Προς το περιεχόμενο

Nexus 7

TheMigoftima

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανει για skype(να βλεπω κ να μιλαω)-wi fi -internet-fb-hdmi-usb?????????????????

Ευχαριστω

Ρε φίλε έχεις ανοίξει ήδη 3 threads. Δεν σου φτάνουν εκείνα? Σου είπαν για 2-3 tablets. Ψάξε λίγο να δεις τι σε ενδιαφέρει εσένα, δες τα χαρακτηριστικά των tablet, μετά αν έχεις απορίες χρησιμοποίησε το google και αν δεν βρεις τότε ρώτα. Ούτε εσύ δεν ξέρεις αν θέλεις κινητό ή tablet από αυτά που λες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοιξε αλλα 4 threads και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις αυτο που ψαχνεις. ;)

Μην του λες τέτοια και σπαμμαρει.

Όσο για το παιδί που ρωτάει αν αξίζει, θα στο θέσω απλά. Μικρό ελαφρύ, ξεκούραστο στο χέρι αν είσαι ξάπλα, εύκολο στη μεταφορά, φοβερή αυτονομία, καλή ανάλυση και τούμπανο. Αξίζει τα λεφτά του.

Αν δεν κάνω λάθος βγήκε και ταμπλετ της χρονιάς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ενδιαφέρει κι εμένα το nexus 7 ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια..

Απ' ότι έχω καταλάβει στην κατηγορία του είναι (αν όχι το καλύτερο) από τα καλύτερα!!Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι δεν δέχεται επέκταση μνήμης!Πέρα από serfάρισμα,θα ήθελα να αποθηκεύω στην περίοδο των διακοπών μου καμιά 20αριά ταινίες πράγμα που το 16άρι δεν!!Είναι όμως κορο'ι'δία να πληρώνεις 40 ευρώ επιπλέον (περίπου) για την έκδοση των 32gb!!Γνωρίζει κανείς αν με αντάπτορα από micro usb σε usb θηλυκό (http://www.ebw.gr/el/Product/62959/CMP-ADAP-35-USB-ThIL-A-USB-MICRO-B-ARS) θα μπορώ να συνδέσω usb stickάκι ή ισχύει το ότι από τη στιγμή που είναι για φόρτιση η θύρα micro usb του nexus7 δεν διαβάζει αν συνδεθεί εκεί το οτιδήποτε???!...

Επίσης οι υπηρεσίες cloud (http://osarena.net/faqs/ta-panta-gia-tis-cloud-ipiresies-pano-apo-35g-apothikeftikos-choros.html)είναι διαθέσιμες??Εκει ως extra αποθηκευτικός χώρος θα μπορώ να αποθηκεύσω κάποιες ταινίες??..κι αν ναι,για να τις δώ θα πρέπει απαραίτητα να είμαι online σε internet??Δε θα μπορώ να τις κάνω π.χ. download όταν θα αδειάζω τη μνήμη σβήνοντας ταινίες που θα έχω ήδη δει???.....πολλά ρωτάω εε??..SOS παιδιά..

Ελεήστε τον αόμματο...

Επεξ/σία από zordi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να συνδέσεις μέσω USB otg είτε φλασάκι είτε εξωτερικό σκληρό. Ακόμη και χωρίς ρουτ γίνεται πια αυτό με την Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer&hl=en ">εφαρμογή

Για cloud δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις stream τις ταινίες. Θα λειτουργεί όπως το λες: θα κατέβάζεις από το cloud στο Nexus και μετά θα τις βλέπεις. 

Επεξ/σία από silmarien

Silmarien σε υπερ-ευχαριστω!!..νομίζω πως το θέμα αποθήκευσης λύνεται έτσι και δεν υπάρχει λόγος να δώσω για την έκδοση των 32gb καμιά 40αριά ευρώ επιπλέον!!Φαντάζομαι με την ίδια διαδικασία θα μπορώ να συνδέσω και usb stick  για 3g συνδεση!??...παρεπιπτόντως,αν συνδέσω το κινητό μου με το nexus7 (με bluetooth),υπάρχει εφαρμογή που ότι δείχνει η οθόνη του τηλεφώνου να το δείχνει και στο tablet???Δηλαδή να δουλεύω από το tablet το 3g που έχει το κινητό!!???

Ξέρει κανείς εάν αξίζει να παραγγείλω μέσω γνωστού το nexus 10 από αμερική μέσω γνωστού γιατί η τιμή είναι πολύ καλή 399$ δηλαδή 311 ευρώ ή θα κάνω βλακεία διότι έχει ασυμβατότητες ... είπα σε ένα άλλο φίλο μου να το δει και στη Γερμανία, μήπως μπορεί να το αγοράσει από google store αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.

Ξέρει κανείς εάν αξίζει να παραγγείλω μέσω γνωστού το nexus 10 από αμερική μέσω γνωστού γιατί η τιμή είναι πολύ καλή 399$ δηλαδή 311 ευρώ ή θα κάνω βλακεία διότι έχει ασυμβατότητες ... είπα σε ένα άλλο φίλο μου να το δει και στη Γερμανία, μήπως μπορεί να το αγοράσει από google store αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.

Sτη Γερμανια εχει 400€ απο οσο θυμαμαι

• Like 1

399$??? 

Ρε φίλε... δεν παραγγέλνεις και για μένα ένα?!?!?!

Silmarien σε υπερ-ευχαριστω!!..νομίζω πως το θέμα αποθήκευσης λύνεται έτσι και δεν υπάρχει λόγος να δώσω για την έκδοση των 32gb καμιά 40αριά ευρώ επιπλέον!!Φαντάζομαι με την ίδια διαδικασία θα μπορώ να συνδέσω και usb stick  για 3g συνδεση!??...παρεπιπτόντως,αν συνδέσω το κινητό μου με το nexus7 (με bluetooth),υπάρχει εφαρμογή που ότι δείχνει η οθόνη του τηλεφώνου να το δείχνει και στο tablet???Δηλαδή να δουλεύω από το tablet το 3g που έχει το κινητό!!???

Κανε το κινητό σου hotspot για να δώσεις Internet sto nexus. σε iOS και android 2.2 (ή 2.3 δε θυμάμαι καλά) και πάνω μοιράζεις ίντερνετ άνετα και μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου χωρίς να κατεβάσεις καμιά εφαρμογή

Ταμπλετ εννοείς?

Ναι για αυτό μιλάμε.

Κοίτα στην γερμανούχτεν τιμούλες, ένα 30άρι κάτω.

Άραγε το MediaMarkt της Γερμανίας κάνει αποστολές στην Ελλάδα? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...