karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οτι και να πει ο topic starter πάντως, πρόταση δεν κάνεις με ΑΤΙ όταν αρχικά έχει επιλεγεί Nvidia απο τον ίδιο, μετά απο ψάξιμο όπως αναφέρει + την αναφορά του σε επεξεργασία video. Αυτό που ήθελα απλά να πω είναι ότι πρώτα μαθαίνουμε ανάγκες και μετά κατεβάζουμε τις προτάσεις μας αν θέλουμε να "παίζουμε" με λεφτά άλλων και να λέμε ότι ξέρουμε απο pc. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 6
f1vettel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οτι και να πει ο topic starter πάντως, πρόταση δεν κάνεις με ΑΤΙ όταν αρχικά έχει επιλεγεί Nvidia απο τον ίδιο, μετά απο ψάξιμο όπως αναφέρει + την αναφορά του σε επεξεργασία video. Αυτό που ήθελα απλά να πω είναι ότι πρώτα μαθαίνουμε ανάγκες και μετά κατεβάζουμε τις προτάσεις μας αν θέλουμε να "παίζουμε" με λεφτά άλλων και να λέμε ότι ξέρουμε απο pc. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δεν εχει επιλεγει απο τον ιδιο.Απο περιοδικο πηρε τη συνθεση. 1
giokou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οτι και να πει ο topic starter πάντως, πρόταση δεν κάνεις με ΑΤΙ όταν αρχικά έχει επιλεγεί Nvidia απο τον ίδιο, μετά απο ψάξιμο όπως αναφέρει + την αναφορά του σε επεξεργασία video. Αυτό που ήθελα απλά να πω είναι ότι πρώτα μαθαίνουμε ανάγκες και μετά κατεβάζουμε τις προτάσεις μας αν θέλουμε να "παίζουμε" με λεφτά άλλων και να λέμε ότι ξέρουμε απο pc. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Α έτσι ε? ΟΚ λοιπόν, για να δούμε τι έχει πει ο ενδιαφερόμενος: Η χρηση ειναι γενική, δλδ. Παιχνίδια επεξεργασία εικόνας-βίντεο, HD κτλ. Διάβασα πρόσφατα το περιοδικό Maximum Pc που προτείνει αυτή τη σύνθεση ως καλύτερη. Εγω απλά βρηκα τα κομματια απο ελλάδα (πλαίσιο-vision studio etc.) στην καλύτερη τιμή Δεν έδωσε έμφαση σε κάτι εξειδικευμένο. Μη συνεχίσεις άλλο, εκτίθεσαι... Επίσης, μη συνεχίζετε άλλο τα Intel fanboys, εκτίθεστε τραγικά... Οι απόψεις οι οποίες δέχονται αμάσητο το γεγονός ότι ο 3570Κ ρίχνει 2-5fps στον 8350 στα παιχνίδια (μερικά κι όχι όλα εννοείται) και το παρουσιάζουν σαν επιχείρημα ολκής, είναι απλά γελοίες. Επίσης γελοίες είναι και οι απόψεις περί ''λευκής πετσέτας'' κτλ. Μπράβο σας, το ξετινάξατε κι αυτό το θέμα. @sobi1984 Καμάρι μου, για τουλάχιστον 2 χρόνια ο 8350 θα έχει ενεργή υποστήριξη από amd, τις εταιρίες που φτιάχνουν μητρικές κτλ Αν του τύχει κάτι στα 2 χρόνια, άντε διαβεβαίωσέ τον τι θα πάρει, αν έχει τον 3570Κ. Θα πάρει τα κάκαλα στο χέρι ή όχι? Δεν εχει επιλεγει απο τον ιδιο.Απο περιοδικο πηρε τη συνθεση. Στων κωφών τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Millennium Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν βάλει σαν νο1 προτεραιότητα του την επεξεργασία video τον συμφέρει να βάλει nvidia.