giannisko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Παιδια σημερα παρατηρω οτι δεν μπορω να μπω στο google earth ,δεν ξερω αν εχουν κανει καποια αλλαγη,μου βγαζει το παρακατω ,κατι για την καρτα γραφικων αναφερει ,μπορει να μου πει καποιος τι να κανω ? Μεχρι και προχτες εμπαινα κανονικα χωρις προβλημα. karta.bmp
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Θα δοκίμαζα να κάνω μία επανεγκατάσταση ή αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών πρώτα
giannisko Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Θα δοκίμαζα να κάνω μία επανεγκατάσταση ή αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών πρώτα allexzz oταν μπαινω σε λειτουργια openGL ανοιγει κανονικα ,δεν ανοιγει με τιποτα οταν μπαινω σε λειτουργια DirectX ,ενω μεχρι πρότινος εμπαινε κανονικα σε λειτουργια DitectX . Διαβασα και αυτο http://support.google.com/earth/bin/answer.py?hl=el&answer=176180 Ολα τα εκανα εκτος απο ενημερωση καρτας γραφικων και directx ,αλλα και παλι περιεργο γιατι μεχρι προτινος δεν ειχα προβλημα ,και δεν εχω καποιο αλλο θεμα με την καρτα γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα