Kyriakos131211 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα hp 655 , είχε windows 8 , στην προσπάθεια μου να το κάνω format ώστε να βάλω τα win 7 μέσα από τα windows χωρίς να τα καταφέρω λέγοντας με ότι δεν είχα επαρκή μνήμη στον υπολογιστή ενώ είχα καμιά 300gb ελεύθερα.Να τονίσω ότι δεν μου μπούταρε κανένα απολύτως cd ενώ έκανα σωστά τις ρυθμίσεις μέσω του bios .Τώρα πλέον με το που τον ανοίγω μου γράφει boot device not found please install an operating system on your hard disk Στην προσπάθεια μου να βάλω άλλον σκληρό με windows 7 περασμένα μέσα , μου γράφει πάλι το ίδιο καθώς και σε οποιονδήποτε σκληρό του τοποθετήσω...Τι έχει γίνει ;
vaiosgtr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 δηλαδη βαζεις το cd των windows και με πρωτη επιλογη στο bios το drive και δεν ποιανει ?
Kyriakos131211 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Όχι , δεν τα βλέπει .Μου βγάζει boot device not found please install an operating system on your hard diskΈχω αγανακτήσει . Στα τεστ που κάνω για τον σκληρό καθώς και για την ραμ , τα δείχνει οκ ...Τι να κάνω ;;;Συγκεκριμένα :UEFI boot Order 1 )internal cd / dvd rom drive2) OS boot manager3)USB diskette on key /usb hard disk 4)usb cd / dvd rom drive
Kyriakos131211 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Όχι ,αλλά δοκίμασα και αυθεντικά ...Τίποτα...Θα τον πετάξω σε κανά τοίχο .
vaiosgtr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 δεν ξερω να σου πω την λυση ομως να ξερεις οτι το να τον πεταξεις στον τοιχο δεν θα του κανει καλο
Kyriakos131211 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 ...Σηκώνω τα χέρια ψηλά με αυτήν την εταιρία.
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα hp 655 , είχε windows 8 , στην προσπάθεια μου να το κάνω format ώστε να βάλω τα win 7 μέσα από τα windows χωρίς να τα καταφέρω λέγοντας με ότι δεν είχα επαρκή μνήμη στον υπολογιστή ενώ είχα καμιά 300gb ελεύθερα. Να τονίσω ότι δεν μου μπούταρε κανένα απολύτως cd ενώ έκανα σωστά τις ρυθμίσεις μέσω του bios . Τώρα πλέον με το που τον ανοίγω μου γράφει boot device not found please install an operating system on your hard disk Στην προσπάθεια μου να βάλω άλλον σκληρό με windows 7 περασμένα μέσα , μου γράφει πάλι το ίδιο καθώς και σε οποιονδήποτε σκληρό του τοποθετήσω... Τι έχει γίνει ; Ε,δεν γίνεται... αν έχεις σωστές ρυθμίσεις θα κάνει εκκίνηση από cd,σβήσε το secure boot αν έχει από το bios και δοκίμασε να ξεκινήσεις με το dvd τον 7.
Kyriakos131211 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Και όμως , είναι απενεργοποιημένο και οι ρυθμίσεις όπως προ ανέφερα :UEFI boot Order 1 )internal cd / dvd rom drive2) OS boot manager3)USB diskette on key /usb hard disk 4)usb cd / dvd rom drive
MaXmaD Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φτιαξε ενα εκκινησιμο USB με τα windows 7 με το εργαλειο της Microsoft και δοκιμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα