TGeorge Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με την εκτύπωση: κώδικας VObjects 2.5: METHOD PrintMyJob() CLASS WPrinting //ΕκτύπωσηLOCAL oPrinter AS PrintingDeviceLOCAL structDevMode AS _WINDEVMODEoPrinter:=PrintingDevice{}structDevMode.dmCopies:=oDCSingleLineEdit1:Value // Όρισμα για το πόσα αντίγραφαIF oCCRadioButton1:PressedstructDevMode.dmOrientation:=1 // Όρισμα για κατακόρυφη εκύπωσηELSEIF oCCRadioButton2:PressedstructDevMode.dmOrientation:=2 // Όρισμα για οριζόντια εκτύπωσηENDIFDO CASECASE oDCComboBox2:Value=="A3"structDevMode.dmPaperSize:=8 //Όρισμα για Χαρτί Α3CASE oDCComboBox2:Value=="A4"structDevMode.dmPaperSize:=9 //Όρισμα για Χαρτί Α4CASE oDCComboBox2:Value=="A5"structDevMode.dmPaperSize:=11 //Όρισμα για Χαρτί Α5CASE oDCComboBox2:Value=="B4"structDevMode.dmPaperSize:=12 //Όρισμα για Χαρτί Β4CASE oDCComboBox2:Value=="B5"structDevMode.dmPaperSize:=13 //Όρισμα για Χαρτί Α5ENDCASEiSucess:=oPrinter:UpdateDevMode()IF iSucessMinima("Παρουσιάστηκε πρόβλημα με την εκτύπωση!!!") // συναρτηση που εμφανίζει το μυνημα λάθουςELSEoDCRichEdit1:Print(oPrinter)ENDIFoPrinter: Destroy()SELF:EndDialog()Το πρόβλημα είναι ότι το oPrinter:UpdateDevMode() αποτυγχάνει συνέχεια με αποτέλσεμα να πέρνει τα δικά του ορίσματα, δηλαδή να τυπώνει πάντα σε Α4,κατακόρυφη εκτύπωση και αντίγραφα 1.Έχω τσεκάρει οτι τα ορίσματα του structure "structDevMode" περνάνε κανονικά στο oPrinter.Επίσης το έχω τσεκάρει σε 3 διαφορετικούς εκτυπωτές και τα ίδια.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν κάνω σωστά;Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα