jean86 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αυτό το είδα, και στο βήμα 13, που πατάω να διαμορφώσει το 2ο διαμέρισμα, μου βγάζει την 1η συνημμένη εικόνα που ανέβασα παραπάνω....
siropio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτό το είδα, και στο βήμα 13, που πατάω να διαμορφώσει το 2ο διαμέρισμα, μου βγάζει την 1η συνημμένη εικόνα που ανέβασα παραπάνω.... Να σε ρωτήσω..στο post στο booting τους εμφανίζει με τα ονόματά τους ή βγάζει αλλαμπουρνέζικο όνομα? Επίσης τι ενέργια πήγες να κάνεις? Διαγραφή?
jean86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 όχι, κανονικά, δίσκος 0 διαμέρισμα 1 και δίσκος 0 διαμέρισμα 2.... όπως στην φωτογραφία! Μάλλον εννοείς κάτι άλλο ε? Δε κατάλαβα! διαγραφή την κάνει κανονικά! όταν πατάω διαμόρφωση βγάζει το μήνυμα! έκανα το εξής, χώρισα τους δίσκους σε διαμερίσματα, 100MB και... τα υπόλοιπα, και έβαλα τον δίσκο στο desktop για να κανω απο εκεί την διαμόρφωση, οπότε μετά τον ξανα έβαλα στο laptop και πάτησα εγκατάσταση φυσικά δε μου ζήτησε διαμόρφωση γιατί ήταν ήδη διαμορφωμένος (σε NTFS) και όλος παραδόξως, η εγκατάσταση ξεκίνησε κανονικά! Αλλά τα προβλήματα δε σταμάτησαν εδώ! Την στιγμή που η εγκατάσταση κάνει την πρώτη επανεκκίνηση και μετά πρέπει να συνεχίσει την εγκατάσταση, απλά κολλάει σε μια μαύρη οθόνη! Ξεκινάει δηλαδή να φορτώνει τα windows και την στιγμή που πρέπει να δείξει το μπλε φόντο και να μου πει οτι διαμορφώνονται πακέτα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ή κάτι τέτοιο...κολλάει σε μια μαύρη οθόνη! (2 ώρες το άφησα!) Το ίδιο το έκανε 3-4 φορές που έκανα την διαδικασία! Συγγνώμη αν γράφω πολλά και σας κουράζω, απλά προσπαθώ να εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ τα πράγματα γιατί ξέρω οτι η βοήθεια στο εν λόγο θέμα, είναι λίγο δύσκολη! Ευχαριστώ! στο post στο booting.... Ά! τώρα κατάλαβα, ναι, ναι....κανονικά!
siropio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε μια, χωρίς να κανεις καν διαμόρφωση στον δίσκο(δλδ απλα θα κάνει το default μόνο του) αλλα όλη τη διαδικασία να την κανείς απο το laptop εξ´ολοκληρου.Επίσης χωρίς partitions.Όπως τα βλέπω οι δίσκοι απο ότι είπες είναι κομπλε, ο DVD reader κομπλε, η κάρτα γραφικων κομπλε. Το DVD φαίνεται να δουλεύει αν και θα δοκίμαζα και με αλλο κατεβασμένο λειτουργικό. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από siropio
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ρε μεγάλε,τέτοια λινκ στείλε τα με προσωπικό μήνυμα,όχι έτσι χύμα στο κύμα.... http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-όροι-χρήσης/
jean86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ρε μεγάλε,τέτοια λινκ στείλε τα με προσωπικό μήνυμα,όχι έτσι χύμα στο κύμα.... http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-όροι-χρήσης/ στο δικό μου link αναφέρεσαι?
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ανέβασες link εσύ;;; Όχι,αυτός που λέω κατάλαβε...
jean86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ανέβασες link εσύ;;; Όχι,αυτός που λέω κατάλαβε.. μια φωτογραφία...βασικά δεν έπεσε τίποτα αντικανονικό στην αντίληψη μου και γιαυτό λέω μήπως έκανα βλακεία και δε το κατάλαβα...! anyway...
siropio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μια φωτογραφία...βασικά δεν έπεσε τίποτα αντικανονικό στην αντίληψη μου και γιαυτό λέω μήπως έκανα βλακεία και δε το κατάλαβα...! anyway... Όχι μωρέ για μένα λέει. Έβαλα ένα λινκ από torrent για να κατεβάσεις και υπάρχει ένας κανόνας στο forum που δεν το επιτρέπει.
jean86 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 anyway, νομίζω οτι η μόνη λογική εξήγηση που έχει είναι να είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών , με αποτέλεσμα όταν πάει να ανοίξει το παραθυρικό (που φορτώνει φουλ ανάλυση) να κολλάει, ή να έχει χαλασμένο controler σκληρού δίσκου, (με την λογική οτι έχει και το θεματάκι με την διαμόρφωση!) όπως και να έχει, πάει στο ντουλάπι με τα υπόλοιπα προς αποθήκευση επ'αόριστο!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας !!
siropio Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 anyway, νομίζω οτι η μόνη λογική εξήγηση που έχει είναι να είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών , με αποτέλεσμα όταν πάει να ανοίξει το παραθυρικό (που φορτώνει φουλ ανάλυση) να κολλάει, ή να έχει χαλασμένο controler σκληρού δίσκου, (με την λογική οτι έχει και το θεματάκι με την διαμόρφωση!) όπως και να έχει, πάει στο ντουλάπι με τα υπόλοιπα προς αποθήκευση επ'αόριστο!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας !! Δεν είπες οτι δοκίμασες και με άλλους δίσκους, σε όλους έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα?
jean86 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ορθών! συνολικά δοκίμασα 3 δίσκους! Σε όλους τα ίδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα