Προς το περιεχόμενο

Nexus 7

TheMigoftima

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να λοιπόν που κάνω και το πρώτο μου post εδώ πέρα. Σαν κάτοχος του nexus 7, τι να σου πω φίλε μου, αξίζει και με το παραπάνω. Γρήγορο είναι, βολικό λόγω μεγέθους είναι, internet, βιντεο και μουσική είναι μια ευχαρίστηση, εφαρμογές το ίδιο. Εγώ είχα το ipad 4 (άρρωστος με την apple πριν βγει το iphone), και το έδωσα λόγω του ότι την δουλειά μου την έκανα άνετα και με το nexus, και μπορούσα να το μεταφέρω πανεύκολα. Αξίζει πάντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πως σας φαίνεται το tab μετα την αναβάθμιση???

Το ιδιο!

Κανενα ίχνος διαφορας!

Εχει κανεις θεμα,με κιτρινισμα στο πλαγιο πλεσιο της οθονης?

Επεξ/σία από ektor7

Το ιδιο!

Κανενα ίχνος διαφορας!

Εχει κανεις θεμα,με κιτρινισμα στο πλαγιο πλεσιο της οθονης?

Ακριβώς,εντωμεταξύ σαν μ φαίνεται πως κολλάει τώρα λίγο παραπάνω!!

Δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο αναφέρεσαι.!!Αν και το δουλεψα λίγο χθες το βράδυ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 4.3 εμένα πάντως ένιωσε αρκετά για να μην πάω πάλι σε Custom Rom για την ώρα, ειδικά αυτό το deep sleep με είχε τρελάνει, να το αφήνω για μια ώρα και μετά να πατάω 15 φορές το κουμπάκι να ανοίξει και να μην δίνει σημάδια ζωής. Μόνο πρόβλημα που μου την δίνει είναι ότι γενικά τα χρώματα τα βλέπω λίγο ξεπλυμμένα σε σχέση με άλλα gadgets (πχ. Nexus 4). 

Με λίγο ψάξιμο, βρήκα ότι αυτό το κάνει το nVidia Τegra PRISM γιατί φιλτράρει την οθόνη, σαν dimming ένα πράγμα, για να μην "τρώει" μπαταρία και όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει application για να το κάνει toggle off.*

Τώρα για το κιτρίνισμα, που μάλλον προέρχεται από ξεκόλλημα οθόνης, 2 επιλογές. Είτε το δίνεις πίσω στην Asus και περιμένεις είτε διαβάζεις πώς μπορείς να το διορθώσεις μόνος σου σε αυτό το θέμα. Προφανώς για εγγύηση είσαι στο έλεος του Θεού αν το κάνεις μόνος σου οπότε...δικιά σου επιλογή.

* Σημείωση : Επειδή τώρα το βρήκα, χρειάζεσαι Root και την εφαρμογή Trickster MOD αλλά πρέπει να το κάνεις σε κάθε reboot. Διαφορά στην μπαταρία δεν βρήκα.

Επεξ/σία από Zephyros

Με 4.3 εμένα πάντως ένιωσε αρκετά για να μην πάω πάλι σε Custom Rom για την ώρα, ειδικά αυτό το deep sleep με είχε τρελάνει, να το αφήνω για μια ώρα και μετά να πατάω 15 φορές το κουμπάκι να ανοίξει και να μην δίνει σημάδια ζωής. Μόνο πρόβλημα που μου την δίνει είναι ότι γενικά τα χρώματα τα βλέπω λίγο ξεπλυμμένα σε σχέση με άλλα gadgets (πχ. Nexus 4). 

Με λίγο ψάξιμο, βρήκα ότι αυτό το κάνει το nVidia Τegra PRISM γιατί φιλτράρει την οθόνη, σαν dimming ένα πράγμα, για να μην "τρώει" μπαταρία και όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει application για να το κάνει toggle off.*

Τώρα για το κιτρίνισμα, που μάλλον προέρχεται από ξεκόλλημα οθόνης, 2 επιλογές. Είτε το δίνεις πίσω στην Asus και περιμένεις είτε διαβάζεις πώς μπορείς να το διορθώσεις μόνος σου σε αυτό το θέμα. Προφανώς για εγγύηση είσαι στο έλεος του Θεού αν το κάνεις μόνος σου οπότε...δικιά σου επιλογή.

* Σημείωση : Επειδή τώρα το βρήκα, χρειάζεσαι Root και την εφαρμογή Trickster MOD αλλά πρέπει να το κάνεις σε κάθε reboot. Διαφορά στην μπαταρία δεν βρήκα.

Στα χρωματα εγώ δεν είδα διάφορα,όλα καλα'αλλα μ φαίνεται σαν μα χει `βαρυνει` λίγο....

Στα χρωματα εγώ δεν είδα διάφορα,όλα καλα'αλλα μ φαίνεται σαν μα χει `βαρυνει` λίγο....

Έχω την εντύπωση ότι στο Multitasking είναι λίγο πιο αργό. Αυτό εννοείς;

Πότε αναμένεται το καινούριο Nexus 7 στο γερμανικό Play Store?

Είχαν πεί μερικές βδομάδες μετά το U.S. launch, τώρα ο θεός και η ψυχή τους. Βέβαια στο PC World στην Αγγλία λένε availability 13/9/2013 οπότε λογικά κάπου εκεί θα είναι για όλη την Ευρώπη, Σεπτέμβριο.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια μηπως ξερεται απο που μπορω να βρω αυτο το πλητρολογιο http://www.amazon.com/dp/B009WSCW4S/ref=cm_sw_r_an_am_ap_am_us?ie=UTF8&tag=viglink121875-20

απο Ελλαδα ή απο καποιο καταστημα π να στελνει αντικαταβολη ομως, ευχαριστω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...