Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα hp 655 , είχε windows 8 , στην προσπάθεια μου να το κάνω format ώστε να βάλω τα win 7 μέσα από τα windows χωρίς να τα καταφέρω λέγοντας με ότι δεν είχα επαρκή μνήμη στον υπολογιστή  ενώ είχα καμιά 300gb ελεύθερα.

Να τονίσω ότι δεν μου μπούταρε κανένα απολύτως cd ενώ έκανα σωστά τις ρυθμίσεις μέσω του bios .

Τώρα πλέον με το που τον ανοίγω μου γράφει 

boot device not found please install an operating system on your hard disk 

Στην προσπάθεια μου να βάλω άλλον σκληρό με windows 7 περασμένα μέσα , μου γράφει πάλι το ίδιο καθώς και σε οποιονδήποτε σκληρό του τοποθετήσω...

Τι έχει γίνει ;

Δημοσ.

Όχι , δεν τα βλέπει .

Μου βγάζει boot device not found please install an operating system on your hard disk

Έχω αγανακτήσει . Στα τεστ που κάνω για τον σκληρό καθώς και για την ραμ , τα δείχνει οκ ...

Τι να κάνω ;;;

Συγκεκριμένα :

UEFI boot Order 

1 )internal cd / dvd rom drive
2) OS boot manager
3)USB diskette on key /usb hard disk 
4)usb cd / dvd rom drive

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα hp 655 , είχε windows 8 , στην προσπάθεια μου να το κάνω format ώστε να βάλω τα win 7 μέσα από τα windows χωρίς να τα καταφέρω λέγοντας με ότι δεν είχα επαρκή μνήμη στον υπολογιστή  ενώ είχα καμιά 300gb ελεύθερα.

Να τονίσω ότι δεν μου μπούταρε κανένα απολύτως cd ενώ έκανα σωστά τις ρυθμίσεις μέσω του bios .

Τώρα πλέον με το που τον ανοίγω μου γράφει 

boot device not found please install an operating system on your hard disk 

Στην προσπάθεια μου να βάλω άλλον σκληρό με windows 7 περασμένα μέσα , μου γράφει πάλι το ίδιο καθώς και σε οποιονδήποτε σκληρό του τοποθετήσω...

Τι έχει γίνει ;

Ε,δεν γίνεται... αν έχεις σωστές ρυθμίσεις θα κάνει εκκίνηση από cd,σβήσε το secure boot αν έχει από το bios και δοκίμασε να ξεκινήσεις με το dvd τον 7.
Δημοσ.

Και όμως , είναι απενεργοποιημένο και οι ρυθμίσεις όπως προ ανέφερα :

UEFI boot Order 

1 )internal cd / dvd rom drive
2) OS boot manager
3)USB diskette on key /usb hard disk 
4)usb cd / dvd rom drive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...