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κάθε 5 χρόνια φτιάχνω καινούργιο σύστημα. Κατέληξα στην παρακάτω σύνθεση για σύστημα χωρις περιφερειακά (οθόνες πληκτρολόγιο κτλ.). Η χρηση ειναι γενική, δλδ. Παιχνίδια επεξεργασία εικόνας-βίντεο, HD κτλ., με φιλοσοφία να αντέξει τεχνολογικά για 5 χρόνια. Διάβασα πρόσφατα το περιοδικό Maximum Pc που πρεοτείνει αυτή τη σύνθεση ως καλύτερη. Εγω απλά βρηκα τα κομματια απο ελλάδα (πλαίσιο-vision studio etc.) στην καλύτερη τιμή: NZXT Phantom 410 Midi Tower White 134.07 € Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB) 212,90 € Coolermaster Hyper 212 EVO # CPU Cooler 34,17 € Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UP4 TH GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 186,27 € Corsair RAM DDR3 Corsair 8GB Dimm 1600MHz Vengeance 67,90 € Corsair Builder Series CX600 600W PSU 80+ Bronze (CP-9020048-EU) 74,41 € Κάρτα γραφικών Gigabyte Nvidia GTX 660 (2GB, DDR5, 192Bit) 202,49 € Seagate 3TB Barracuda 7200.12 ST3000DM001 SATA III 7200rpm 64MB ΤΙΜΗ 124.99 € Samsung 840 Series 120GB SSD (2.5, Sata 6Gb s) 93,20 € TOTAL 1131 ευρώ Πιστεύω οτι ολα τα κομματια ειναι στη μεσσαία κατηγορία αλλά με προοπτική να αντεξουν για μια 5ετία. Θα θελα το καλύτερο στα 1000+ΦΠΑ.(το φπα ελπίζω να επιστραφεί για αυτό λέω 1000 ευρώ max ενω στην ουσία εννοώ 1200) Ελπιζω να ναι αυτό αλλά επειδή δεν εμαι ειδικός θέλω τη γνώμη σας.Ιδιάιτερα θα θελα να προτείνετε αν πιστευετε κάτι φθηνότερο με ιδια η και καλύτερη απόδοση. Είσαι μια χαρά,μικροαλλαγές θα μπορούσαν να είναι αντί CX να πας σε ΤΧ τροφοδοτικό και αντί για τον seagate να πας σε έναν WD RE.. μητρική έχεις περιθώριο να κατέβεις,διάβασε αν θα τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά που προσφέρει, αν πραγματικά θέλεις να το κρατήσεις 5 χρόνια στα 3 εύκολα πας σε i7 κ 670 αν κάτι δεν σου αρκεί και θέλεις μια ημιανανεωση..
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Giokou χαλάρωσε με την πάρτη μου σε παρακαλώ. Και απάντησε αν θες και κάνε μία κουβέντα που θα είναι χρήσιμη σε όποιον διαβάσει το θέμα μελλοντικά. Δέχομαι να μου πεις δεν είδα το video editing, αλλά μην πας να μου βγεις και απο πάνω τώρα. Το γενική χρήση δεν κάνει το video editing ανύπαρκτο. Και εγώ γενική χρήση κάνω αλλά μία φορά στις 7 μέρες φέρνω τον 1090Τ στα 4.1GHz τις μνήμες στο Θεό και κάνω το σταυρό μου πατώντας το start στο Premiere για να τελειώσει σύντομα αυτό που του έδωσα καθώς δεν έχω ώθηση από τις κάρτες μου. Πρόσεξες ότι είπα 1090Τ? Ξέρεις είναι AMD και τον έχω 1,5 χρόνο. Αλλά ναι είμαι Intel fan girl. Δεν είμαι ούτε κριτής σου ούτε κριτής των πάντων. Ενα λάθος επεσήμανα. Μάλλον ούτε καν λάθος, αλλά παράληψη. Οπότε γιατί αρπάζεσαι δεν σε πιάνω. Ποιο θέμα ξετινάξαμε και γιατί; Γιατί υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να χρειάζεται μία Nvidia και δεν ρωτήθηκε; Μπράβο σας, το ξετινάξατε κι αυτό το θέμα.
sobi1984 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Giokou ηρεμησε λιγο αγορι μου και ασε τους χαρακτηρισμους του τυπου "καμαρι μου " για αλλους που τους ξερεις καλυτερα.... μυαλο δεν βαζεις καθολου....δεν εχεις σκεφτει για πιο λογο σου σβηνουν τα ποστ οι mods και οχι των αλλων.... μηπως νομιζεις οτι τα ξερεις ολα ??το γεγονος οτι μετρας απο τον αυγουστο 1000+κατι ποστ δεν σημαινει απαραιτητα οτι εισαι γνωστης ολων των θεματων με χρονια εμπειριας και οτι μπορεις να σηκωνεις το δικο σου μπαιρακι εδω μεσα σε ατομα τα οποια εχουν προσφερει και τουλαχιστον εχουν στησει περισσοτερα μηχανηματα για περισσσοτερες χρησεις απο οτι εχεις στησει εσυ με βαση τα δικα σου δεδομενα (παιχνιδια δλδ) αυτος ο παροξισμος και ο χαρακτηρισμος για fanboys κλπ ειναι οτι να ναι.... πασχεις και εσυ απο το συνδρομο "μη αντικειμενικοτητας" και "οτι εχω προτιμησει εγω αυτο ειναι το καλυτερο". οποτε παμε παρακατω και αφηνουμε την ανακατοσουρα την οποια εχεις δημιουργησει με τον τροπο σου.... 1
giokou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Giokou χαλάρωσε με την πάρτη μου σε παρακαλώ. Και απάντησε αν θες και κάνε μία κουβέντα που θα είναι χρήσιμη σε όποιον διαβάσει το θέμα μελλοντικά. Δέχομαι να μου πεις δεν είδα το video editing, αλλά μην πας να μου βγεις και απο πάνω τώρα. Το γενική χρήση δεν κάνει το video editing ανύπαρκτο. Και εγώ γενική χρήση κάνω αλλά μία φορά στις 7 μέρες φέρνω τον 1090Τ στα 4.1GHz τις μνήμες στο Θεό και κάνω το σταυρό μου πατώντας το start στο Premiere για να τελειώσει σύντομα αυτό που του έδωσα καθώς δεν έχω ώθηση από τις κάρτες μου. Πρόσεξες ότι είπα 1090Τ? Ξέρεις είναι AMD και τον έχω 1,5 χρόνο. Αλλά ναι είμαι Intel fan girl. Δεν είμαι ούτε κριτής σου ούτε κριτής των πάντων. Ενα λάθος επεσήμανα. Μάλλον ούτε καν λάθος, αλλά παράληψη. Οπότε γιατί αρπάζεσαι δεν σε πιάνω. Καταρχήν δεν είπα εσένα intel fanboy. Γνωρίζω τη πορεία σου, αλλά απλά όταν κάνεις λάθος, να το παραδέχεσαι κι όχι να λες, ότι πάω να στη βγω κι από πάνω. Γι' αυτό δεν είμαι και δεν θέλω να είμαι χαλαρός. Έτσι είμαι, αν δε σου αρέσει ο τόνος μου, μην απαντάς με ύφος 1000 καρδιναλίων. Γενική χρήση σημαίνει γενική χρήση, άρα λίγο απ' όλα. Δεν είπα κάτι παραπάνω, εσύ είπες. Ο άνθρωπος είπε γενική χρήση κι ότι απλά επέλεξε τα κομμάτια, όπως τα είδε σημειωμένα στο περιοδικό!, στις φθηνότερες τιμές. Είναι προφανής η κατάσταση. Τέλος. Μα πως να κάνουμε συζήτηση, όταν δίνεις εσύ λαβή, για να την εμβολίσουν κάτι τρολάκια - intel fanboys??? Είναι τραγικό. Όσο για την εμπειρία σου με τον 1090Τ, δε μου λέει κάτι. @sobi1984 Τα posts μου σβήστηκαν γιατί εγώ ο ίδιος τα ανέφερα, μη μιλάς χωρίς να ξέρεις. Δε θα κάτσω να ανεχτώ την ειρωνεία σου και τον παροξυσμό σου. Αυτά που λες για μένα, είσαι εσύ. Αφού δεν ξέρεις, μη μπλέκεσαι όπου δε σε σπέρνουν. Έχεις διαψευσθεί όχι μόνο από μένα, αλλά και από άλλους, βλέπε πρόσφατα με τη μομφή σου για ένα τροφοδοτικό Cooler Master... Μην εκτίθεσαι άλλο.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 @sobi1984 Καμάρι μου, για τουλάχιστον 2 χρόνια ο 8350 θα έχει ενεργή υποστήριξη από amd, τις εταιρίες που φτιάχνουν μητρικές κτλ Αν του τύχει κάτι στα 2 χρόνια, άντε διαβεβαίωσέ τον τι θα πάρει, αν έχει τον 3570Κ. Θα πάρει τα κάκαλα στο χέρι ή όχι? +1 Τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα βγαίνουνε drivers για τον 8350 ενώ ο 3570K μάλλον θα εγκαταλειφθεί. Επίσης θα μπορούν να τον επισκευάσουν αν χαλάσει γιατί θα κρατήσουν τα σχέδια του και δεν θα τα βάλουνε στον καταστροφέα εγγράφων. Αμ τα ανταλλακτικά? Αυτά που τα πας? Ποιό εύκολο θα είναι να βρεις mobo για 486 παρά z77. Πες στα στα fanboys γιατί εγώ θα τα πω στα τούρκικα και ποιός τους σώζει μετά. Τα παν είναι η υποστήριξη κύριοι (και κυρία απ ότι κατάλαβα).
