Προς το περιεχόμενο

In search of old game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν με έχει πιάσει ένα σκάλωμα και προσπαθώ να βρω ένα παιχνίδι που έπαιζα την περίοδο 1998-2001 (κάπου μέσα σε αυτές τις χρονιές) και δεν μπορώ να το βρω για κανένα λόγο.

Θυμάμαι ότι ήταν η πρώτη φορά που είχα δει την λέξη "Mage" στον πληθυντικό και το "Mages" μου καθόταν περίεργα στην προφορά (ikr?)

Νομίζω ότι το όνομα ήταν "Rise of Mages" αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί το google δε με βοηθάει καθόλου. Ήταν σε φάση RPG με RTS στυλ σαν το Spellforce είχες ένα χαρακτήρα (μάγο duh) και έκανες quest έβρισκες items κλπ κλπ. Η κάμερα ήταν σχεδόν topdown όχι όμως εντελώς (σαν το Spellforce) αλλά δεν είχες άλλα units μόνο τον μάγο σου.

Δεν είναι το Avencast: Rise of the Mage μιας και αυτό βγήκε το 2007.

Τα μόνα που θυμάμαι είναι αυτά μιας και η αγορά του είχε γίνει από την Σούλα, την τύπισα που είχε ένα ημιυπόγειο μαγαζάκι που μπορούσες να νοικιάσεις PS1 και να παίζεις ή πούλαγε cd games με το crack μέσα και αυτοκολλητάκι με τις οδηγίες πως να το κάνεις apply, με το μαγαζάκι να βρίσκεται απέναντι από το 8ο/32ο Λύκειο Αθηνών (Κάτω Πατήσια).

Αν το ξέρει/θυμάται κανείς θα ήταν καλή φάση. Αν θυμάται κανείς την Σούλα και τα λεφτά που φάγαμε να παίζουμε Tekken/Grand Turismo στο PS1 και πάλι καλή φάση θα είναι (αν είναι κανείς από εκείνα τα μέρη)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fuck this shit, το βρήκα! Πρέπει να ποστάρω για να λειτουργήσει ο εγκέφαλος μάλλον, το Rage of Mages ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...