The_Seeker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Έχω ένα μουσικό CD των Massive Attack το οποίο έχει copy protection. Το βάζω στο PC, αλλά μάταια, δεν διαβάζει τίποτα. Το περίεργο είναι, ότι στις οδηγίες στην πίσω πλευρά του cd λέει: "it is designed to be compatible with cd audio players, dvd players and pc-ms windows 95, pentium 2, 233MHz, 64Mb ram or higher. " Επίσης ήθελα να μετατρέψω σε mp3 τα κομμάτια γιατί θέλω να έχω όλα μου τα μουσικά cd σε mp3 στο σκληρό μου για να φτιάχνω playlists. Τι να κάνω; Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να κάνει bypass το αρχικό sequence του CD; Μη μου πείτε για μαύρο μαρκαδοράκι, δεν το επιχειρώ!
BalDwin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δηλαδή λέει στη συσκευασία ότι παίζει σε pc,αλλά δεν παίζει στο δικό σου?Είσαι σίγουρος ότι είναι ζήτημα protection?Περίεργο μου ακούγεται...Όταν το βάζεις στο drive τι γίνεται ακριβώς?
Bon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Vasika prin apo ta audio tracks exei ena terastio axrhsto session to cd pou exeis. Prepei na agnohseis me kapoio tropo afto to kommati tou cd, pragma pou kapoioi eixan epityxws petyxei me mavro markadoro. Egw, eixa kapote to idio provlima me ena cd ths Sony kai ekana to ekshs: eixa psaksei kai eixa vrei ena peiragmeno cd filesystem kai evlepe ta periexomena twn cd se raw format. Etsi anoigodas ston explorer to cd rom evlepa kateftheian ta wav! Adegrapsa ta wav sto disko (copy/paste) kai meta ta ekana mp3 kanonikotata, kai ksanaegrapsa kai to mousiko cd wste na diavazetai kai sto P.C. Twra to filesystem pou eixa katevasei den to xw proxeiro, kai den thymamai kai pou to xa vrei. Psakse omws gia kati analogo kai pistevw pws tha kaneis douleia... PS: sthn dikh sou periptwsh, to periergo einai pws to cd tha EPREPE na diavazetai apo PC opws leei kai apo eksw. Dokimase to kai me kapoio allo cd rom. Isws vevaia na katafereis na vlepeis mono to data track...
flashfix Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Στο "100th Windows" των Massive Αttack αναφερεσαι? Λεει οτι παιζει σε pc αφου εγκαταστησεις και το προγραμματακι που περιεχει το cdaκι κατι σαν το winamp player. Eπειδη εσκασα 23€ για το εν λογω "κλειδωμενο" cd χωρις να το παρω χαμπαρι (το σηματακι και η προειδοποιηση διαβαζονται με μικροσκοπιο), τσαντιστηκα τοσο πολυ που πηγα και αγορασα τον επαγγελματικο επιτραπεζιο Audio εγγραφεα Sony CDR-W66 που δεν χαμπαριαζει απο κλειδωματα, αψογες 20bitες αντιγραφες αλλα σε ταχυτητα 1Χ. Το κακο ειναι οτι πολειται μονο σε επαγγελματιες (studios ηχογραφησεων), το καλο ειναι οτι στην Ελλαδα αυτο δεν ισχυει (ακομα). :wink:
The_Seeker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Ναι στο 100th Window. Τελικά δοκίμασα να το τρέξω σε ένα HP CD-R που έχω επάνω και έτρεξε κανονικά, μάλιστα τον player αυτόν που λες flashfix τον ανοίγει μόνο του. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί στο Pioneer 105SZ μου δεν τρέχει... :? Πάντως αν είχα κι εγώ τα $$ το ίδιο με σένα θα έκανα. 8) Kι εγώ τους τα έσκασα και μετά διαπίστωσα ότι είναι copy protected. :evil: Το θέμα είναι όμως, ότι θέλω αντίγραφα των κομματιών σε mp3! Φίλε Bon μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής όσον αφορά το filesystem που λες; Που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο; Φυσικά αν μπορέσω να "δω" τα περιεχόμενα του CD σαν audio tracks, η υπόθεση μετά είναι εύκολη. Βοήθεια παρακαλώ!
The_Seeker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Έχω ρίξει τρομερό γέλιο! Βάζω το cd να παίζει με τον built-in player και ταυτόχρονα ανοίγω το CDEx, το γνωστό πρόγραμμα για audio ripping. Μαντέψτε: Το ripαρει κανονικά! Τελικά μάλλον είναι για τα μπάζα αυτά τα protections... 8)
accipio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Αν δεν κάνω λάθος, ο driver που ψάχνετε είναι ο cdfs.vxd. Τον βάζετε στο System folder (κάνοντας backup τον παλιό) και όντως τα κομμάτια του audio cd φαίνονται ως wav αρχεία, οπότε αντιγράφονται με copy-paste. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα, όταν είχα Win98/Millennium, αλλά όχι με τα XP, ούτε και με προστατευμένο cd.
BalDwin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Έχω ρίξει τρομερό γέλιο! Βάζω το cd να παίζει με τον built-in player και ταυτόχρονα ανοίγω το CDEx' date=' το γνωστό πρόγραμμα για audio ripping. Μαντέψτε: [b']Το ripαρει κανονικά![/b] Τελικά μάλλον είναι για τα μπάζα αυτά τα protections... 8) Σωστά.Κι εγώ είχα αντιγράψει ένα cd με παρόμοιο κλείδωμα (Πέγκυ Ζήνα αν θυμάμαι) που το cdex το ρίπαρε κανονικά
Bon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Αν δεν κάνω λάθος, ο driver που ψάχνετε είναι ο cdfs.vxd. Τον βάζετε στο System folder (κάνοντας backup τον παλιό) και όντως τα κομμάτια του audio cd φαίνονται ως wav αρχεία, οπότε αντιγράφονται με copy-paste. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα, όταν είχα Win98/Millennium, αλλά όχι με τα XP, ούτε και με προστατευμένο cd. cdfs.vxd htan odws o driver pou lew an thymamai kala, kai paizei kai me xp. Aplws prepei na peiramatisteis arketa me kapoies ekdoseis poy yparxoun...
Papajohn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Ego ti dilia afti ti kanw ke me to nero. Eki vlepo kanonika ta songs sto prostatevmeno cd ke ta adigrafo me xaraktiristiki anesi! Telika aftsa ta protections ine edelos gia ta mpaza. Kserete ti mu sinevi prosfata? Afthediko cd tis celine dion (sony music) pu ixe prostasia DEN epeze se olokenurio discman sony mias filis kathos afto apotigxane na to diavasi! Ke madepste, epeze telia sto pc! ELEOS DILADI ine na tus to tripsis sta mutra... Papajohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.