Costas00F Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Γειά σας παιδία, εδώ και 4 μήνες έβαλα cyta, 4Mbps γραμμή με απεριόριστα τηλ. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Πέφτει το ιντερνετ και όταν κάνω διάγνωση μου βγάζει αυτό το μήνυμα. : Τhe connection between your access point, router, or cable modem and the internet is broken. Δηλαδή τι είναι αυτό??
karx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 θα σου πουν και απο εδω μεσα οσοι ξερουν μα η cyta τι λεει? τους πηρες τηλ να τους ρωτησεις στο τεχνικο τμημα τους?
Costas00F Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 θα σου πουν και απο εδω μεσα οσοι ξερουν μα η cyta τι λεει? τους πηρες τηλ να τους ρωτησεις στο τεχνικο τμημα τους? Τους πήρα αρκετές φορές τηλ αλλά για κάποιον λόγο τα τηλ τους χτυπάνε και δεν απαντάνε ή θα είναι κρατημένα.
Caiden Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Στειλτους εμειλ και περιεγραψε το προβλημα. Εγω ετσι ειχα κανει και μεσα σε μιση ωρα με πηραν αυτοι τηλεφωνο αντι να καθομαι να περιμενω ποτε θα πιασω γραμμη
Costas00F Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Στειλτους εμειλ και περιεγραψε το προβλημα. Εγω ετσι ειχα κανει και μεσα σε μιση ωρα με πηραν αυτοι τηλεφωνο αντι να καθομαι να περιμενω ποτε θα πιασω γραμμη Οκ θα δοκιμάσω αυτή την μέθοδο μπας και πίασει!!!
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 απλα οτι εχει χασει συγχρονισμο σημαινει.λογικα θα σβηνει και καποιο λαμπακι πανω.
Costas00F Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το πρόβλημα λύθηκε! Όπως λέει και ο poulinos πιο πάνω έχασε τον συγχρονισμό.
Costas00F Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 πως λυθηκε απο περιεργεια? Το πιο απλό, παλαβό,κτλ κτλ πράμα που έχεις ακούσει ποτέ σου πουλίνο! Reset το ρουτεράκι & αλλαγή στις ρυθμίσεις!! Οι δε υπάλληλοι της cytas πρότειναν να μιλήσω με τον οτε για τυχόν πρόβλημα που μπορεί να έχει η γραμμή!
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το πιο απλό, παλαβό,κτλ κτλ πράμα που έχεις ακούσει ποτέ σου πουλίνο! Reset το ρουτεράκι & αλλαγή στις ρυθμίσεις!! Οι δε υπάλληλοι της cytas πρότειναν να μιλήσω με τον οτε για τυχόν πρόβλημα που μπορεί να έχει η γραμμή! τι αλλαγη σου ειπαν να κανεις?hard reset καποιες φορες μπορει να στρωσει αλλα μπορει να σου ειπαν και τιποτε αλλο πχ να βαλεις adsl2 αντι για adsl2+ κτλ.τωρα για το τελευταιο να μιλησεις εσυ με τον οτε σε γραμμη της cyta αυτο απλα No comment.απορω ποιος στο ειπε.
Costas00F Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 τωρα για το τελευταιο να μιλησεις εσυ με τον οτε σε γραμμη της cyta αυτο απλα No comment.απορω ποιος στο ειπε. Δεν νομίζω να το είπε για πρωταπριλιάτικο αστείο!! Όχι δεν μου είπαν κάτι άλλο, ούτε καν ανάφεραν για adsl2. Απλά να το κάνω reset, ήθελαν να βάλω άλλο dns και όχι αυτόν που είχα της google και αλλαγή των ρυθμίσεων! Αυτά! Παίζει κάτι με adsl2???
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το να αλλαξεις dns δεν θα σταθεροποιησει το adsl.αν συγχρονιζεις στην ιδια ταχυτητα με πριν τοτε ολα οκ.η μπορει να σου αλλαξαν profile αλλα δεν στεκει παλι να σε βαλουν να το κανεις Reset.εκτος αν ειχε φαει σκαλωμα το ρουτερ .να σου αλλαξαν Remotely to adsl2+ σε adsl2 θα φανει απο τα χαρακτηριστικα της γραμμμης και το συγχρονισμο.θα λεει σε τι εχει συγχρονισει Δεν νομίζω να το είπε για πρωταπριλιάτικο αστείο!! Όχι δεν μου είπαν κάτι άλλο, ούτε καν ανάφεραν για adsl2. Απλά να το κάνω reset, ήθελαν να βάλω άλλο dns και όχι αυτόν που είχα της google και αλλαγή των ρυθμίσεων! Αυτά! Παίζει κάτι με adsl2???
Costas00F Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για την ώρα όλα είναι οκ!!! Ακόμα λίγους μήνες και τέρμα και η cyta!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα