george263 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 δεν έχει κανεναν γνωστο να σου στο στειλει ? αλλά ειναι το καλυτερο που θα μπορουσες να παρεις ...? εγω δεν κατεχω πολλά απο αυτά , αλλά όποτε πάω σε τέτοια μαγαζια βλέπω παρα πολλά μαραφετια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo_24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Στις 7 ίντσες το nexus 7" είναι μια πολύ καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 επειδη σκευτομαι να παρω το εν λογω ταμπλετ θα ηθελα να ρωτησω κατι.πολλοι χρηστες παραπονιουνται οτι εχει lag και οτι γενικα καθυστερει.ισχυει κατι τετοιο η μηπως φταιει το καινουριο firmware.επισης σε αλλους κολαει οταν μενει λιγος χωρος στο σκληρο.ειναι ο μονος λογος που με αποτρεπει απο της αγορα του.καποιος που ξερει να μου πει αν φτιαχνεται το προβλημα και αν αξιζει να βαλω καποια αλλη ρομ.αν το μηχανημα λειτουργει καλυτερα δηλ.ως τωρα ειχα ενα archos 70 και δεν εχω συναντησει λειτουργικο προβλημα εδω και 2 χρονια.το θελω για ταινιες περισσοτερο.επισης σκευτομουν μηπως να περιμενω μεχρι ιουλιο που θα βγει το καινουριο και ισως πεσει η τιμη απο το 10αρι που εχω ακουσει τα καλυτερα και παω προς τα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 επειδη σκευτομαι να παρω το εν λογω ταμπλετ θα ηθελα να ρωτησω κατι.πολλοι χρηστες παραπονιουνται οτι εχει lag και οτι γενικα καθυστερει.ισχυει κατι τετοιο η μηπως φταιει το καινουριο firmware.επισης σε αλλους κολαει οταν μενει λιγος χωρος στο σκληρο.ειναι ο μονος λογος που με αποτρεπει απο της αγορα του.καποιος που ξερει να μου πει αν φτιαχνεται το προβλημα και αν αξιζει να βαλω καποια αλλη ρομ.αν το μηχανημα λειτουργει καλυτερα δηλ.ως τωρα ειχα ενα archos 70 και δεν εχω συναντησει λειτουργικο προβλημα εδω και 2 χρονια.το θελω για ταινιες περισσοτερο.επισης σκευτομουν μηπως να περιμενω μεχρι ιουλιο που θα βγει το καινουριο και ισως πεσει η τιμη απο το 10αρι που εχω ακουσει τα καλυτερα και παω προς τα εκει. Σκεψου αν θες 10αρι ή 7αρι. Απο την στιγμη που εχεις 7αρι καλυτερα να πας σε 10αρι. Παντως 2 φιλοι εχουν το νεξους7 δεν εχει προβλημα τιποτα απο οτι ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Βασικα εγω σ γραφω απο το νεξους 7 τωρα...ειναι πολυ καλο,το χω βεβαια 2 βδομαδες αλλα το θεμα ειναι οτι το χω γεματο ολο.και τα 16γβ .... No problem μεχρι στιγμης..αλλα οπως ειπε και ο φιλος δες την περιστωση του 10`... Απο lag δεν υπαρχει ... Δε ξερω ποιος σ ειπε για lag και φυσικα ειναι κ πως το αντιλαμβάνεται καθενας αυτο, αλλα δεν εχει..... Στα 7 ειναι το τοπ για πολλους λογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zordi Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Σ' ευχαριστώ φίλε JeSter_D.. To μόνο που απομένει είναι το από που θα το αγοράσω!??Γνωρίζει κανείς από που θα το βρω φθηνά αλλά χωρίς να περιμένω κανα μήνα ή να έχει ασυμβατότητα σε εφαρμογές κτλ??..αν το παραγγείλω από Αμερική μέσω ebay,περνάει τελωνείο και θα μου βγει ''ο κούκος αηδόνι''??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Να ρωτήσω κάτι για το Nexus;Η γυναίκα μου έχει ένα iPad 2 και παραπονιέται γιατί δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια στο Facebook.Έχει δοκιμάσει κανένας πώς τα πάει το Nexus στο θέμα; Παίζονται ή κάνουν τρελό lag; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Να ρωτήσω κάτι για το Nexus; Η γυναίκα μου έχει ένα iPad 2 και παραπονιέται γιατί δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια στο Facebook. Έχει δοκιμάσει κανένας πώς τα πάει το Nexus στο θέμα; Παίζονται ή κάνουν τρελό lag; Να υποθέσω πως δεν παίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Να υποθέσω πως δεν παίζουν; Εγώ θα υπέθετα ότι κανείς δεν παίζει facebook games σε τάμπλετ γιατί παίζονται στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εγώ θα υπέθετα ότι κανείς δεν παίζει facebook games σε τάμπλετ γιατί παίζονται στο pc. ...αν έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zephyros Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπόν, προχθές μου το έφερε δώρο η κοπέλα μου. Είναι το 32GB WiFi σε μαύρο. Μιας και έπαιξα λιγάκι μαζί του, να πώ και μια γνώμη. Θετικά + Μικρό - Μιας και το συγκρίνω με το iPad mini που δοκίμασα από έναν φίλο, βρίσκω το Nexus πολύ πιο βολικό.Το χέρι μου το αγκαλιάζει. + Το νιώθεις στιβαρό - Καλά μην νομίζεις ότι είναι και iPad αλλά η ποιότητα είναι καλή. + Γρήγορο - Αν αλλάξεις τον stock launcher (εγώ έβαλα Nova Launcher - μιας και το είχα αγοράσει για το Nexus μου - κι απογειώθηκε). Τώρα κάτι διάβασα συγκεκριμένα για το 32GB ότι είναι γενικά πιο σβέλτο, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω. Το 4.2.2 ήταν μεγάλη κατάρα, με το που έκανε update ήταν λες και το έκανε Pentium 3 στα 600... + Μπαταρία - Σε βίντεο μου έβγαλε 2 ώρες με 50%. Θα περιμένω 2 βδομάδες για να το στρώσω και θα επανέλθω, αλλά με αυτά τα δεδομένα, είναι μια χαρά. + Πληκτρολόγιο - Αν και μπορείς να το αλλάξεις, βρίσκω το stock ίσως το πιο άνετο πληκτρολόγιο που έχω δοκιμάσει - ειδικά αν το κρατάς όρθια. Μιας και έχω και χέρια λουκάνικα, έχω παρατήσει το κινητό και στέλνω μόνο με τάμπλετ τις 2 μέρες που το έχω. + Τιμή - Απλά τρομερή, ειδικά το βασικό (με τα 8GB) που είναι στις 159 λίρες Αγγλίας (200 ευρώ πες). Αρνητικά - Οθόνη - Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ cool η θερμότητα. Λογικά κάτι θα έχει βγει σε XDA, δεν το έχω ψάξει. - Βαρύ - Αυτό είναι γνώμη μου. - Δεν έχει πίσω κάμερα - Αλλά ποιος θα βγάλει το tablet για να τραβήξει φωτογραφία; - Χαράζει - Έτσι λένε... Εμένα είναι καθρέφτης ακόμα φτου φτου φτου... Αν και ήμουν έτοιμος για iPad mini, θεωρώ ότι το Nexus είναι πολύ βολικό, παρά τα "ψεγάδια" του. Για τα λεφτά του, ίσως η καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπόν, προχθές μου το έφερε δώρο η κοπέλα μου. Είναι το 32GB WiFi σε μαύρο. Εχει καμια αδερφη,ξαδερφη ακομα και θεια ή οποιαδηποτε γυναικα απο το σο'ι' τελοσπαντων η κοπελα σου που να ειναι λευτερη? Το απλο θελω με τα 16GB 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zordi Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Τελικά αγόρασα από τα media markt το 16άρι στα 199 ευρώ!!!..τρομερό ταμπλέτα παιδιά!Βέβαια απευθύνομαι σε "πρωτάρηδες" μιας κι εγώ τέτοιος είμαι!!..το ""εργαλείο" κάνει τα πάντα (από αυτά που θέλω),ταινίες με super ανάλυση, serfάρισμα χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα,βίντεο κλήσεις (skype,talk κτλ) και πολλά άλλα που μαθαίνω με τον καιρό!! Οι πιο μυημένοι σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα αλλά πιστεύω πως θα ικανοποιήσει όλους όσους θέλουν κάτι αρκετά ποιοτικό και με δυνατότητες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 με γεια zordi...κατα 110% θα το κατα-ευχαριστηθεις να ξερεις!!! εγω εχω το τελευταιο ipad και αυτο και το 1ο απο την ημερα που πηρα το νεξους δεν το χω πιασει στα χερια μου γιατι δεν το χρειαστηκα...και στο κρεββατι ξαπλα μιλαμε το χω και λιωνω και καμια σειρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMigoftima Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παιδιά καλό μήνα!Κάποιοι παίζουν κάποια games σε tablet. Δεν είμαι σίγουρος αλλά το nexus 7 έχει nvidia Tegra 3. Έχω ένα φιλαράκι ο οποίος έχει ένα tablet (Toshiba thrive) με nvidia Tegra 2 ή 3 δεν θυμάμαι καλά και μου λέει: "μην πάρεις tablet με nvidia Tegra γιατί κάποια παιχνίδια δεν παίζουν" π.χ Modern Combat.Ισχύει ή φταίει κάτι άλλο; Αν ναι σε nvidia tegra 2 και 3 ή μόνο σε 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα