Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα η προσφορά είναι από το GROUPON  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ εαν είναι αυθεντικά ή απλά συμβατά:

• €24,90 για Μελάνια HP 363 - 12 μελανοδοχεία
  • €56,50 για Μελάνια HP 364 - 10 μελανοδοχεία
  • €59,90 για Μελάνια HP 920 - 10 μελανοδοχεία 
  • €42,00 για Μελάνια Lexmark 100 - 10 μελανοδοχεία

για τα HP 363  που χρησιμοποιώ η τιμή είναι αρκετά καλή για 2 σετ των 6 μελανιών
για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τιμές
Επίσης δεν τα ξέρω σαν μελάνια τι λένε ,
εάν κάποιος τα ξέρεις ας δώσει καμιά πληροφορία παραπάνω
Επεξ/σία από xristos_2011
Δημοσ.

Ξέρεις τι; Το είδα κι εγώ αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εννοεί ότι τα μελάνια είναι συμβατά (δηλαδή όχι τα αυθεντικά της HP), ή αν εννοεί απλά σε ποια μοντέλα της HP μπορούν να χρησιμοποιηθούν..

Δημοσ.

για HP συμβατό με

Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει και στον τιτλο...

Εχεις απόλυτο δίκιο πρέπει να αλλάξω και τον τιτλο αλλά δεν μου το επιτρέπει εαν μπορεί  κάποιος διαχειριστής ας το αλλάξει για να μην γράφω και ανακρίβειες

• Moderators
Δημοσ.

xristos_2011, μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου. (χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xristos_2011, μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου. (χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου)

το κείμενο το άλλαξα τον τιτλο πως ??? δεν το βλέπω να με αφήνει !!!

-- ΜΕ την βοήθεια του matrixx τον άλλαξα !!!!

ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι

Επεξ/σία από xristos_2011
Δημοσ.

Ειναι παιχνιδι με τις λεξεις...Καθενας μπορει να το εξηγησει οπως θελει...Στον τιτλο λεει "Μαυρα και εγχρωμα,ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ inject HP και Lexmark"...Αν ηταν αυθεντικα πιστευω οτι θα ελεγε: "Μαυρα και εγχρωμα,ΓΙΑ inject HP και Lexmark"...οποιος ενδιαφερεται ο πιο σιγουρος τροπος για να μαθει τι ειναι ας κανει ενα τηλεφωνο στην εταιρια...

Δημοσ.

Όποιος θέλει μελάνια 364 απο ebay έχω να προτείνω αυτό το κίτ:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370611974621&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

Δοκιμασμένο λειτουργεί καιρό τώρα χωρίς προβλήμα.

Χμμμ.. Για κάποιο λόγο πάντα δίσταζα να πάρω τέτοια refill kits. Και λέει κάτι ότι πρέπει να ξεκολλήσεις το τσιπάκι από το αυθεντικό για να το βάλεις εδώ. Πώς γίνεται αυτό; Και βασικά δηλαδή αυτό μπορείς να το κάνεις μια φορά μόνο;

Δημοσ.

99,99% είναι συμβατά, όχι αυθεντικά..

Ουτε καν το 0.01% που αφηνεις δεν παιζει..

100% Συμβατα και οχι αυθεντικα..

Δημοσ.

για τα 363 που ξέρω και τιμές πάντα Στην Ελλάδα :

Αυθεντικο : MULTIPACK (6 ΜΕΛΆΝΙΑ + 150 χαρτια 10χ15cm) = 38,90 €

Συμβατό καλής ποιότητας με chip και χωρις ημ.νια λήξης : € 5,90 το μελάνι --> 5,9 x 6 = 35,4 € - χωρις χαρτί εκτύπωσης αλλά αγοράζεις μόνο όποιο χρώμα τελείωσε.

Δημοσ.

Πηγε το multipack 38,90? 33-34 το επαιρνα απο το 2008 που πηρα το C5180.

Και επειδη τα 363 τα ξεσκιζα στη χρηση....

για τα HP 363  που χρησιμοποιώ η τιμή είναι αρκετά καλή για 2 σετ των 6 μελανιών

Ειναι μακραν οι καλυτεροι 'κωδικοι' για επαναγεμιζομενα (βολευουν απιστευτα, δεν σταζουν, δεν κανει 'νουμερα' το μηχανημα), με τελειο 'reset chip' (απλα βγαζεις-βαζεις μελανι και το μηχανημα τα βλεπει ως "καινουργια"!), τα γεμιζα με 3 ευρω το ενα (και σε... ηρωικές ποσότητες!) στη Θεσ/νικη απο μαγαζι με πολυ καλο μελανι, με bulk μελανι φανταζομαι θα βγαινει απειρως φθηνοτερα.

Όποιος θέλει μελάνια 364 απο ebay έχω να προτείνω αυτό το κίτ:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370611974621&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

Δοκιμασμένο λειτουργεί καιρό τώρα χωρίς προβλήμα.

Δυστυχως δοκιμασα κι εγω αυτη τη λυση (οχι το συγκεκριμενο, καθως τα δικα μου 364 ειναι 5 μελανια, αλλα παρόμοιο) και τα κινεζοδοχεια μου ειχαν... διαρροες!! Στο τσακ εσωσα το μηχανημα...!!!

Πριν ξαναπαρω μηχανημα θα απορριψω οτιδηποτε παιρνει μελανια με... σφουγγαρακι (ελεος!).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...