plpapadopoulos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 δηλαδη εαν θελω να συνδεσω εισοδο (μικροφωνο η κιθαρα) συνδεω κανονικα απο τη γνωστη τρυπουλα ? μιλαω μονο για εισοδο Δυστυχώς όχι. Line In και Mic In καταργήθηκαν σε αυτού του είδους τυς υλοποιήσεις θυρών και η θύρα δέχεται πλέον ή το κλασικό stereo 3,5" jack για ακουστικά ή το ειδικό τριπλού τύπου jack για Headsets με ενσωματωμένο μικρόφωνο.
petranthe Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το τσίμπησα εγω...Ας κάνω μια mini παρουσιαση...Καταρχειν 2 λόγια για το μαγαζί.Δεν είχα ξαναψωνίσει ποτέ αλλά στο μέλλον σκέφτομαι να το τιμάω συνέχεια.Αψογο περιβάλλον στο site.Απλό και γρήγορο.Παρήγγειλα απόγευμα Παρασκευής κατευθείαν μου ήρθε μήνυμα με τον αριθμο της ACS και τη μέρα παράδοσης.Δευτέρα πρωί ήταν στην Ορεστιάδα σε άψογη συσκευασία.Ενα μεγάλο μπράβο από μένα.Πάμε στο laptop.Στα +-Φοβερή ποιότητα κατασκευής-Πολυ ελαφρύ για 17´...-Αρκετά γρήγορος ο διπύρηνος i5-Απίστευτη εικόνα στην οθόνη νύχτα με τη μέρα με ένα Pavilion που είχα-Ωραίο design χωρις υπερβολές-HDMI, USB 3.0-Windows 8, ανοίγει και κλείνει σε σε 10 δευτερόλεπτα...-Στιβαρο πληκρολόγιο με προστατευτικο για να μην μπαίνουν σκουπίδια και σκόνη-Πολύ καλή υποστήριξη από DELL .Με 2 κλικ βρίσκεις νέους drivers και με έναν αριθμό που το γράφει στο laptop μιλάς με την DellΣτα --Το fan του CPU ακούγετα πολυ...Τραγικά πολύ..Ευτυχως έχει βγάλει η DELL νέο bios(A06) το οποίο λύνει το πρόβλημα και συστήνω σε όλους όσους το πάρουν να αναβαθμίσουν άμεσα...-O CPU σε idle έχει περίπου 45 βαθμούς ...-Σκονίζεται εύκολα και μένουν δακτυλιές στο touchpad , το οποίο φαινεται κάπως άσχημα-Ο σκληρος είναι αργός ...Αναμενόμενο μεν λόγω 5400 στροφών αλλα παραμένει αργός.Ήδη σκέφτομαι SSD.-Το σήμα του wi-fi είναι μέτριο .Ισως να φταίει και το router ,Θα το ξαναδοκιμασω και θα ποστάρω. Όλα καλά τελικά Γενικά με βάση την συγκεκριμένη τιμή πιστευω πως αποτελει άριστη αγορά .Αν προσθέσεις και την αξιοπιστια+εγγύηση της DELL το κατατάσω σε κορυφαια επιλογη που μπορει να κάνει κάποιος.Βαθμολογία : 85%Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 10 Απριλίου 2013 από petranthe 5
gerokost Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 thanks petranthe, μάλλον θα το χτυπήσω κι εγώ σήμερα .. ! Χρόνια με ένα HP530, μου έχει βγάλει το καρκίνο..
gerokost Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ...πρέπει να ήμουν κωλόφαρδος.... Πήγα και το πήρα πρίν καμμια ώρα. Μετά, ήθελα να το δείξω σε κάτι παιδιά, και τί να δώ.... Τιμή 699.. !!!!! Νομίζω χτυπήσαμε σε λάθος ή σε τρελλό deal.. !
xristoforos89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Νομίζω χτυπήσαμε σε λάθος ή σε τρελλό deal.. ! Παιζει εδω και 2 εβδομαδες στα 589ευρω. Καιρος για νεες προσφορες 1
sotospkn429 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ...πρέπει να ήμουν κωλόφαρδος.... Πήγα και το πήρα πρίν καμμια ώρα. Μετά, ήθελα να το δείξω σε κάτι παιδιά, και τί να δώ.... Τιμή 699.. !!!!! Νομίζω χτυπήσαμε σε λάθος ή σε τρελλό deal.. ! Ημουν και εγω ενας απο τους τυχερους του παρα πεντε!Ευτυχως που το πηρα χθες το πρωι και δεν το αφησα για το απογευμα θα παω να το παραλαβω σε λιγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα