Προς το περιεχόμενο

σκονη

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρωτα και αλλους ιδιοκτητες των haf να δεις τι θα σου πουν για τη σκονη και ναι ρε καθαρο ειναι....Ρε παιδια αμα μπει τωρα η κιτρινη γυρη απο το @@@@πευκα μεσα στον υπολογιστη θα φευγει ευκολα?

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

υπερβαλεις ρε συ πως να μπει γυρη μεσα στο pc??? καλλιεργείς πευκα διπλα στο pc??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρωτα και αλλους ιδιοκτητες των haf να δεις τι θα σου πουν για τη σκονη και ναι ρε καθαρο ειναι....Ρε παιδια αμα μπει τωρα η κιτρινη γυρη απο το @@@@πευκα μεσα στον υπολογιστη θα φευγει ευκολα?

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Τον βγάζεις βόλτα στο πάρκο τον υπολογιστη? Με λουρακι και τέτοια?

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα τα γκομενακια πέφτουν με σκυλακια και όχι με υπολογιστές! 

Τι συμβαινει αν τελικα εχεις ξεμεινει μονο με αυτο...Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Ρωτα και αλλους ιδιοκτητες των haf να δεις τι θα σου πουν για τη σκονη και ναι ρε καθαρο ειναι

ετσι ειναι τα σωστα pc, αεριζονται και σκονιζονται αρα πρεπει να καθαριζονται (πιο συχνα)   :P

Εγώ έχω ένα ίδιο με το 2ο, 3ο και 4ο, μόνο που είναι σε άλλο χρώμα, το είχα πάρει απ' το Praktiker και πάνω γράφει 500W.

Μια απ' τα ίδια είναι όλα αυτά.

Χοχ λες;

τι να λέω? :P

κάτσε να βρώ το λινκ,απο το hwbox ήταν,κάτι έγινε με τα καρβουνάκια στην τουρμπίνα νομίζω φαγώθηκαν υπερβολικά γρήγορα(2-3 φορές χρήσης) και έγινε κομμάτια το blower

Όντως κάτι είχα ακούσει τώρα που το λες.

τσέκαρε http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html

είναι τα ίδια που είχε φέρει και το eshop σε παλιώτερο crazy sundays με 15 ευρώ ,βγαίνει και σε γκρί :P

γενικά θέλει λίγο προσοχή γιατί την έχουν πατήσει αρκετοί,ευτυχώς χωρίς κάτι ιδιαίτερα σοβαρό(στο thelab έχει και άλλα περιστατικά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...