FRANkiller13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Έχω ένα table που έχει τα εξής ( nickname, kills ) και θέλω να πιάνει τον user με τα kills του και να γράφει σε ποιά θέση είναι π.χ Your Rank: 10 Έχω αυτό το script <?php $username = $_SESSION['username']; $con = mysql_connect("localhost","root",""); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("gs", $con); $result = mysql_query(""); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo ""; } mysql_close($con); ?>
dewn735 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Χρειάζεσαι δύο queries: //Βρίσκουμε τα kills του χρήστη που θες (πρέπει ήδη να έχεις θέσει $nickname='το όνομα του χρήστη' $query="SELECT kills FROM table WHERE nickname='$nickname'"; $result=mysql_query($query); $row=mysql_fetch_row($result); $user_kills=$row[0]; //Mετράμε τους χρήστες που έχουν χαμηλότερο ποσοστό από αυτό του χρήστη: $query="SELECT count(*) FROM table WHERE kills<$user_kills"; $result=mysql_query($query); $row=mysql_fetch_row($result); $user_pos=$row[0]+1;//Το $row[0] έχει το άθροισμα των χαμηλότερων θέσεων, οπότε η θέση του χρήστη είναι η αμέσως επόμενη Είμαι σίγουρος ότι γίνεται και με ένα μόνο query, αλλά νομίζω θα μπλέξεις 2
FRANkiller13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ Διόρθωσα αυτό kills<$user_kills"; σε kills>$user_kills"; Και δείχνει το Rank του παίκτη κανονικά Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα