Octabitus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Έχω έναν WD Caviar Green 1TB SATA ο οποίος μέχρι χτες μου δούλευε κανονικά. Τον σύνδεσα σήμερα στον υπολογιστή και δεν τον έβλεπε. Μπήκα από το Manage του My Computer το οποίο από εκεί τον έβλεπε αλλά ως Unallocated. Τον έκανα allocate και μετά initialize. Τον είδαν τα Windows αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Όταν πάω να τον ανοίξω, τα Win μου λένε ότι δεν είναι formated και αν θέλω να τον διαμορφώσω (?!). Εννοείται πως όχι καθώς έχω ουκ ολίγα σημαντικά αρχεία μέσα. Το σύστημα πλέον τον βλέπει σαν RAW. Η ερώτησή μου είναι: Υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρω σε πρότερη λειτουργική κατάσταση χωρίς να μπω στην διαδικασία format-πάρε καινούριο δίσκο-recovery με Hiren-πέτα τα μέσα στον καινούριο κλπ; Δοκίμασα με το TestDisk μήπως και αλλάξει κάτι αλλά δεν. Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ.
Octabitus Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μετά από 5 μέρες δεν κατάφερα να βρω λύση οπότε τελικά πήρα άλλο δίσκο και αρχίζω τα recovery. Ας κλειδώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα