bloodmaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ρωτα και αλλους ιδιοκτητες των haf να δεις τι θα σου πουν για τη σκονη και ναι ρε καθαρο ειναι....Ρε παιδια αμα μπει τωρα η κιτρινη γυρη απο το @@@@πευκα μεσα στον υπολογιστη θα φευγει ευκολα? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App υπερβαλεις ρε συ πως να μπει γυρη μεσα στο pc??? καλλιεργείς πευκα διπλα στο pc?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ρωτα και αλλους ιδιοκτητες των haf να δεις τι θα σου πουν για τη σκονη και ναι ρε καθαρο ειναι....Ρε παιδια αμα μπει τωρα η κιτρινη γυρη απο το @@@@πευκα μεσα στον υπολογιστη θα φευγει ευκολα? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Τον βγάζεις βόλτα στο πάρκο τον υπολογιστη? Με λουρακι και τέτοια? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα τα γκομενακια πέφτουν με σκυλακια και όχι με υπολογιστές! Τι συμβαινει αν τελικα εχεις ξεμεινει μονο με αυτο...Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τι συμβαινει αν τελικα εχεις ξεμεινει μονο με αυτο...Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Γίνεσαι συνδρομητής στην brazzers. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ρωτα και αλλους ιδιοκτητες των haf να δεις τι θα σου πουν για τη σκονη και ναι ρε καθαρο ειναι ετσι ειναι τα σωστα pc, αεριζονται και σκονιζονται αρα πρεπει να καθαριζονται (πιο συχνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχει να προτείνει κάποιος blower σε λογική τιμή? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/c/1053/garden-machines.html?from=catspan&keyphrase=%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εννοούσα κάποιο δοκιμασμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εγώ έχω ένα ίδιο με το 2ο, 3ο και 4ο, μόνο που είναι σε άλλο χρώμα, το είχα πάρει απ' το Praktiker και πάνω γράφει 500W. Μια απ' τα ίδια είναι όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 απλά προσοχή στα φθηνά no name blower γιατί έχουν σκάσει και έχουν τραυματίσει παιδιά(συγκεκριμένα το πορτοκαλί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Χοχ λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Χοχ λες; τι να λέω? κάτσε να βρώ το λινκ,απο το hwbox ήταν,κάτι έγινε με τα καρβουνάκια στην τουρμπίνα νομίζω φαγώθηκαν υπερβολικά γρήγορα(2-3 φορές χρήσης) και έγινε κομμάτια το blower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όντως κάτι είχα ακούσει τώρα που το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όντως κάτι είχα ακούσει τώρα που το λες. τσέκαρε http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html είναι τα ίδια που είχε φέρει και το eshop σε παλιώτερο crazy sundays με 15 ευρώ ,βγαίνει και σε γκρί γενικά θέλει λίγο προσοχή γιατί την έχουν πατήσει αρκετοί,ευτυχώς χωρίς κάτι ιδιαίτερα σοβαρό(στο thelab έχει και άλλα περιστατικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 τελικά θα μου φέρει ένας φίλος μου το unique από praktiker. (15.99 ευρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πρωτη φορα διαβαζω για εκρηξη απο blower...ονομα και πραγμα blower!!! ανατιναζεται απο μονο του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα