tagima Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 έχω το εν λόγω laptop (HP DV5-1250ev) και όταν το ανοίγω όλα του τα led ανάβουν και μόνο το led του num lock και του caps lock αναβοσβήνουν και έχει μαύρη οθόνη. ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? λετε να χτύπησε μητρική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 έχω το εν λόγω laptop (HP DV5-1250ev) και όταν το ανοίγω όλα του τα led ανάβουν και μόνο το led του num lock και του caps lock αναβοσβήνουν και έχει μαύρη οθόνη. ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? λετε να χτύπησε μητρική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! με καλώδιο απο την έξοδο vga από το λάπτοπ σε άλλη εξωτερική οθόνη το έχεις κάνει δοκιμή;; γιά να αποκλείσουμε το πρόβλημα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικων.
coolerman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 ναι το έχω δοκιμάσει με HDMI δοκίμασε με έξοδο από vga,όχι με Hdmi
coolerman Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 όχι δυστυχώς ούτε με vga δουλεύει... η κάρτα σου "άφησε" χρόνους. reballing στήν κάρτα γραφικών η αγορά άλλης μητρικής πλακέτας
sil_unique Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 πόσες φορές αναβοσνήνει το led; δηλώνει με αυτό τον τρόπο και το error code
tagima Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 συνεχεια αναβοσβηνει όση ωρα εχω ανοιχτο το λαπτοπ τι είναι το reballing?
GREGKERKYRA Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Βγάζουν το παλιό τσιπ και το ξανατοποθετούν με νέες κολλήσεις (μπαλάκια) , αν βρεις κάποιον που να κάνει ρώτα τιμή να δεις αν συμφέρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα