kwstasole Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Γειά σας. Το θέμα μου είναι το εξής. Η μητρική μου έχει καεί. Πήγα τον υπολογιστή μου σε ένα μαγαζί και μου είπε αυτό. Τον ρώτησα πόσο πάει η μητρική και μου λέει 300 ευρώ. Εν το μεταξύ η εγγύηση έχε λήξει. Τέλος πάντων μεγάλη ιστορία. Και μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για μια μητρική. Από ότι είδα στην απόδειξη αγοράς του υπολογιστή η μητρική είναι αυτή που ανέφερα στον τίτλο. Μπορεί κάνεις να κοιτάξει για τιμή? Εγώ προσωπικά δεν βρήκα κάτι για να δω αν η τιμή της είναι πιο φθηνή. Το υπόλοιπο σύστημα έχει επεξεργαστή amd 8150 4gb, και τροφοδοτικό corsair gs800. Μπορείτε να μου βρείτε αυτή τη μητρική? Η co γίνεται μια άλλη? Α επίσης gpu φοράει nvidia gt640 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
nikos1982 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 δωσε ακριβως το μοντελο της μητρικης για να σου πουμε.αλλα 300 ευρο απλα ειναι κλεψια χαλαροτατι.
poulaki1976 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 ακου 300 ευρω ! α ρε ελληναρα ακομα θελεις να τα κονομησεις ? λογικα με 80 εως 130 ευρω και με οδηγιες τοποθετησης απο εδω μεσα θα εισαι κομπλε
Donacgreece Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ρε τους κλέφτες... Η Ελλάδα πότε δεν πεθαίνει! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
artshadows Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 παρεμπίπτοντος εχεις πολυ καλο επεξεργαστη τροφοδοτικο ,αρκετη μνημη αλλα αδυναμη καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα