mypagio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλημέρα και συγνώμη για το post αυτό αλλά δεν γνωρίζω που θα έπρεπε να γραφτεί. Έχω κάνει ήδη και μία αναφορά για έναν χρήστη ο οποίος ψεύδεται ασύστολα σε αρνητική αξιολόγηση που μου έκανε, επειδή του έκανα εγώ αρνητική αξιολόγηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε συνεννόηση που είχαμε κάνει. Συγκεκριμένα αναφέρω ό,τι προσπάθησα να του στείλω: "Ο User "onty" εκτός από αναξιόπιστος είναι και ψεύτης. 1ον) Είχαμε κανονίσει Μέρος, Χρόνο και τα πράγματα που θα έπαιρνα. Η ώρα έμενε. Ποτέ δεν σου είπα ότι "μπορεί" να τα πάρω. Λογικό είναι το laptop να το κοιτάξω πριν το πάρω και να μην αγοράσω "γουρούνι στο σακί". 2ον) Δεν έκανα κυριολεκτικά 10 ώρες να σου απαντήσω, απλά σαν άνθρωπος πήγα για ένα καφέ και δεν σου απάντησα για 2 ώρες. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάθομαι πάνω από ένα pc όλη την ώρα. 3ον) Ούτε είναι πρόβλημά μου ούτε και με ενδιαφέρει εάν "καίγεσαι" για χρήματα. Δεν βάζεις αγγελία για να πουλήσεις σε 1 ώρα μέσα. Πόσο μάλλον όταν ΗΔΗ έχεις κανονίσει με κάποιον που θα πάρει τα πράγματά σου την επόμενη μέρα. 4ον) Ακύρωσες την κάρτα γραφικών γιατί κάποιος άλλος σου έδινε περισσότερα, και δεν μίλησα. Δεν είχα συμφωνήσει για περισσότερα, είχα συμφωνήσει για το ποσό που ΕΣΥ είχες πει. Τέλος, επειδή μάλλον είσαι πιτσιρικάς και το κατάλαβα από τον τρόπο που μιλούσες να μάθεις να είσαι σωστός στις συναλλαγές σου. Και όχι επειδή μάλλον βαριόσουν να μοιράσεις την απόσταση και βρήκες ίσως κάποιον κοντά σου να ακυρώσεις έτσι τη συναλλαγή. Και δεν θα με πείραζε (έχω συνηθίσει από λαμόγια στη ζωή μου) αλλά κατηγόρησες και εμένα για αυτό!!!! Ότι δήθεν δεν σου είπα εαν θα τα πάρω και ότι δήθεν έκανα "κυριολεκτικά 10 ώρες" να σου απαντήσω. Λυπάμαι ειλικρινά που βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους αξιόπιστους που προσπαθούν να είναι σωστοί στις συναλλαγές σου. Σου είπα ήδη ότι η συμπεριφορά σου ήταν απαράδεκτη και ο τρόπος σου άθλιος. Ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι στο μέλλον να μην μου τύχει κάποιος σαν και σένα..." Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω αναφορά να σβηστεί η αρνητική αξιολόγηση που μου έχει κάνει? Για του λόγου το αληθές μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα log files της συνομιλίας μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και συγνώμη για το ύφος μου αλλά είμαι αρκετά αναστατωμένος.Φιλικά.Παναγιώτης
madsc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Pm στον αρμόδιο moderator του section, όχι δημόσια. Αν κρίνει ότι θα χρειαστεί η παρέμβαση του σε φιλονοικία μελών θα παρέμβει. /sc
Hal9000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Απλά κάνε αναφορά της αξιολόγησης και θα το κοιτάξει ο πρώτος διαθέσιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις