TGeorge Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να πάρω μια λίστα με τους εγκατεστημένους εκτυπωτές ώστε να τους περάσω σε ένα ComboBox για να τον επιλέγει ο χρήστης σε γλώσσα προγραμματισμού Visual Objects;Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Directx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Για Visual Objects δεν έχω υπόψη μου, αν δουλεύεις όμως με Windows και αν τελικά δεν βρεις άκρη μέσο των Visual Object API, οπότε η χρήση του WinAPI καταστεί τελικά μονόδρομος, ίσως σου φανεί χρήσιμο αυτό. Καλή συνέχεια!
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 O παρακάτω κώδικας προβλέπει ListView και οχι ComboBox άλλα νομίζω ειναι εύκολο να το αλλάξεις αν ασχοληθείς λίγο ή και ετσι να το αφήσεις πάλι οκ θα είσαι. Private Sub Command5_Click() apap = MsgBox("Προσοχή NA ΓΙΝΕΙ έλεγχος για εγκατεστημένους εκτυπωτές", vbOKCancel) If apap <> 1 Then Exit Sub ListView1.ListItems.Clear ListView1.Checkboxes = True If Printers.Count > 0 Then For Counter = 0 To Printers.Count - 1 DoEvents ListView1.ListItems.Add = Printers(Counter).DeviceName Next Else MsgBox "No Printers Installed!", vbCritical, "No Printer Available!" End If End Sub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα