nike1600 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 http://www.ebw.gr/el/product/79709/VGA-2GB-Radeon-PowerColor-HD7850-(PCI-E-D-HDMI-DP-A) Αρκετα καλο 20 ευρω κατω απο το σκρουτζ
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 1χρόνο εγγύηση? Refurbished? Η powercolor δίνει 2.
john_dr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 http://www.ebw.gr/el/product/79709/VGA-2GB-Radeon-PowerColor-HD7850-(PCI-E-D-HDMI-DP-A) Αρκετα καλο 20 ευρω κατω απο το σκρουτζ Καλύτερα να αγοράσεις μεταχειρισμένη με υπόλοιπο εγγύησης από ένα αξιόπιστο κατάστημα και πιθανόν και σε καλύτερη τιμή, παρά να αγοράσεις από αυτό το μαγαζί. 1
marios32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Συγνώμη για το offtopic αλλά έχω ακούσει πολλές φορές για αυτό το μαγαζί τέτοιου είδους σχόλια.Πως απέκτησε τόσο κακή φήμη ;Και σε π.μ. αν μου απαντήσει κάποιος θα είμουν ευγνώμων.
panos1550 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Κι εγώ την ίδια απορία έχω..παρήγγειλα το Berlin της Thermaltake (το είχε στα 53€ με μεταφορικά+αντικαταβολή, τώρα το έχουν βγάλει απο το site edit: υπάρχει στο site τους, απλά για κάποιο λόγο δεν το εμφανίζει μέσω skroutz)...Κοιτώντας στην παραγγελία μου είδα ότι ενώ στην περιγραφή αναφέρει 3ετή εγγύηση, στο τέλος της σελίδας κοτσάρει κι αυτό το "12μηνη"...τους έστειλα mail χθες κ περιμένω απάντηση για το τι ισχύει τελικά...λέτε να είναι ανακατασκευή κ να το δίνουν για καινούριο? sorry κι από μένα για το offtopic
nike1600 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδια μηπως το καταστημα δινει 1 χρονο ενω η εταιρια 2?
john_dr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Συγνώμη για το offtopic αλλά έχω ακούσει πολλές φορές για αυτό το μαγαζί τέτοιου είδους σχόλια. Πως απέκτησε τόσο κακή φήμη ; Και σε π.μ. αν μου απαντήσει κάποιος θα είμουν ευγνώμων. Δύο τυχαίες και άσχετες μεταξύ τους λέξεις στην αναζήτηση του Google: ebw απατεωνες
panos1550 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδια μηπως το καταστημα δινει 1 χρονο ενω η εταιρια 2? Κι εγώ αυτό φαντάζομαι εννοούν, για 1 χρόνο "καθαρίζουν" αυτοί, αλλά μετά μιλάς με την εταιρεία...Πάντως εγώ την ακύρωσα την παραγγελία, καλύτερα να δώσω 10€ παραπάνω κ να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο!
zizu10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Και σαν τιμή δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, αν αναλογιστείτε ότι αρχές Δεκέμβρη πήρα 180 ευρώ (με τα μεταφορικά στην τιμή) την Sapphire 7870 2GB GHz Edition από το γαλλικό άμαζον, το οποίο κατά καιρούς ξαναέβγαλε ανάλογες προσφορές...
nike1600 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Και σαν τιμή δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, αν αναλογιστείτε ότι αρχές Δεκέμβρη πήρα 180 ευρώ (με τα μεταφορικά στην τιμή) την Sapphire 7870 2GB GHz Edition από το γαλλικό άμαζον, το οποίο κατά καιρούς ξαναέβγαλε ανάλογες προσφορές... Ε ναι αλλα δεν μπορουν ολοι να αγορασουν απο εξω...
pedrojay Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Τί εννοείς?Φυσικά και μπορούν όλοι να αγοράσουν από εξωτερικό,μάλλον θες να πείς ότι δεν θέλουν/ξέρουν. Οποιοσδήποτε έχει ένα απλό λογαριασμό σε κάποια τράπεζα μπορεί,κι αν δεν έχει ούτε αυτό μπορεί να βγάλει μια prepaid κάρτα. 2
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Άμα δε θες να χεις πάρε-δώσε με τράπεζα δε μπορείς.
pedrojay Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 μάλλον θες να πείς ότι δεν θέλουν/ξέρουν. Άρα πού διαφωνείς?Δεν τους περιορίζει κανένας παρά τη θέλησή τους,ούτε υπάρχουν κοινωνικές διακρίσεις για να ψωνίσεις από το εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα