kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 1.6-7 χρονια adsl και ακομη να καταλαβετε οτι πανω κατω ολες οι εταιριες εχουν ιδιες ταχυτητες?1-3μβ διαφορα ειναι θεμα μοντεμ ή φιλτρων που αλλαζουν! 2. ολες οι εταιριες δεινουν ψιλοχαλια μοντεμ.παρτε ενα δικο σας μοντεμ(100+ευρω) /φιλτρα/μπριζα της προκοπης αν λιωνετε στο ινετ και θελετε να δειτε τα μαξ της γραμμης. 3.εχω περασει απο 3 εταιρειες ιδιες ταχυτητες πανω κατω παντου. 4.μολις τελειωσει ο χρονος κανετε αιτηση για αλλη εταιρεια και θα σας παρουν να σας προσφερουν κατι καλυτερο για να μεινετε 5.τωρα ειμαι στην wind γιατι η ον δεν μπορεσε να πεσει σε αυτα που μου προσφερε η wind. ειχα και κινητα wind οποτε ειχα +10ευρω εκπτωση σε καθε παγιο... υ.γ. ποιο μοντεμ σας δωσαν μοντελο περα απο zte γιατι εμενα μου χαν στειλει ενα με plexiglass στο πανω μερος και στην φωτο βλεπω διαφορετικο. 1
nikosdet Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όσοι κάνατε αίτηση ηλεκτρονικά σας κάλεσαν ή ακόμα;; Έχω κάνει την αίτηση από τη Δευτέρα κι ακόμα τίποτα! Το θέμα είναι πως δεν έχω απόδειξη πως το έστειλα μιας και το σύστημα τους δε δίνει κάποια επιβεβαίωση και σύμφωνα με το newsletter τους σήμερα λήγει η προσφορά των -100ε για ταμπλέτα και αύριο εκείνη της Wind. Επίσης, όσοι το έχετε κάνει την ταμπλέτα την έχετε ήδη πάρει ή ΘΑ σας τη στείλουν αργότερα; Θέλω να την κάνω δώρο στην κοπέλα μου που είναι στο εξωτερικό και θα πάω να τη δω σε 10 μέρες, ελπίζω μη μου ξεμείνει εδώ..
achillevs72 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εκανα την αιτηση Δευτερα με πηραν Τριτη. Ειπαν σε 10 μερες η συνδεση και με κουριερ στελνουν το ρουτερ και την ταμπλετα. Ολα θα πανε στο χωριο , η συνδεση θα γινει στο ονομα του πατερα μου, απο κει θα παρουν φωτοτυπια ταυτοτητας αφμ και ενα παλιο λογαριασμο.
cdrov Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και εγώ τα ίδια έχω κάνει αίτηση αλλά κανείς δεν πήρε. Να ρωτήσω κάτι αν ξερετε... Πώς βάζεις στο καλάθι το ταβλετ με την έκπτωση?
achillevs72 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Eπιλεγεις ταμπλετ (οχι το καλαθι) οπου εχει τα χαρακτηριστικα. Εκει εχει επιλογη αποκτησε το 50€ (πλεον) φθηνοτερα με wind.
Inler Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εγω ειχα κανει στα γρηγορα την αιτηση και δεν επελεξα tablet...Θα υπαρξει προβλημα; Kαι γιατι λεει 50e φθηνοτερα απο τη στιγμη που ειναι 100;
achillevs72 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 100 ευρω ηταν,χθεσ πριν τα μεσανυχτα εγινε 50€.
