panos_ace Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Αγορασα πριν απο κανα μηνα (κουφια η ωρα) ενα Sony Vaio SVE1512ES1,με Win 8. προχθες του περασα τα Win 7 Ultimate. Ολα καλα,αλλα εχει χαθει η λειτουργικοτητα του Fn Button +, σε συνδυασμο μονο με τα κουμπια/αριθμους. Δλδ δεν μπορω να ανεβοκατεβασω volume, δεν μπορω να on/off wifi αλλα μπορω να αυξομειωσω τη φωτεινοτητα!! Ολα αυτα με το Fn+...Πως γινεται αλλα να μην δουλευουν κ αλλα να δουλευουν...;
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Κατέβασες W7 drivers της sony για το λάπτοπ σου;
panos_ace Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Φυσικα! και το κορυφαιο ειναι πως ενω το Volume Up/Down ειναι στο πανω numpad, δεν γινεται τπτ με το fn, αλλα με το fn+σταυρο (βελακια) με ανοιχτο το volume bar ανεβοκατεβαινει!! με κλειστο to volume bar τιποτα!
madsc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν σου φταίει η Sony αν δεν έχουν περαστεί τα απαραίτητα. Καμία συσκευή δεν δουλεύει χωρίς οδηγούς. Start=>run type: services.msc hit Εnter Βρίσκεις το "VAIO Event Service " το ξεκινάς και ορίζεις το startup type του ως αυτόματο. Αν δεν βρίσκεις το service δεν έχεις περάσει τα drivers. Sony Shared Library + Hotkey Utilities από το site της Sony για το μοντέλο του laptop σου. /sc
panos_ace Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Θα το δοκιμασω τωρα ευχαριστω. οσο για τη Σονυ, δεν μου φταει για μετα τα του φορματ, αλλα για το γεγονος οτι δεν εχω ξαναδει καινουργια συσκευη να βγαζει τοσα μα τοσα προβληματα μεσα σε 25 μερες!! Ολα θεματα λειτουργικου, ολα θεματα των 8 αλλα η Σονυ δεν αναγνωριζει τιποτα! Συν ενα καμμενο πιξελ το οποιο κ αυτο δεν αναγνωριζεται στην εγγυηση. Αυτα για τη Σονυ! Μολις εκανα οτι μου ειπες, ετρεχε ηδη και ειναι ηδη αυτοματο.. Απο το σιτε της Σονυ: SVE15 and SVE17 seriesThe Hotkey to change LCD brightness will not function after Windows downgrade. Το LCD Br δουλευει, το volume δε δουλευει...
stelios_2809 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Γεια σου φίλε , επειδή μάλλον έχουμε το ίδιο λάπτοπ (i7,8gb ram,radeon 2gbσωστά Είδες διάφορα με τα win 7.? η τα άλλαξες επειδή δεν σ άρεσαν τα win 8? Sent from my iPhone using Insomnia
panos_ace Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εχω το "μικροτερο" εγω, με τον i3. 3 μερες τα εχω τα 7, καποια τρελη διαφορα δεν εχω δει. Format στα 8 εκανα διοτι εβγαζε συνεχως προβληματα. Ελπιζω να δουλεψουν οκ τα 7! 1
stelios_2809 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 κατάλαβα. και εγώ προβληματίζομαι για αυτό μιας και τον περισσότερο χρόνο τον δουλεύω σε ''desktοp'' οθόνη. ναι όντως μερικές εφαρμογές crasharoun ακομα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα