Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την συγκεκριμένη οθόνη 2-3 μέρες τώρα και με έχει παραξενέψει ότι τα ανοικτά χρώματα τα δείχνει σαν πιξελιασμένα. Ένα πράγμα όπως ο θόρυβος στις φωτογραφίες με υψηλό iso, αλλά όχι διάσπαρτο έχει μοτίβο. Σαν να βλέπεις τα pixels ένα πράγμα. Αν κάθεσαι κοντά είναι πολύ έντονο όσο απομακρύνεσαι δεν το παρατηρείς.

Ήμουν έτοιμος να την γυρίσω πίσω, αλλά διάβασα ότι στις ips υπάρχει τετοιο θέμα.

Δεν έχω ξαναπροσέξει κάτι τέτοιο σε άλλες οθόνες και δεν έχει και κανένας γνωστός μου ips για να συγκρίνω. Τελικά έτσι είναι οι ips οθόνες ή η δικιά μου έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι έτσι οι IPS οθόνες, αν κατάλαβα καλά τι εννοείς.

Έλεγξες τις ρυθμίσεις στο μενού της οθόνης?

Μήπως έχει θέμα η κάρτα γραφικών σου?

Εγώ με την 234V-PN δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά. Μέχρι να το συνηθίσω στα 30 λεπτά τρελαινόμουνα έβλεπα σαν να υπάρχουν αχνά πλέγματα, οριζόντιες γραμμές κτλ. Κοίταζα καλύτερα και δεν υπήρχε τίποτα. Δυστυχώς δεν το είχα δει στο εκθεσιακό γιατί παίρνει κανά δεκάλεπτο μέχρι να το παρατηρήσω.

Έριξα πολύ διάβασμα και πρέπει είναι από το passive 3d, μερικοί άνθρωποι έχουν ευαίσθητη όραση και το παρατηρούν και άλλοι όχι. Θα την κρατήσω 1-2 εβδομάδες ακόμα και αν δεν το συνηθίσω -που σε ένα βαθμό το έχω ήδη- θα την δώσω αλλού ή θα την πάω στο εξοχικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...