panosem Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Οσοι υπέβαλαν αίτημα και δεν τους κάλεσαν ακομα συμβαίνει όπως μου είπαν, λόγω πολλών αιτησεων..και αν καλέσετε στο τηλ σας συνδέουν με το αρμόδιο τμήμα, σας ζητάει κάποια στοιχεία, και καταχωρειται το αίτημα... Sent from my iPhone using Insomnia
saks80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 1.6-7 χρονια adsl και ακομη να καταλαβετε οτι πανω κατω ολες οι εταιριες εχουν ιδιες ταχυτητες?1-3μβ διαφορα ειναι θεμα μοντεμ ή φιλτρων που αλλαζουν! 2. ολες οι εταιριες δεινουν ψιλοχαλια μοντεμ.παρτε ενα δικο σας μοντεμ(100+ευρω) /φιλτρα/μπριζα της προκοπης αν λιωνετε στο ινετ και θελετε να δειτε τα μαξ της γραμμης. 3.εχω περασει απο 3 εταιρειες ιδιες ταχυτητες πανω κατω παντου. 4.μολις τελειωσει ο χρονος κανετε αιτηση για αλλη εταιρεια και θα σας παρουν να σας προσφερουν κατι καλυτερο για να μεινετε 5.τωρα ειμαι στην wind γιατι η ον δεν μπορεσε να πεσει σε αυτα που μου προσφερε η wind. ειχα και κινητα wind οποτε ειχα +10ευρω εκπτωση σε καθε παγιο... υ.γ. ποιο μοντεμ σας δωσαν μοντελο περα απο zte γιατι εμενα μου χαν στειλει ενα με plexiglass στο πανω μερος και στην φωτο βλεπω διαφορετικο. και γω αυτο με το πλεξι γκλας εχω αλλα ειχα βαλει πριν πολυ καιρο wind με τα 23.99.τωρα μαλλον αλλαξε το μοντελο των zte.
lmag Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Οσοι υπέβαλαν αίτημα και δεν τους κάλεσαν ακομα συμβαίνει όπως μου είπαν, λόγω πολλών αιτησεων..και αν καλέσετε στο τηλ σας συνδέουν με το αρμόδιο τμήμα, σας ζητάει κάποια στοιχεία, και καταχωρειται το αίτημα... Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να γράψεις σε ποιο τηλ. κάλεσες,ευχαριστώ.
salmador Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μπορείς να γράψεις σε ποιο τηλ. κάλεσες,ευχαριστώ. Εδώ πάρε φίλε 8011140000. Και με έμενα τα ίδια. Πήρα τηλέφωνο και όλα οκ
nikosdet Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εδώ πάρε φίλε 8011140000. Και με έμενα τα ίδια. Πήρα τηλέφωνο και όλα οκ Μ'αρέσει που είχα πάρει κι εγώ τηλ εκεί Τρίτη-Τετάρτη κι ο υπάλληλος που μου είπε να περιμένω τηλέφωνο.. Οπότε από Δευτέρα με πήραν Πέμπτη και είναι πλέον πολύ πιθανό να μην έχω το tablet ως και τις 15 του μήνα που το θέλω για δώρο! :@ Τελειωσε η προσφορα? Η προσφορά στα Public μειώθηκε από 100 σε 50 ευρώ! Η παράλληλη προσφορά της Wind δεν εξαφανίστηκε στις 12 ούτε στη σελίδα της ίδιας ούτε των Public, άρα με βάση και την ιστορία μάλλον θα πήρε παράταση (χωρίς να αποκλείω βέβαια να περιμένουν να το αλλάξουν χειροκίνητα το πρωί). Επίσης, με ενημέρωσαν πως τελικά δε χρεώνονται και τα τέλη ενεργοποίησης! 1
salmador Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μ'αρέσει που είχα πάρει κι εγώ τηλ εκεί Τρίτη-Τετάρτη κι ο υπάλληλος που μου είπε να περιμένω τηλέφωνο.. Οπότε από Δευτέρα με πήραν Πέμπτη και είναι πλέον πολύ πιθανό να μην έχω το tablet ως και τις 15 του μήνα που το θέλω για δώρο! :@ Την πρώτη φορά που πήρα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά σε δεύτερη σκέψη και ξέροντας τον όμιλο.... ξαναπηρα στο καπάκι και έγινε εκείνη τη στιγμή η αίτηση με τα πλήρη στοιχεία μου Την πρώτη φορά που πήρα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά σε δεύτερη σκέψη και ξέροντας τον όμιλο.... ξαναπηρα στο καπάκι και έγινε εκείνη τη στιγμή η αίτηση με τα πλήρη στοιχεία μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα