redalkis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια. Εχω αυτη την τηλεοραση και σκεφτομαι να την κανω smart. Τι χρειαζομαι για να το κανω αυτο??? Βασικη προϋπόθεση ειναι να μου παιζει ταινιες με ηχο σε μορφη dts!!! Θα το κανει η τσαμπα θα παιδευτω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Όταν λες, "σκέφτομαι να την κάνω smart" τι εννοείς; Η συγκεκριμένη δεν νομίζω να κάνει αναπαραγωγή DTS μέσω usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redalkis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εχω ακουσει και εχω δει στο ebay κατι στικακια και κατι σαν media plyers με λειτουργικό Android που το κανουν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Χρειάζεσαι καποιο blueray με smart λογισμικό. Μολις το συνδεσεις στην TV αυτο θα κανει τα πάντα. Απλα πρπει να διαλεξεις ποιας εταιριας πλατφόρμα smart σου αρεσει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redalkis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ο μοναδικος λογος που το θελω ειναι για τον ηχο dts!!! Δηλαδη, να κατεβαζω μια ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους, ηχο dts να την παιρναω στκ στικακι, να το βαζω επανω και να παιζει!!! Τι θα μου προτεινες εσυ φιλε μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έχεις σκεφτεί ν' αγοράσεις κάποιον εξωτερικό media player, ο οποίος θα συνδεθεί με την τηλεόρασή σου μέσω usb και θα έχει δυνατότητα αναπαραγωγής DTS; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έχεις σκεφτεί ν' αγοράσεις κάποιον εξωτερικό media player, ο οποίος θα συνδεθεί με την τηλεόρασή σου μέσω usb και θα έχει δυνατότητα αναπαραγωγής DTS; Αυτη ειναι η καλύτερη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redalkis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εχω κοιταξει για καποια τετοια στο ebay τα οποια εχουν 1ΤΒ σκληρο και ειναι και δικτυακα!!! Το θεμα ειναι αν θα υποστηριζουν ελληνικους υποτιτλους!!!! Προτεινετε μου εσεις καποια και ας μην εχουν σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα