Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις ποση πρεπει να ειναι η θερμοκρασια τις gpu στο Laptop;

με ποση πρεπει  να ειμαστε σιγουροι εμενα φτανει μεχρι  55 κελσιου με βαση στηρηξης απο  αλουμινιο με 3 fan.

ειναι 3 χρονων μηπως πρεπει να ανοιχτει για αλλαγη παστας;

μου κανει κατι κοληματα   και κανα δυο φορες μου αναβοσβησε  η οθονη γι αυτό και  η ανησηχια μου.

Δημοσ.

ξερει κανεις ποση πρεπει να ειναι η θερμοκρασια τις gpu στο Laptop;

με ποση πρεπει  να ειμαστε σιγουροι εμενα φτανει μεχρι  55 κελσιου με βαση στηρηξης απο  αλουμινιο με 3 fan.

ειναι 3 χρονων μηπως πρεπει να ανοιχτει για αλλαγη παστας;

μου κανει κατι κοληματα   και κανα δυο φορες μου αναβοσβησε  η οθονη γι αυτό και  η ανησηχια μου.

οσο λιγοτερη τοσο το καλυτερο , η δικια σου παντως μου φαινεται μια χαρα

σκεψου οτι το δικο μου παιζει στους 50 οταν δε κανει τιποτα και μπορει να φτασει και σχεδον 90 , αλλα 4.5  χρονια τωρα ακομα ζει :P

αν θες να ανοιξεις παντως το λαπτοπ σου κοιτα πρωτα στο youtube ποσο ευκολο ειναι κατι τετοιο γιατι σε μερικα οπως το hp που εχω εχω , ειναι εφιαλτης να φτασεις στον επεξεργαστη, αρα οσο δουλευει δεν το ανοιγουμε

Δημοσ.

Απο video που ειδα πρεπει να το κανεις κομματια ολο.

Tο  laptop  είναι   το   HP Pavilion DV7-3120EV 

Καρτα  γραφικων  είναι      Nvidia GeForce G 105M

Δημοσ.

κι εμεμα pavilion ειναι, αλλα παλιοτερο (dv5 ) 

αστο ξεχνα το και κανε το σταυρο σου μην παθει τιποτα γιατι αν παθει την εκατσες :lol:

η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι η χειροτερη με διαφορα στο συγκεκριμενο θεμα 

παντως ο επεξεργαστης και gpu , chipset κτλ εμενα δε μου εχουν παθει κατι απο τη ζεστη (και μιλαω για αρκετη χρηση μιας και το λαπτοπ μου συγκεκριμενα δε κλεινει σχεδον ποτε )

το μονο που εχω παθει περα απο τροφοδοτικο που ειναι κλασικο σε διαφορα λαπτοπ και ειδικα στα dv5 καιγονταν σε ολο το κοσμο , ειναι οτι  απο τη ζεστη μου εχουν χαλασει 2 σκληροι και βασικα μετα απο αυτο πηγα κι εγω σε βαση και ο σκληρος που εχω τωρα εχει αντεξει περισσοτερο απο οτι οι αλλοι 2 

επειδη οι σκληροι αμα πλησιαζουν τους 60, παπαλα φροντιζε να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στους 30, αντε εως 40λιγο 

οι βασεις βοηθουν παρα πολυ σε αυτο γιατι τους  ψυχουν αμεσα 

για το υπολοιπο λαπτοπ δεν ειναι και πολλα αυτα που μπορεις να κανεις , βαση εννοειται και ευχησου ολα να πανε καλα , γιατι αν χρειαστει να ανοιξεις hp..

επισης ριχνε του και ενα τακτικο φυσημα (με ενα πιστολακι με κρυο αερα θα εισαι οκ ) , ειδικα στις τρυπες που βρισκεται ο επεξεργαστης και ο ανεμιστηρας του 

η σκονη που μπορει να μαζευτει εκει κανει ολη τη ζημια (γιατι γενικα η hp βαζει καλα φιλτρα και απο αλλου δε μπαινει ευκολα η σκονη , ομως εκει που βγαζει αερα ο επεξεργαστης ειναι πιο "τρυπιο" και μαζευει συνεχεια ) και καλο ειναι να μην την αφηνεις πολυ καιρο να κολλαει 

• Like 1
Δημοσ.

Mε τον σκληρο δεν υπαρχει καννενα προβλημα ειναι σταθερα 30-32 βαθμους

οσο για το φυσημα αυτο το κανω τακτικα

Απο σκονη δεν νομιζω να εχει και πολλα πραγματα διοτι φυλασετε επιμελως.

Δημοσ.

επειδη οι σκληροι αμα πλησιαζουν τους 60, παπαλα φροντιζε να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στους 30, αντε εως 40λιγο 

οι βασεις βοηθουν παρα πολυ σε αυτο γιατι τους  ψυχουν αμεσα 

όταν λέμε βάση για σκληρό laptop τι εννοούμε? πρόβλημα κουμπώματος και χώρου δεν υπάρχει?

αν μπορείς σε παρακαλώ πες κάνένα link να ρίξω μια ματια γιατί έχω θέμα....εσύ ποια έβαλες?

Δημοσ.

πηρα προσφατα  αυτη και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος

ειχα και παλιοτερα μια εξισου φθηνη nilox , αλλα την αλλαξα γιατι ηταν μεν αρκετα αποδοτικη αλλα εκανε σαν ελικοπτερο 

η cooler master ειναι αρκετα αθορυβη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...