Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μόνη απορία που έχω είναι άμα χρειαστεί να κάνω overclocking. Νομίζω πως ένας τέτοιος επεξεργαστής δεν το έχει ανάγκη, σωστά; Και αμα κάνω θα χρειαστώ διαφορετικό ψύκτη ο οποίος θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις επιδόσεις του;

Δημοσ.

Δε θα χρειαστεί επ' ουδενί λόγω να κάνεις oc το τέρας 8350 αμέσως. Τα λέμε σε καναδυό χρονάκια και βάλε! ;)

Πάντως η Cooler Master Hyper 212 EVO είναι εξαιρετικό vfm και με 2 ανεμιστήρια πάνω θα σε ικανοποιήσει, όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ! Επίσης, έχοντας τελειώσει το σύστημα θα μπορούσα μετά από ένα +χρόνο να κάνω crossfire με δύο 7970 ή θα χρειαστώ ένα καλύτερο τροφοδωτικό για να είναι εφτικτό:

Δημοσ.

Η μόνη απορία που έχω είναι άμα χρειαστεί να κάνω overclocking. Νομίζω πως ένας τέτοιος επεξεργαστής δεν το έχει ανάγκη, σωστά; Και αμα κάνω θα χρειαστώ διαφορετικό ψύκτη ο οποίος θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις επιδόσεις του;

Έτσι κι αλλιώς είναι ολίγον τι ανορθόδοξος ο συνδυασμός 8350 + 7970, οπότε καλά θα ήταν να τον κλοκάρεις λιγο εξαρχής.

Το κατά τα άλλα "τέρας", δεν είναι και τόσο τέρας όταν μιλαμε για gaming με τέτοιες κάρτες, οπότε ότι κερδίσεις καλό είναι. Όχι ότι με το μάτι θα δεις καμιά διαφορά, για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο.

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς είναι ολίγον τι ανορθόδοξος ο συνδυασμός 8350 + 7970, οπότε καλά θα ήταν να τον κλοκάρεις λιγο εξαρχής.

Το κατά τα άλλα "τέρας", δεν είναι και τόσο τέρας όταν μιλαμε για gaming με τέτοιες κάρτες, οπότε ότι κερδίσεις καλό είναι. Όχι ότι με το μάτι θα δεις καμιά διαφορά, για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο.

Μα αυτό υπονοούσα κι εγώ. Τι ουσιαστικό νόημα έχει, το να μπλέξει κατευθείαν με oc για ψυχολογικούς λόγους?

Δε θα έχει πρόβλημα. Τι να κερδίσει δηλαδή, 1-5fps?

Δημοσ.

Ναι, όντως σε διαφορά 1-5 fps δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πάντως έχω περιθώρια για επέκταση και αναβάθμιση για το μέλλον, έτσι;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Παρήγγειλα τα κομμάτια, τον SSD ακομή οχι. Καθώς έκανα τους τελευταιους ελεγχους προχθές, βρήκα τον εξής δίσκο απο την Corsair. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.320246

Καθώς η κάρτα γραφικών θα κάνει 7 με 14 μέρες να φτάσει και τα SSD 3 μέρες το πολύ, υπέθεσα πως καλό θα ήταν να ρωτήσω ποιό απο τα δύο αξίζει. Samsung 840 Pro series, ή Corsair Force GS series; (Οι διαφορές μεταξύ των δυο εάν δεν είναι ορατές δεν με πειράζει.) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.306070

ΥΓ. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες είναι έτοιμο, έτσι για το καλό. :P

Δημοσ.

γνωμη μου αν δεν εχεις παραγγειλει ακομα ψυκτρα...

παρε τον απλο τον 840 περιπου 100 ευρω χοντρικα και τα ρεστα βαλτα να παρεις ακομα καλυτερη ψυξη για τον επεξεργαστη.. οχι οτι αυτη δεν ειναι αλλα λαμβανοντας υποψιν πιθανο μελλοντικο 7970 cf  και τον υπερσυγχρονισμο που θα χρειαστει να του κανεις και δεδομενου οτι το οριο στους fx  παιζει στου 60-65 βαθμους κελσιου το θεωρω πιο φρονιμο να σκασεις περισσοτερα λεφτα σε κατι που θα σε βοηθησει να εχεις  το κεφαλι σου ακομα πιο ησυχο... διαφορες απο pro σε απλο 840 δεν θα δεις.. αν δεν κοιτας ολη την ωρα τα νουμερα σε benches ...

Δημοσ.

γνωμη μου αν δεν εχεις παραγγειλει ακομα ψυκτρα...

παρε τον απλο τον 840 περιπου 100 ευρω χοντρικα και τα ρεστα βαλτα να παρεις ακομα καλυτερη ψυξη για τον επεξεργαστη.. οχι οτι αυτη δεν ειναι αλλα λαμβανοντας υποψιν πιθανο μελλοντικο 7970 cf  και τον υπερσυγχρονισμο που θα χρειαστει να του κανεις και δεδομενου οτι το οριο στους fx  παιζει στου 60-65 βαθμους κελσιου το θεωρω πιο φρονιμο να σκασεις περισσοτερα λεφτα σε κατι που θα σε βοηθησει να εχεις  το κεφαλι σου ακομα πιο ησυχο... διαφορες απο pro σε απλο 840 δεν θα δεις.. αν δεν κοιτας ολη την ωρα τα νουμερα σε benches ...

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911057 ...; Ίσως αυτός κάνει τη δουλειά του. Αρκετά ακριβός, αλλά reviews λένε πως είναι μια από τις πιό αθόρυβες και αποδοτικές ψύκτρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...