aiantas Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όσοι δεν πρόλαβαν ή τους την "έκαναν" όπως σε εμένα, υπάρχει αυτό:: Gigaset A510A Single DECT Cordless Phone - Black 2
alexmm Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όσοι δεν πρόλαβαν ή τους την "έκαναν" όπως σε εμένα, υπάρχει αυτό: : Gigaset A510A Single DECT Cordless Phone - Black Ευχαριστώ για το λινκ, απλά θα ήθελα μια φορά, έτσι για ταχύτητα και ευκολία, να πάω σε ένα μαγαζί να πάρω κάτι και να μη περιμένω τον ταχυδρόμο....
aiantas Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ απάντως από αυτό το κατάστημα δεν προκειται να ξαναψωνίσω...είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!! Πάντως από ότι είδα υποστηρίζονται 26 γλώσσες σε αυτο του amazon. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2013 από aiantas
Jeronymo Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Έχω πάρει αυτό http://www.amazon.co.uk/Triple-Cordless-Phones-Colour-Machine/dp/B005THINRG/ref=sr_1_18?s=electronics&ie=UTF8&qid=1365025075&sr=1-18 . Πριν το παραγγείλω μίλησα πρώτα με αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ούτε αναγνώριση θα έχει αλλά ούτε και ελληνικούς χαρακτήρες. Τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. Τα τηλέφωνα λειτουεγούνε κανονικά. Το αναφέρω ώστε να το ψάξεις λίγο καλύτερα. Το ασύρματο το έχω πάρει και όντως δεν είχε ελληνικά ή για την ακρίβεια στα σετ χαρακτήρων έχει ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις όνομα στον κατάλογο στα ελληνικά!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 4-5 panasonic που εχω παρει απο αμαζον τα τελευταια 3 χρονια εχουν κανονικα Ελληνικα και στα μενου και στον καταλογο, ριξε μια ματια μηπως δεν εχεις βρει καποια λεπτομερεια (δεν εχω αυτο το μοντελο για να βοηθησω παραπανω)
downhill Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 εμένα είναι ακόμα "υπό επεξεργασία".. άραγε πάω για 2 στα 2 (sandisk SSd + gigaset)? να παίξω κι ένα λόττο αν είναι
xristoslet Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το παράγγειλα το Σαββατο το βράδυ, ήρθε σήμερα στα Χανιά...
leon00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 μου ηρθε παλι μηνυμα ακυρωσης (μετα το πολυμπριζο) η λεξη προχειροτητα ειναι απλα κοπλιμεντο γι'αυτους Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι το προϊόν ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ GIGASET Α510 WHITE της παραγγελίας σας εξαντλήθηκε λόγω ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης σε πολύ σύντομο χρόνο. Αντί αυτού και για την δική σας εξυπηρέτηση, σας προτείνουμε το παρακάτω προϊόν στην τιμή 24,90€.0740963 ΑΣYΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ALCATEL SIGMA 260 ΜΠΛΕhttp://www.public.gr/ Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να καταχωρήσουμε την παραγγελία του προϊόντος αυτού απαντώντας στο παρόν e-mail.Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.Με εκτίμηση,Public.gr Customer Passion www.public.gr • [email protected] • 22 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
HERTHAN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κανε μερικες παραγγελιες με διαφορετικα ονοματα σε διαφορες πολεις που η καθε μια να εχει πανω απο 20-30 προιοντα κι ας τους να ψαχνονται.
zizu10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ήρθε και το δικό μου αλλά τελικά θα πάρω πακέτο twin από amazon... Όποιος ενδιαφέρεται να το παραλάβει αντί εμού από το κατάστημα Πειραιά ας μου στείλει πμ. 2
alexmm Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 σωστός! παρότι δεν είμαι Πειραιά και άρα δε με αφορά, χαιρετίζω την κίνηση του φίλου, γιατί έτσι θα ωφεληθεί κάποιος συμφορουμίτης μας 1
panosem Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει το τροπο λειτουργιας των διπλων ή τριπλων τηλεφωνων?? Μπορω να παρω εν ατριπλο απ το αμαζον, για 3 διαφορετικα σπιτια??
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Οχι, μια βαση τρεις συσκευες. Ενας αριθμος τηλεφωνου δλδ. 1
mobster21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ήρθε και το δικό μου αλλά τελικά θα πάρω πακέτο twin από amazon... Όποιος ενδιαφέρεται να το παραλάβει αντί εμού από το κατάστημα Πειραιά ας μου στείλει πμ. εχεις pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα