Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα :

Μετά απο ~1 ώρα crysis 3 το pc κάνει restart σχεδόν πάντα. Στο Tomb raider μερικές φορές Σε κανένα άλλο παιχνίδι η μετροπρόγραμμα δεν το έχει παρουσιάσει.Ουτε κάνει σε βαρύ ΑVCHD video rendering.

To πρόβλημα δημιουργήθηκε από τότε που έβαλα την gtx 690 στο pc.

Θερμοκρασία CPU max σε super full load 52-53c. Aντίστοιχης gpu 72-74c.

Τροφοδοτικό thermaltake toughpower 850 http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000982

CPU 2500k@4000

GPU Asus Gtx 690

4 HD ,2 SSD,1 dvdrw

4 ανεμιστήρες

p.s το τροφοδοτικό είναι περίπου 5 ετών και εχει σηκώσει επιτυχώς πολύ πιο ενεργοβόρα συστήματα από το προαναφερθέν.

Αν είναι όντως σε αυτό το πρόβλημα (είναι;;; , τι να τσεκάρω; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη) που πάμε σαν την πιο vfm επιλογή;

Δημοσ.

Μαμακία μου και τσάμπα τρόμαξα. Οταν πήρα την 690 έβαλα την CPU στα 4500 με auto ρεύματα για να δοκιμάσω την κάρτα σε bench. Οταν κατέβασα την CPU στα 4000, ξανάκανα undervolting το Vcore αλλά έδωσα ελάχιστα λιγότερο ρευμα (το θυμόμουν λάθος) :(

Τεσπα, τέλος καλό όλα καλά. Με την ευκαιρία άλλαξα και την φορά του ανεμιστήρα της corsair H70 απο intake σε out, σύνδεσα και τον πλαινό ανεμιστήρα του 500R και έτσι έχω full load την 690 στους 64-66c :)

Βέβαια αυξήθηκε η θερμοκρασία της CPU στα 60c με intel burntest + avx στο very high 10 loopες. Αλλά είναι πιστεύω αρκετά safe. Αμα με πιάσει η όρεξη θα κάνω push-pull την H70 για να είμαι στο περίπου στα ίδια με πριν.

Δημοσ.

γιαυτό αν αλλάζουμε κάτι γράφουμε τις τιμές να μην τις ξεχνάμε αν κάτι πάει στραβά

μια χαρά την γλύτωσες πάντως...οπότε  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...