , εκτος απο 1 φορα που εκανα 1 λεπτο και 12 δευτερολεπτα . Μετα εβαλα ενα καινουργιο USB που μολις πηρα USB 3.0 και ειδα οτι οταν το βαζω ειτε σε θυρα USB 2.0 ειτε USB 3.0 κανει 15 δευτερολεπτα για το ιδιο αρχειο . Μετα λεω κατσε να δω γιατι τα 2 στικακια που χρησιμοποιω ειναι NTFS και το καινουργιο ητανε FAT32....Λεω κατσε να κανω και το καινουργιο NTFS ... το κανω και τι να δω παλι 15 δευτερολεπτα...

Αρα εγω βγαζω συμπερασμα οτι φταινε τα στικακια ?? Εσυ τι λες ? Οπως και ποιο ειναι καλυτερο format ? Εγω το εχω NTFS για να το διαβαζει και το Mac που εχω...αλλα αμα ειναι καλυτερο αλλο θα το κανω αλλο τυπο ... !

Δημοσ.

Ηταν το επομενο που θα σου ελεγα.... με δεξι κλικ>διαμορφωση>και το αλλαζεις στο 2ρο πεδιο, παρε πρωτα τα αρχεια γιατι θα στα σβησει ολα. To NTFS ειναι πιο καινουργιο και υποστηριζει πανω απο 4GB μεγεθος αρχειου.

Μπορεις και απο cmd με την εντολη  convert x: /fs:ntfs  οπου x το γραμμα του στικακιου σου αν δε θες να κανεις format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...