XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 καλησπέρα, αγόρασα το συγκεκριμένο player (sansa clip +) και για κάποιο λόγο έχει πολύ χαμηλά τον ήχο. ο πωλητής μου είπε οτι στις ρυθμίσεις θα βρω πως να το αυξήσω αλλά δεν έχω βρει κάτι. μήπως είχε κανείς σας, το ίδιο πρόβλημα? Για δες αυτό... Click Me! 2
greg_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Για δες αυτό... Click Me! ευχαριστώ πολύ. το πρόβλημα λύθηκε και μάλιστα μπορώ να πω οτι έχει πολύ καλό ήχο. παρακάτω η λύση Clip+ / Fuze 1. Reset the Sansa player to factory settings Settings > System Settings > Reset Factory Settings 2. Set the region as Rest of World. 3. Change volume setting to High: Settings > System Settings > Volume > High 1
Κώστας Χατζηγιάννης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας.. Θέλω να αγοράσω ένα mp3 με καλό ήχο (ασχολούμαι με βυζαντινή μουσική) .. η τιμή να είναι γύρω στα 200-300 ευρώ και θα ήθελα να έχει συνδεσιμότητα Bluetooth! Αν μπορεί κάποιος που είναι ξεφτερι σε αυτά να με βοηθήσει θα ειμουν ευγνώμων..!!
duende Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 3:51 ΜΜ, Κώστας Χατζηγιάννης είπε Καλησπέρα σας.. Θέλω να αγοράσω ένα mp3 με καλό ήχο (ασχολούμαι με βυζαντινή μουσική) .. η τιμή να είναι γύρω στα 200-300 ευρώ και θα ήθελα να έχει συνδεσιμότητα Bluetooth! Αν μπορεί κάποιος που είναι ξεφτερι σε αυτά να με βοηθήσει θα ειμουν ευγνώμων..!! αν θες να ακους lossless ((flac κλπ) το παρακατω ειναι μια πολυ καλη επιλογη στα χρηματα που αναφερεις, εφοσον το συνοδευσεις με ενα αντιστοιχα ποιοτικο σετ ακουστικων http://fiio.gr/index.php/product/m7/?lang=en αν θες να ακους mp3 128kbps bitrate, η δεν εχεις ποιοτικα ακουστικα θα κανεις δουλεια και με το κινητο σου η οποιοδηποτε οικονομικο mp3 player που εχει bluetooth, πχ Sandisk Clip Sport Plus 1
Κώστας Χατζηγιάννης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανώς μιλάς για το m7 γιατί δεν μου βγάζει τον σύνδεσμο... Ξέρεις και κανένα ποιοτικό ακουστικο που να συμβαδίζει με το m7; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Κώστας Χατζηγιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα