Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδία, εδώ και 4 μήνες έβαλα cyta, 4Mbps γραμμή με απεριόριστα τηλ. Το πρόβλημα που έχω είναι το  εξής. Πέφτει το ιντερνετ και όταν κάνω διάγνωση μου βγάζει αυτό το μήνυμα. : Τhe connection between your access point, router, or cable modem and the internet is broken. Δηλαδή τι είναι αυτό?? 

Δημοσ.

θα σου πουν και απο εδω μεσα οσοι ξερουν μα η cyta τι λεει? τους πηρες τηλ να τους ρωτησεις στο τεχνικο τμημα τους?

Δημοσ.

θα σου πουν και απο εδω μεσα οσοι ξερουν μα η cyta τι λεει? τους πηρες τηλ να τους ρωτησεις στο τεχνικο τμημα τους?

Τους πήρα αρκετές φορές τηλ αλλά για κάποιον λόγο τα τηλ τους χτυπάνε και δεν απαντάνε ή θα είναι κρατημένα. 

Δημοσ.

Στειλτους εμειλ και περιεγραψε το προβλημα. Εγω ετσι ειχα κανει και μεσα σε μιση ωρα με πηραν αυτοι τηλεφωνο αντι να καθομαι να περιμενω ποτε θα πιασω γραμμη

Δημοσ.

Στειλτους εμειλ και περιεγραψε το προβλημα. Εγω ετσι ειχα κανει και μεσα σε μιση ωρα με πηραν αυτοι τηλεφωνο αντι να καθομαι να περιμενω ποτε θα πιασω γραμμη

Οκ θα δοκιμάσω αυτή την μέθοδο μπας και πίασει!!!

Δημοσ.

πως λυθηκε απο περιεργεια?

Το πιο απλό, παλαβό,κτλ κτλ πράμα που έχεις ακούσει ποτέ σου πουλίνο! Reset το ρουτεράκι & αλλαγή στις ρυθμίσεις!! Οι δε υπάλληλοι της cytas πρότειναν να μιλήσω με τον οτε για τυχόν πρόβλημα που μπορεί να έχει η γραμμή!

Δημοσ.

Το πιο απλό, παλαβό,κτλ κτλ πράμα που έχεις ακούσει ποτέ σου πουλίνο! Reset το ρουτεράκι & αλλαγή στις ρυθμίσεις!! Οι δε υπάλληλοι της cytas πρότειναν να μιλήσω με τον οτε για τυχόν πρόβλημα που μπορεί να έχει η γραμμή!

τι αλλαγη σου ειπαν να κανεις?hard reset καποιες φορες μπορει να στρωσει αλλα μπορει να σου ειπαν και τιποτε αλλο πχ να βαλεις adsl2 αντι για adsl2+ κτλ.τωρα για το τελευταιο να μιλησεις εσυ με τον οτε σε γραμμη της cyta αυτο απλα No comment.απορω ποιος στο ειπε.

Δημοσ.

τωρα για το τελευταιο να μιλησεις εσυ με τον οτε σε γραμμη της cyta αυτο απλα No comment.απορω ποιος στο ειπε.

Δεν νομίζω να το είπε για πρωταπριλιάτικο αστείο!!  Όχι δεν μου είπαν κάτι άλλο, ούτε καν ανάφεραν για adsl2. Απλά να το κάνω reset, ήθελαν να βάλω άλλο dns και όχι αυτόν  που είχα της google και αλλαγή των ρυθμίσεων! Αυτά! Παίζει κάτι με adsl2???

Δημοσ.

το να αλλαξεις dns δεν θα σταθεροποιησει το adsl.αν συγχρονιζεις στην ιδια ταχυτητα με πριν τοτε ολα οκ.η μπορει να σου αλλαξαν profile αλλα δεν στεκει παλι να σε βαλουν να το κανεις Reset.εκτος αν ειχε φαει σκαλωμα το ρουτερ .να σου αλλαξαν Remotely to adsl2+ σε adsl2 θα φανει απο τα χαρακτηριστικα της γραμμμης και το συγχρονισμο.θα λεει σε τι εχει συγχρονισει

Δεν νομίζω να το είπε για πρωταπριλιάτικο αστείο!!  Όχι δεν μου είπαν κάτι άλλο, ούτε καν ανάφεραν για adsl2. Απλά να το κάνω reset, ήθελαν να βάλω άλλο dns και όχι αυτόν  που είχα της google και αλλαγή των ρυθμίσεων! Αυτά! Παίζει κάτι με adsl2???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...