Προς το περιεχόμενο

Nexus 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλό μήνα!

Κάποιοι παίζουν κάποια games σε tablet. Δεν είμαι σίγουρος αλλά το nexus 7 έχει nvidia Tegra 3. Έχω ένα φιλαράκι ο οποίος έχει ένα tablet (Toshiba thrive) με nvidia Tegra 2 ή 3 δεν θυμάμαι καλά και μου λέει: "μην πάρεις tablet με nvidia Tegra γιατί κάποια παιχνίδια δεν παίζουν" π.χ  Modern Combat.

Ισχύει ή φταίει κάτι άλλο; Αν ναι σε nvidia tegra 2 και 3 ή μόνο σε 2;

Εγώ που διαβάζω XDA φόρουμ, πέφτει αρκετό κράξιμο στην Gameloft που υποτίθεται δεν τα κάνει optimized για tegra γενικώς. 

Γνώμη μου πάντως είναι ότι καμία ταμπλέτα δεν είναι για λιώσιμο σε παιχνίδια, καλύτερα να πάρεις μια κονσόλα να τελειώνεις. 

Πάντως τσέκαρε και το video 

.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κρίμα πάντως να μην υποστηρίζει το application του insomnia..

(όπως και πολλών άλλων εφαρμογών!).Γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κρίμα πάντως να μην υποστηρίζει το application του insomnia..

(όπως και πολλών άλλων εφαρμογών!).Γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό;;

Κατεβαζεις το apk απο το ιντερνετ ή απο το aptoide και καθαρισες! Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Κατεβαζεις το apk απο το ιντερνετ ή απο το aptoide και καθαρισες!

Δεν ξέρω,είναι ασφαλής αυτός ο τρόπος;;

Δημοσ.

Μάγκες πριν από λίγες μέρες και ενώ ταξίδευα με το αμάξι, κοιτάω το τάμπλετ κάνω δουλειά μια χαρά... το ακουμπάω στο διπλανό κάθισμα (άδειο ήταν..) το ξαναπιάνω μετά από λίγο... σπασμένη η οθόνη... για την ακρίβεια είναι σπασμένο το τζάμι από έξω μιας και το τάμπλετ λειτουργεί κανονικά απλά δεν δουλεύει το touch...

Από ότι καταλαβαίνω να το στείλω στο σέρβις θα μου κοστίσει όσο να παρω καινούριο... κάτι τέτοιες λύσεις είναι αξιόπιστες; 

http://www.computercare.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-google-nexus-7-android-tablet/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά,έχετε κι εσείς κάτι ψιλοκολληματάκια (ανεπαίσθητα τις περισσότερες φορές,ψιλοεκνευριστικα που πλέον υπάρχουν όμως) τώρα τελευταία;;τι συμβαίνει;;Να περιμένουμε καινούριο update μήπως fixαριστούν;;Αναμένεται κάτι προσεχώς ή σιγή ιχθύος..;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά,έχετε κι εσείς κάτι ψιλοκολληματάκια (ανεπαίσθητα τις περισσότερες φορές,ψιλοεκνευριστικα που πλέον υπάρχουν όμως) τώρα τελευταία;;τι συμβαίνει;;Να περιμένουμε καινούριο update μήπως fixαριστούν;;Αναμένεται κάτι προσεχώς ή σιγή ιχθύος..;;

Kι εμένα σε τελείως νορμάλ κατάσταση μερικές φορές κολλαγε ανεξήγητα το Chrome και χωρίς πολλά φορτωμένα παράθυρα.

Δημοσ.

Για εμενα το ταμπλετ ειναι πολυ κομπλε,το μονο που ισως του λειπει ηταν μια θυρα HDMI.
Πιστευω αν μπειτε στο "τρυπακι" του πειραματισμου περνωντας καινουριες ρομ/κερνελ δεν θα εχετε τρελα θεματα με κολληματα.
Μην περιμενετε ομως να κανετε 10app update απο το store να ειστε chrome με 5  tabs και να κατεβαζετε και τορρεντ :P .
Αυτο που θα ηθελα να δω στο N7 αν και δυσκολα απο οτι φανταζομαι ειναι το Multitasking που εχουν συνηθως οι  samsung συσκευες.(και αυτο διοτι ειναι 4πυρηνο και εχει καλυτερη σχετικα διαχειρηση ραμ σε σχεση με σ3 κλπ) και ειναι κριμα να μην μπορεις να το αξιοποιησεις στις φουλ δυνατοτητες μιας και εχει και 7ιντσες οθονη!

last but not least:να ξεκλειδωσουν την δυνατοτητα να κανεις "οτι θες" στα χρωματα της οθονης (διοτι μου φαινονται λιγο μουντρα προσωπικά) 

Δημοσ.

ρε παιδιά, αξίζει να περιμένει κανείς για το δεύτερο nexus 7 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο, ή να πάρω το υπάρχων;

Δημοσ.

ρε παιδιά, αξίζει να περιμένει κανείς για το δεύτερο nexus 7 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο, ή να πάρω το υπάρχων;

Αν το χρειάζεσαι άμεσα, πάρε το υπαρχον να κάνεις τη δουλειά σου. Είναι χειρότερο να το χρειάζεσαι και να μην έχεις, παρά να έχεις λίγο πιο παλιό μοντέλο.

Το καινούργιο μπορεί να αργήσει να έρθει εδώ, και ίσως με πολύ μεγαλύτερες τιμές. Φακ Google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...