απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εγώ στη θέση τους θα αρνιόμουν βοήθεια από την Ελλάδα πάντως =ρΕάν επιτρέπεται, γιατί; Επειδή έχει τις καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον μέχρι τώρα γνωστό κόσμο;
No limit Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 κοιτα βασικα δεν μπορουν επειδη οι πορτες ειναι κλειστες. οτι μαθαινουν το μαθαινουν απο δορυφορους και απο αποστατες. οποτε παιζει και μια αμφισβητηση... Δεν αντιλέγω καθόλου αλλά δεν πρέπει να παραθέσουμε τα γεγονότα;Δεν δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Γκάνας ότι έχει πυρηνικά η Β.Κορέα.Ο ΥΠΕΞ των Η.Π.Α το έκανε και μάλιστα με ύφος που δεν αφήνει καμία αμφιβολία.Δηλαδή να μην παραθέσω το video;
απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μπα,παντα τους ειμαστε χρησιμοι... Στους τελευταιους πολεμουςεπεμβασεις βοηθειας,σωτηριας κτλ η Ελλαδα ηταν ενα απεραντο παρκινγκ ανεφοδιασμου και οτι αλλο ζητουσαν οι Αμερικανοι. Γουατέβερ......
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εάν επιτρέπεται, γιατί; Επειδή έχει τις καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον μέχρι τώρα γνωστό κόσμο; Γιατί έκανα πλάκα για το πώς έχουμε καταντήσει το κερατάκι μου! Δηλαδή αν πω ανέκδοτο για τον Τοτό πρέπει να δώσω και πηγή;
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δεν αντιλέγω καθόλου αλλά δεν πρέπει να παραθέσουμε τα γεγονότα;Δεν δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Γκάνας ότι έχει πυρηνικά η Β.Κορέα.Ο ΥΠΕΞ των Η.Π.Α το έκανε και μάλιστα με ύφος που δεν αφήνει καμία αμφιβολία.Δηλαδή να μην παραθέσω το video; και πριν απο μερικα χρονια λεγανε για βιοχημικα οπλα του σανταμ, που ακομα τα ψαχνουνε... Τουτεστιν ολα τα ειχαμε, τα πυρηνικά μας ελειπαν...
No limit Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Υπάρχουν και γιουζερς που σου απάντησαν με μη απλοϊκές αναλύσεις και τους απάντησες με παρόμοιο στυλάκι. Αφού είσαι πεπεισμένος ότι θα γίνει Γ'ΠΠ εμάς τι μας θες, να κλαίμε τη μοίρα μας όλοι μαζί; Καθόλου υποτιμητικό και απαξιωτικό......Λες και όλα όσα έγραψα ήταν ιδίας γνώσεως και όχι ειδήσεων που προέκυψαν από τα πιο επίσημα χείλη. Τεσπα δεν αξίζει πια τον κόπο...
απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Γιατί έκανα πλάκα για το πώς έχουμε καταντήσει το κερατάκι μου! Δηλαδή αν πω ανέκδοτο για τον Τοτό πρέπει να δώσω και πηγή;Το ότι έκανες πλάκα εννοείται! Αυτό έλλειπε, να τα έλεγε κανείς αυτά σοβαρά! Απλά ήθελα να καταλάβω το σκεπτικό πίσω από την πλάκα. Τεσπα, μου το απάντησες σε αυτό το quote, ευχαριστώ.
No limit Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 και πριν απο μερικα χρονια λεγανε για βιοχημικα οπλα του σανταμ, που ακομα τα ψαχνουνε... Τουτεστιν ολα τα ειχαμε, τα πυρηνικά μας ελειπαν... Ναι μόνο που στην Β.Κορέα τα βλέπουμε κιόλας φίλε μου.Μακάρι να έχουν γέμιση σοκολάτας μέσα αλλά οι αρμόδιοι ανησυχούν πολύ.
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Επειδή έχει τις καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον μέχρι τώρα γνωστό κόσμο; 1
απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 και πριν απο μερικα χρονια λεγανε για βιοχημικα οπλα του σανταμ, που ακομα τα ψαχνουνε... Τουτεστιν ολα τα ειχαμε, τα πυρηνικά μας ελειπαν... Θυμάσαι όμως τότε την Αμερική και πολλές άλλες χώρες να αντιδρούσαν έτσι για τα "όπλα" του Σαντάμ; Μάλλον ήξερα ότι πρόκειται για μούφα..... Να φανταστώ έχεις περάσει εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων σε σχολεία στελεχών και απαντάς έτσι, ε; (για στελέχη μιλάω εγώ)
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ναι μόνο που στην Β.Κορέα τα βλέπουμε κιόλας φίλε μου.Μακάρι να έχουν γέμιση σοκολάτας μέσα αλλά οι αρμόδιοι ανησυχούν πολύ. Βλεπεις κατι που μπορει να μην ειναι αληθινο. Απο την αλλη δεν λεει κανεις οτι δεν εχουν καποιου ειδους πυρηνικο οπλισμο. Αν και δεν πιστευω οτι εχουν πυρηνικους πυραυλους...
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Όντως έχουμε απ τις καλύτερες ειδικές δυνάμεις στο κόσμο. Ειδικά η εκπαίδευση της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών ειναι ίσως η σκληρότερη και απ τις καλυτερες παγκοσμίως. Κατά τα άλλα στρατιωτικά ειμαστε για τον... 1
απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Βλεπεις κατι που μπορει να μην ειναι αληθινο. Απο την αλλη δεν λεει κανεις οτι δεν εχουν καποιου ειδους πυρηνικο οπλισμο. Αν και δεν πιστευω οτι εχουν πυρηνικους πυραυλους... Όπως είπες κι εσύ, μπορεί να μην είναι αληθινό. Θα βασιστούμε όμως σε ένα "μπορεί";
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καθόλου υποτιμητικό και απαξιωτικό......Λες και όλα όσα έγραψα ήταν ιδίας γνώσεως και όχι ειδήσεων που προέκυψαν από τα πιο επίσημα χείλη. Τεσπα δεν αξίζει πια τον κόπο... Πράγματι δεν έχει, αλλά ας πάει στο καλό: υπάρχει κόσμος που σου έχει απαντήσει σοβαρά, δεν δέχεσαι καμία άλλη άποψη. Αυτό εννοήσα, αυτό έγραψα.
Muchacho Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Οντως εχουμε απ τις καλυτερες ειδικες δυναμεις στον κοσμο Εχουμε και την καλυτερη αεροπορια.. Αλλα ειμαστε για τον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις