polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εχω το δισκάκι και αγόρασα την Premium έκδοση με όλα τα DLC και όλα καλά με το PS3 του σπιτιού. Στο σπίτι του αδερφού μου κατέβασα τα DLC, υπάρχει όμως τρόπος να παίξω χωρίς να έχω το δισκάκι? Και τα 2 PS3 είναι με το ίδιο username στο PSN, και ΔΕΝ με ενδιαφέρει να είναι 2 παίκτες ταυτόχρονα, καθώς μόνο εγώ παίζω PS3 (το άλλο PS3 δηλαδή είναι τελείως κλειστό). Απλώς δεν θέλω να κουβαλάω το δισκάκι κάθε φορά που πάω απτο ένα σπίτι στο άλλο. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Aν όμως το είχα αγοράσει ηλεκτρονικά από το PSN store θα μπορούσα να το ειχα κατεβασμένο και στις 2 κονσόλες και να έπαιζα εναλλάξ, σωστά? Οπότε δυστυχώς τέλος τα δισκάκια λοιπόν... μόνο online αγορά πλέον.
naruto14 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Aν όμως το είχα αγοράσει ηλεκτρονικά από το PSN store θα μπορούσα να το ειχα κατεβασμένο και στις 2 κονσόλες και να έπαιζα εναλλάξ, σωστά? Οπότε δυστυχώς τέλος τα δισκάκια λοιπόν... μόνο online αγορά πλέον. Δεν συμφέρει φίλε. Πρώτον γιατί θα σου βγαίνει πολύ πιο ακριβά και δεύτερον γιατί θα κάνεις πόσες ώρες μέχρι να κατεβάσεις κάτι ενώ ο σκληρός κάποια στιγμή θα γεμίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα