Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Λοιπόν, απο την αρχή το ιστορικό έχει ως εξής, 

Laptop acer win7, κατα την εκκίνηση κολλούσε στο σημείο που φόρτωναν τα windows, 

επειδή ήταν και στο μαύρο του το χάλι, είπα ας του κάνω επανεγκατάσταση.

1.Format ο δίσκος απο την "διαχείριση δίσκων" σε desktop

2.Επανατοποθέτηση στο laptop και εκκίνηση boot from cd

3.Κολλάει με το που τελειώνει η φόρτωση των αρχικών ρυθμίσεων προετοιμασίας

Link.png Site: http://www.shivaranjan.com/shivaupload/windowslivewriter/Windows7RCInstallationGuideWalkthrough_F4D1/Windows7installation00001.png">με το που φορτώσει αυτή η μπάρα δηλαδή!

δοκίμασα τα εξής,

-άλλον δίσκο

-άλλη μνήμη στην ίδια αλλά και στην δεύτερη θύρα, (4 διαφορετικές μνήμες)

-bootάρισμα απο cd και απο USB, windows7, wondows xp και ubuntu!

*αυτο που παρατηρώ είναι οτι πάντα και με όλα τα λειτουργικά κολλάει όταν

είναι η ώρα να βγάλει παραθυρικό περιβάλλον!

Οπότε σκέφτομαι πως μάλλον είναι θέμα κάρτας γραφικών!

+το οτι όταν είχε ο δίσκος λειτουργικό, κολλούσε στην κανονική εκκίνηση των windows, σε ασφαλή λειτουργία όμως (που μπαίνει σε παραθυρικό περιβάλλον, αλλά με πολύ μειωμένες απαιτήσεις gpu,) έμπαινε κανονικά

για πείτε ρε παιδιά καμία γνώμη!!!!

Ευχαριστώ! :)

ώχ... Δημιουργήθηκε 2 φορές!!!! ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..... 

Sorry....  :)

Δημοσ.

Βασικά ήθελα να δω άν είναι κανενα απο αυτό που κουοβαλαν της προβληματικη σειρα της nvidia. Το δικό σου δεν είναι αλλα απο τα στοιχεια που μας δίνεις μαλλον ναι καρτα είναι!

Δημοσ.

1. Περιμενες αρκετά για να δεις αν μπορει να συνεχίσει? Σε ένα pc είχε κάνει 10 λεπτά να μου προχωρήσει αλλα τελικα όλα πήγαν μια χαρα αν και αργά.

2. Δοκίμασε με ένα Linux live cd να δεις αν έχεις ανταπόκριση απο κάρτα γραφικών. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με κάρτα όμως. Παλιότερα ίσως σου κολλουσε στην εκκίνηση λόγω δίσκου και όχι λόγω κάρτας.

3. Δοκίμασε να κανείς την εγκατάσταση απο USB και όχι απο CD. Αν και χλωμο είτε το CD/DVD ή ο reader μπορει να εχουν πρόβλημα.

4. Αν και το απευχομαι μπορει ο δισκος να είναι στα τελευταία του και να μην σκαμπαζει πολλα. Ειδικά αν έχει φάει κανά πέσιμο το laptop. Στο boot στον αναγνωρίζει? δλδ γράφει το όνομα το όταν κάνει το post?

Δημοσ.

αν ήταν η κάρτα πάντως ,δεν έπρεπε να μπαίνει στα windows αλλά να βγάζει γραμμές ,κλπ?

να μην μπαίνει καθόλου μου φαίνεται περίεργο

Δημοσ.

φίλε siropio, τα έκανα όλα αυτά! τίποτα...

αν ήταν η κάρτα πάντως ,δεν έπρεπε να μπαίνει στα windows αλλά να βγάζει γραμμές ,κλπ?

όχι απαραίτητα... ανάλογα τι άρπαξε απο κάτω... μου έχει τύχει π.χ. να παιζει ο υπολογιστής κανονικά και μόλις η κάρτα έπαιρνε εντολές για ανάλυση 720 και πάνω κολλούσε! Και όντος όταν έτρεξα ένα διαγνωστικό μου έβγαλε πρόβλημα στα 3d μου και στα HD...

