Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω το το συγκεκριμενο netbook Acer aspire 1410, και τα χει παιζει η μητρικη του. Το πηγα σε ενα μαγαζι που φτιαχνουνν τετοιες δουλειες αλλα δε καταφερανε να μου το κανουν. Μονο με αλλαγη μητρικης μου ειπαν. Ξερει κανεις να μου πει κανενα site σε Ελλαδα η εξωτερικο που να πουλανε μεταχεισμενες μητρικες για laptops - netbook κτλ? Κατι δοκιμασμενο να μη τη πατησω και χασω τα λεφτα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω το το συγκεκριμενο netbook Acer aspire 1410, και τα χει παιζει η μητρικη του. Το πηγα σε ενα μαγαζι που φτιαχνουνν τετοιες δουλειες αλλα δε καταφερανε να μου το κανουν. Μονο με αλλαγη μητρικης μου ειπαν. Ξερει κανεις να μου πει κανενα site σε Ελλαδα η εξωτερικο που να πουλανε μεταχεισμενες μητρικες για laptops - netbook κτλ? Κατι δοκιμασμενο να μη τη πατησω και χασω τα λεφτα.

Ευχαριστω!

Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/ACER-ASPIRE-1410-1680-MOTHERBOARD-LB-A2806-001-TESTED-/130589102666?pt=Motherboards&hash=item1e67b7924a">Manufacturer refurbished ACER ASPIRE 1410 54 ευρώ κομπλέ.

καινούρια πάει ποιό ψηλά στήν τιμή.

ελλάδα δέν ξέρω άν βρείς

και σε τέτοια τιμή.

Δημοσ.

Την ειδα αυτη αλλα ειναι ανακατασκευασμενη, και φοβαμαι να μη κρατησει κανα μηνα μονο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την ειδα αυτη αλλα ειναι ανακατασκευασμενη, και φοβαμαι να μη κρατησει κανα μηνα μονο

για να σιγουρεύτεις οτι θα πάρεις την ίδια ακριβώς,να μην έχεις ασυμβατότητες.

επάνω στήν μητρική εχει κάποια purt number Π.χ P/N LB.A2806.001.

βάση αυτού του αριθμού θα τήν ψάξεις!

άνοιξε και μια αγγελία ζήτησης εδω στο φόρουμ

Δημοσ.

Αυτη ακριβως ειναι που με εδειξες στο ebay ειναι, αλλα τη φοβαμαι! Τεσπαν θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω παντως. Αν καποιος γνωριζει κατι ας με πει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτη ακριβως ειναι που με εδειξες στο ebay ειναι, αλλα τη φοβαμαι! Τεσπαν θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω παντως. Αν καποιος γνωριζει κατι ας με πει.

μπορείς να τον ρωτήσεις περί εγγύησης τον πωλητή.

η ανακατασκευασμένη είναι τεσταρισμένη.δέν είναι για "πέταμα"

τώρα πόσο θα κρατήσει δεν ξέρει κανένας.μπορεί 6 μήνες,μπορεί και χρόνια ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...