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καταρχήν δεν είπα εσένα intel fanboy. Γνωρίζω τη πορεία σου, αλλά απλά όταν κάνεις λάθος, να το παραδέχεσαι κι όχι να λες, ότι πάω να στη βγω κι από πάνω. Γι' αυτό δεν είμαι και δεν θέλω να είμαι χαλαρός. Έτσι είμαι, αν δε σου αρέσει ο τόνος μου, μην απαντάς με ύφος 1000 καρδιναλίων. Γενική χρήση σημαίνει γενική χρήση, άρα λίγο απ' όλα. Δεν είπα κάτι παραπάνω, εσύ είπες. Ο άνθρωπος είπε γενική χρήση κι ότι απλά επέλεξε τα κομμάτια, όπως τα είδε σημειωμένα στο περιοδικό!, στις φθηνότερες τιμές.Είναι προφανής η κατάσταση. Τέλος. Μα πως να κάνουμε συζήτηση, όταν δίνεις εσύ λαβή, για να την εμβολίσουν κάτι τρολάκια - intel fanboys??? Είναι τραγικό. Όσο για την εμπειρία σου με τον 1090Τ, δε μου λέει κάτι. Κρίμα τα πλήκτρα που πάτησα και τον χρόνο που σπατάλισα λοιπόν. Keep walking my dear... Τι γυρεύω εγώ εδώ;;;;;
sobi1984 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καταρχήν δεν είπα εσένα intel fanboy. Γνωρίζω τη πορεία σου, αλλά απλά όταν κάνεις λάθος, να το παραδέχεσαι κι όχι να λες, ότι πάω να στη βγω κι από πάνω. Γι' αυτό δεν είμαι και δεν θέλω να είμαι χαλαρός. Έτσι είμαι, αν δε σου αρέσει ο τόνος μου, μην απαντάς με ύφος 1000 καρδιναλίων. Γενική χρήση σημαίνει γενική χρήση, άρα λίγο απ' όλα. Δεν είπα κάτι παραπάνω, εσύ είπες. Ο άνθρωπος είπε γενική χρήση κι ότι απλά επέλεξε τα κομμάτια, όπως τα είδε σημειωμένα στο περιοδικό!, στις φθηνότερες τιμές. Είναι προφανής η κατάσταση. Τέλος. Μα πως να κάνουμε συζήτηση, όταν δίνεις εσύ λαβή, για να την εμβολίσουν κάτι τρολάκια - intel fanboys??? Είναι τραγικό. Όσο για την εμπειρία σου με τον 1090Τ, δε μου λέει κάτι. @sobi1984 Τα posts μου σβήστηκαν γιατί εγώ ο ίδιος τα ανέφερα, μη μιλάς χωρίς να ξέρεις. Δε θα κάτσω να ανεχτώ την ειρωνεία σου και τον παροξυσμό σου. Αυτά που λες για μένα, είσαι εσύ. Αφού δεν ξέρεις, μη μπλέκεσαι όπου δε σε σπέρνουν. Έχεις διαψευσθεί όχι μόνο από μένα, αλλά και από άλλους, βλέπε πρόσφατα με τη μομφή σου για ένα τροφοδοτικό Cooler Master... Μην εκτίθεσαι άλλο. καλα οτι πεις ... εχεις παρει χαμπαρι οτι γελανε μαζι σου σε ολα τα γειτονικα φορουμ? εχεις παρει χαμπαρι αγορι μου γλυκο οτι το γεγονος οτι πηρες ενα συστημα δεν σε κανει γνωστη..... ειμαι σιγουρος λοιπον για το coolermaster που προτεινες , το προτεινες γιατι λες απο μεσα σου καλη εταιρεια η cm οποτε μπαινει... κοβω τον λαιμο μου οτι δεν ηξερες καν τι σημαινουν οι αριθμοι και τι αριθμους ζητας... πλεον για μενα καλο σου δρομο... αιντε στο καλο...
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δε θα κάτσω να ανεχτώ την ειρωνεία σου και τον παροξυσμό σου. Αυτά που λες για μένα, είσαι εσύ.Καθρεφτάκι 1
sobi1984 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 @giokou και εγω θα κανω τον εαυτο μου αναφορα για ban.... το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? χαχα Καθρεφτάκι αστον με εχει καψουρα ....χαχαχα @giokou εχεις ελευθερο πεδιο να κραξεις...φευγω παω να πιω τα Hendricks μου με λιγο αγγουρακι να σβησω τον πονο που μου προκαλεσες με την συμπεριφορα σου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα