Προς το περιεχόμενο

Siemens Gigaset A510 με 22,5E @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο τηλέφωνο, αλλά με διπλάσια τιμή...

Αφου ειναι 2 τηλεφωνα και τα πηρε 55.

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Δημοσ.

Υπάρχει και η μονή του έκδοση: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UPL11I/ref=noref/279-5341356-6598068?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

Το κακό με το Amazon είναι ότι το τηλέφωνο δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στον κατάλογο των ονομάτων (σε ερώτηση που έκανα στην ελληνική αντιπροσωπεία αν μπορώ να εισάγω ελληνικά μου είπαν ότι δεν γίνεται).

Δημοσ.

Αφου ειναι 2 τηλεφωνα και τα πηρε 55.

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Ναι ειναι 2 μαζι με τηλεφωνητη και σαν ποιοτητα ειναι πολυ καλη.

Βασικα πηγαινα για ενα απο τα SL785 αλλα επειδη παλια ειχα το SL370 και αν και φοβερο σαν χαρακτηριστικα και ποιοτητα χαλασε μεσα σε 1 χρονο αποφασησα να μην σκασω παλι πανω απο 100ε για 1 συσκευη.

Δημοσ.

Τίποτα ακόμα, τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν οτι η παραγγελία φαίνεται να προχωράει κανονικά(αν και δεν ήξερε και τι να μου πει). Τους είπα οτι λεει απο 1-4 μερες για την παραλαβή και μου είπαν να ξαναπάρω την Πέμπτη αφου τότε συμπληρώνονται 4 μερες :eek: . 

Δημοσ.

Υπάρχει και η μονή του έκδοση: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UPL11I/ref=noref/279-5341356-6598068?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

Το κακό με το Amazon είναι ότι το τηλέφωνο δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στον κατάλογο των ονομάτων (σε ερώτηση που έκανα στην ελληνική αντιπροσωπεία αν μπορώ να εισάγω ελληνικά μου είπαν ότι δεν γίνεται).

Έχω πάρει αυτό http://www.amazon.co.uk/Triple-Cordless-Phones-Colour-Machine/dp/B005THINRG/ref=sr_1_18?s=electronics&ie=UTF8&qid=1365025075&sr=1-18 .

Πριν το παραγγείλω μίλησα πρώτα με αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ούτε αναγνώριση θα έχει αλλά ούτε και ελληνικούς χαρακτήρες. Τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. Τα τηλέφωνα λειτουεγούνε κανονικά.

Το αναφέρω ώστε να το ψάξεις λίγο καλύτερα.

Δημοσ.

Εγώ πρόλαβα και παράγγειλα ( μετά από την στιγμή που αναφέρθηκε εδώ οτι είχε εξαντληθεί ) και ενώ το προιόν φαινόταν κανονικά και άμεσα για αγορά μου ήρθε πριν από λίγο ακυρωτικό mail και μου προσφέρουν το alcatel στα 24,90. Δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα σχεδόν ( μετά την ιστορία με τα πολύμπριζα ).....

• Moderators
Δημοσ.

Και το πρωι κατα τις 9 που το κοιταξα το θεμα, διαθεσιμο ηταν (1-4 ημερες). Στο ενδιαμεσο ΔΕΝ ηταν;

Δημοσ.

Έχουν χαζέψει οι άνθρωποι.... εμένα μου έστειλαν για ακύρωση  και το έχουν πάλι για παραγγελία ( όπου παράγγειλα πάλι....) αν μου φέρουν παραπάνω θα τα βάλλουν εκεί που ξέρουν....Στο ράφι εννοώ για τους κακεντρεχείς....

Δημοσ.

Ειχε παιξει καποτε (νομιζω απο εδω το ειχα δει, πριν καν γινω μελος) 37αρα στα 299 ευρω στο 'δημοσιο'.....

Κατοπιν εξαντλησης αποθεματος και ακυρωσης παραγγελιων καταφερα να τοποθετησω μια παραγγελια, κατοπιν ακυρωσης της οποιας τοποθετησα ακομα μια!

Ειδικα την 2η φορα, με ειχε παρει η ιδια κοπελα να με ρωτησει πώς στο καλο το καταφερα αφου δεν φαινοταν ουτε καν στη σελιδα τους το προϊον (ειχε ξεμεινει ομως στο 'καλαθι' μου)... Βλεπω οτι περιπου 2-2,5 χρονια μετα το τροπαριο καλα κρατει! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...