έκανα reballing και μέχρι και σήμερα είναι μια χαρά! (πέρασαν 2 χρόνια)

ο Σκληρός δε μπορεί να είναι γιατι μου κάνει τα ίδια και με άλλον σκληρό, και χωρίς σκληρό!...

φφφφφφφφφφφφφφφ......................

Δημοσ.

έκανα reballing και μέχρι και σήμερα είναι μια χαρά! (πέρασαν 2 χρόνια)

sorry για το off topic ,

αλλά πως αφαίρεσες το chip για να κάνεις reballing?

Δημοσ.

εεε..... δεν το έκανα εγώ, δεν έχω την εμπειρία και μου λείπουν και τα μηχανήματα, το έδωσα σε έναν φίλο ηλεκτρονικό!

Σε γενικές γραμμές για κάποιον που "πιάνουν τα χέρια του" είναι εύκολο, δηλαδή τα βήματα είναι απλά και εύκολα, αρκεί να έχεις τον εξοπλισμό...  

Επιγραμματικά η διαδικασία χρειάζεται,

σταθμό θερμού αέρα ή πιστόλι (καλύτερα σταθμός φυσικά)

flux (υγρό για καθαρισμό απο υπολείμματα καλάι, βοηθάει επίσης στην τήξη του καλάι)

καλάι σε μπίλιες

και τέλος μια βάση προσαρμογής των pin!

υπομονή και εξάσκηση!

Είναι πολύ ενδιαφέρον, ίσως να ανοίξουμε κάποιο topic για να μας πουν οι γνώστες λεπτομέρειες!! 

* πάντως είναι μύθος το οτι με το reballing λύνεις το πρόβλημα προσωρινά, αυτό ισχύει για το reflow που απλά ξαναζεσταίνεις την κόλληση, με το reballing ουσιαστικά έχεις νέες επαφές, σαν να βγήκε απο το εργοστάσιο! Φυσικά εξαρτάτε και απο το πόσο καλά θα το πετύχει ο παίχτης, αλλα αν γίνει σωστά είναι σαν καινούριο! (μετά χαλάει κάτι άλλο!χιχι!)

• Like 1
Δημοσ.

1. Περιμενες αρκετά για να δεις αν μπορει να συνεχίσει? Σε ένα pc είχε κάνει 10 λεπτά να μου προχωρήσει αλλα τελικα όλα πήγαν μια χαρα αν και αργά.

+1 το εχω συναντησει και ακουσει αρκετες φορες αυτο

Δημοσ.

+1 το εχω συναντησει και ακουσει αρκετες φορες αυτο

ναι, μου έχει τύχει κι εμένα κανα 2 φορές!

Το άφησα καμιά ώρα... ΔΕΝ!

Δημοσ.

το πρόβλημα λύθηκε... ήταν κάτι που δεν πήγε το μυαλό μου, κάτι χαζό!

όλες αυτές τις δοκιμές τις έκανα με τροφοδοσία απο την πρίζα, χωρίς την μπαταρία...

σε κάποια φάση, έβγαλα την πρίζα για να φορτίσω το κινητό και επειδή  δεν είχα άλλη ελεύθερη έβαλα την μπαταρία...(βαριόμουνα να αλλάξω και θέση... τεμπελιά!)

και ξεκίνησε να φορτώνει κανονικά!

Μέτρησα το τροφοδοτικό και είδα οτι στέλνει τα 19V αλλα στο σημείο που κολλούσε ο υπολογιστής, γονάτιζαν τα αμπερ του! Δεν το έχω ξανασυναντήσει!

anyway, με την μπαταρία που έχει σταθερή ροή όλα καλά! απλά πρέπει να τα έχω και τα 2 μαζι για να μη τελειώσει η μπαταρία...

Τώρα έχουμε άλλο πρόβλημα! ΝΕW

όταν φτάνει η ώρα να ξεκινήσει η εγκατάσταση μου βγάζει  σφάλμα στην διαμόρφωση 0x80070057...

δοκίμασα

3 διαφορετικούς δίσκους που λειτουργούν κανονικά,

και εγκατάσταση win7, σvista, xp και ubuntu! 

σε όλες τις περιπτώσεις το ίδιο!

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!   :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...