Προς το περιεχόμενο

Siemens Gigaset A510 με 22,5E @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι δεν πρόλαβαν ή τους την "έκαναν" όπως σε εμένα, υπάρχει αυτό:

:

Gigaset A510A Single DECT Cordless Phone - Black

Ευχαριστώ για το λινκ, απλά θα ήθελα μια φορά, έτσι για ταχύτητα και ευκολία, να πάω σε ένα μαγαζί να πάρω κάτι και να μη περιμένω τον ταχυδρόμο....
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απάντως από αυτό το κατάστημα δεν προκειται να ξαναψωνίσω...είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!!

Πάντως από ότι είδα υποστηρίζονται 26 γλώσσες σε αυτο του amazon.

Επεξ/σία από aiantas
Δημοσ.

Έχω πάρει αυτό http://www.amazon.co.uk/Triple-Cordless-Phones-Colour-Machine/dp/B005THINRG/ref=sr_1_18?s=electronics&ie=UTF8&qid=1365025075&sr=1-18 .

Πριν το παραγγείλω μίλησα πρώτα με αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ούτε αναγνώριση θα έχει αλλά ούτε και ελληνικούς χαρακτήρες. Τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. Τα τηλέφωνα λειτουεγούνε κανονικά.

Το αναφέρω ώστε να το ψάξεις λίγο καλύτερα.

Το ασύρματο το έχω πάρει και όντως δεν είχε ελληνικά ή για την ακρίβεια στα σετ χαρακτήρων έχει ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις όνομα στον κατάλογο στα ελληνικά!!!

• Moderators
Δημοσ.

4-5 panasonic που εχω παρει απο αμαζον τα τελευταια 3 χρονια εχουν κανονικα Ελληνικα και στα μενου και στον καταλογο, ριξε μια ματια μηπως δεν εχεις βρει καποια λεπτομερεια (δεν εχω αυτο το μοντελο για να βοηθησω παραπανω)

Δημοσ.

μου ηρθε παλι μηνυμα ακυρωσης (μετα το πολυμπριζο)

η λεξη προχειροτητα ειναι απλα κοπλιμεντο γι'αυτους

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι  το προϊόν ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ GIGASET Α510 WHITE  της παραγγελίας σας  εξαντλήθηκε λόγω ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης σε πολύ σύντομο χρόνο.

Αντί αυτού και για την δική σας εξυπηρέτηση, σας προτείνουμε το παρακάτω  προϊόν στην  τιμή 24,90€.

0740963 ΑΣYΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ALCATEL SIGMA 260 ΜΠΛΕ
http://www.public.gr/

Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να καταχωρήσουμε την παραγγελία του προϊόντος αυτού απαντώντας στο παρόν e-mail.
Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Public.gr Customer Passion

www.public.gr[email protected] • 22 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα

Δημοσ.

Κανε μερικες παραγγελιες με διαφορετικα ονοματα σε διαφορες πολεις που η καθε μια να εχει πανω απο 20-30 προιοντα κι ας τους να ψαχνονται.

Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου αλλά τελικά θα πάρω πακέτο twin από amazon...

Όποιος ενδιαφέρεται να το παραλάβει αντί εμού από το κατάστημα Πειραιά ας μου στείλει πμ.

• Like 2
Δημοσ.

σωστός!

παρότι δεν είμαι Πειραιά και άρα δε με αφορά, χαιρετίζω την κίνηση του φίλου, γιατί έτσι θα ωφεληθεί κάποιος συμφορουμίτης μας

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει το τροπο λειτουργιας των διπλων ή τριπλων τηλεφωνων??

Μπορω να παρω εν ατριπλο απ το αμαζον, για 3 διαφορετικα σπιτια??

Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου αλλά τελικά θα πάρω πακέτο twin από amazon...

Όποιος ενδιαφέρεται να το παραλάβει αντί εμού από το κατάστημα Πειραιά ας μου στείλει πμ.

εχεις pm...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...