XPHSTOS_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Έχω το SONY NWZ-S739F 16GB το οποίο μετά από τόσα χρόνια χρήσης μου κάνει "νερά" με την μπαταρία...Το φορτίζω πλήρως και αν δεν αλλάζω τραγούδια κρατάει 1-1.30 ώρα... αν κάνω πως αλλάζω 1-2 φορές τραγούδια θα κλείσει στο 10λεπτο... Θα ήθελα να με βοηθήσετε να πάρω κάτι που να έχει πολύ καλό ήχο, καθαρό, και να έχει σίγουρα equalizer και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία.Χωρητικότητας από 8GB και άνω...Η αλήθεια είναι ότι με το SONY ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και σε όλα τα παραπάνω, άραγε θα μπορούσε να γίνει αλλαγή μπαταρίας...? Θα άξιζε λετε?Ευχαριστώ!
sureilizer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εγω θα σου προτεινα να παρεις iPod.Εγω που εχω ενα ειναι σκυλι.Κορυφαιο σε ολα!Θα σου προτεινα επισης να πας σε καποιο καταστημα που εχει mp3 players σαν εκθεματα και να τα δεις απο κοντα,πχ. στο Public.
XPHSTOS_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Λες για iPod ε?Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα εμπειρία με κάποιο iPod, και δεν έχω κανέναν γνωστό με iPod mp3 player όλοι ακούνε από τα κινητά τους ή στα αμάξια τους... Εγώ ούτε κινητό της προκοπής έχω ούτε αμάξι Το λέω γιατί τα mp3 player τα εκθεσιακά δεν έχουν και πολλά samples μέσα, πόσο μάλλον στα είδη μουσικής που θέλω εγώ για να καταλάβω διαφορά... Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω σκοπό να κάνω μια βόλτα στα μεγάλα καταστήματα Public, Πλαίσιο να τα δω από κοντά...
star12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 το αιποντ εχει καλο ηχο αλλα δεν συγκρινεται με τον ηχο των σονυ.Mε τα σονυ νιωθεις και εισαι σε συναυλια δευτερη σειρα .το αιποντ ειναι λιγο απο ολλα μπ3 παιχνιδομηχανη και σμαρτ τυπου αιφον.οσο για τον αιποντ 160 γιγα εχει μεγαλο χωρο ενα μεγαλο συν μια τσιμπημενη τιμη ενα μεγαλο μειον αλλα παλι ο ηχος πολυ φλατ και αν και το eq κανει κατι παλι ακους θορυβο. αποψη μου πηγαινε σε publick και διαλεξε παλι κατι σε σονυ.με τα 150 που κανουν τα σειρα S θα σαι καλυμενος και απo ηχο βιντεο με καλη ποιοτητα εστω και αν η οθονη ειναι μικρη. τελος θα σου λεγα να δεις και κατα αμαζον πλευρα μιας και τα C0W0N MP3S προσφερουν το καλυτερο ηχο απο οτι εχει βγει ως τωρα σε μπ3 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 COWON?! Δεν την έχω ματακούσει την εταιρία... Είναι τόσο καλά?!Επίσης δεν χωνεύω πολύ τις έγχρωμες οθόνες και ειδικά της οθόνες αφής!Δεν με νοιάζει να βλέπω βιντεο στο mp3 player μου... όπως επίσης δεν θέλω να μου κόβει ούτε 1 λεπτό σε αυτονομία επειδή έχει έγχρωμη οθόνη με 12346570809 χρώματα και άλλα τέτοια περιττά κατα την γνώμη μου για mp3 player.Ίσως είμαι παράξενος αλλά αν είναι να έχω 5" οθόνη με wifi κτλπ. τι να το κάνω...? Θα πάρω ένα κινητό με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και θα κάνω την ίδια δουλειά.. (Όχι τίποτα άλλο είμαι και στην αναζήτηση κινητού... αν είναι να καταλήξω σε κάτι τέτοιο θα το συνδυάσω αν και πάντα για μένα ήταν ξεχωριστά αυτά τα 2)Έκανα ένα γρήγορο search για τα COWON και ισχυρίζονται ότι είναι ότι καλύτερο σε άποψη ήχου αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω reviews, θα το ψάξω...
disqualified Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγω προτεινω ipod καθως σε βαθος χρονου ειναι τα πιο αξιοπιστα και στο θεμα της μπαταριας, προσωπικη παντα αποψη. Και ενα νεο sony ομως δεν πιστευω οτι θα ηταν κακη αγορα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από disqualified
karxantiras Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 +1 στον star12 για τα cowon! Ίσως τα κορυφαία mp3 players στον κόσμο ( αν έχεις και τα λεφτά βέβαια για να τα αγοράσεις ) Εάν λοιπόν δεν έχεις τόσα χρήματα και δεν θέλεις και οθόνη αφής αλλά εξίσου top ποιότητα στον ήχο και πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας τότε προτείνω Site: http://www.skroutz.gr/s/262498/Sandisk-Sansa-Clip-8G%CE%92.html">Sandisk Sansa Clip+ 8GΒ το οποίο έχει επίσης και επέκταση μνήμης! 1
Pa0ki Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μην πας σε ipod, υπερεκτιμένα....άσε που θα πάρεις προίκα και το itunes 4
XPHSTOS_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ενδιαφέρουσα η πρόταση του sandisk... έχει όντως αρκετά καλή ποιότητα όπως τα SONY?Για την COWON διαβάζω ότι ακριβώς μου λέτε... ότι βγάζουν κορυφαία σε ποιότητα ήχου σαν τα SONY...Είδα το COWON S9 στα 130€ που είναι μέσα στο budget... το SONY το είχα πάρει 250€ τότε... το 1ο με noise canceling... και πραγματικά δεν άκουγα τίποτα γύρω μου!! Εϊχα κ@.....σει απίστευτα με τον ήχο του... Αν είχα να δώσω τόσα πάλι θα πήγαινα στη σειρά Ζ της SONY... Επίσης η SONY στα "καλά" της μοντέλα δίνει και πολύ καλά ακουστικά, οκ αν καταλήξω στο SandDisk θα χρειαστεί και ένα ζευγάρι καλά ακουστικά... Η COWON τι ακουστικά έχει...?Α! Σωστή η παρατήρηση σου Pa0ki, δεν θα ήθελα να χρησιμοποιώ το εκάστοτε πρόγραμμα της εταιρείας για να περνάω τα τραγούδια...
karxantiras Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοίτα γενικότερα τα ακουστικά με τα οποία έρχονται μαζί τα mp3 players δεν είναι καλά.. Η cowon σε αυτό το μοντέλο νομίζω έχει απλά ακουστικά που δεν είναι με την καμία noise cancelling.. Εννοείται πάντως πως άμα θελήσεις καινούργια καλά ακουστικά μην διστάσεις να ρωτήσεις Τέλος το sandisk στην κατηγορία του είναι απλά κορυφή Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από karxantiras
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δύσκολη εβδομάδα χωρίς τα ακουστικά... μου φάνηκε αιώνας!Τελικά αποφάσισα να παραμείνω με το SONY που έχω απλά θα αλλάξω μπαταρία, οπότε θα χρειαστεί μόνο η αγορά νέων ακουστικών.Εχω δει τα Sennheiser CX 300-II εκτός αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω... αλλά να μην έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο! 1
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 http://anythingbutipod.com/ προτείνω και γω sandisk sansa
karxantiras Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δύσκολη εβδομάδα χωρίς τα ακουστικά... μου φάνηκε αιώνας! Τελικά αποφάσισα να παραμείνω με το SONY που έχω απλά θα αλλάξω μπαταρία, οπότε θα χρειαστεί μόνο η αγορά νέων ακουστικών. Εχω δει τα Sennheiser CX 300-II εκτός αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω... αλλά να μην έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο! Sennheiser CX 300 II FTW!!
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) karxantiras, on 08 Apr 2013 - 17:15, said: Sennheiser CX 300 II FTW!! Χαίρομαι που συμφωνείς...!! Btw έχεις ακούσει τίποτα για τα House Of Marley ή από SONY την σειρά XBA...? (πιο συγκεκριμένα το XBA-1) Τα House of Marley που φαίνονται λίγο παπάτζα και τα φοβάμαι... Από την άλλη τα SONY που τα ξέρω και τα εμπιστεύομαι τα βρήκα 30 λίρες από το Amazon UK και από stats φαίνονται αρκετά καλά... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2013 από XPHSTOS_
greg_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) http://anythingbutipod.com/ προτείνω και γω sandisk sansa καλησπέρα, αγόρασα το συγκεκριμένο player (sansa clip +) και για κάποιο λόγο έχει πολύ χαμηλά τον ήχο. ο πωλητής μου είπε οτι στις ρυθμίσεις θα βρω πως να το αυξήσω αλλά δεν έχω βρει κάτι. μήπως είχε κανείς σας, το ίδιο πρόβλημα? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2013 από greg_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα