Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Είμαι στην διαδικασία για αγορά κάρτας και είμαι ανάμεσα στο δίλημμα....

Καινούργια Sapphire 7870 xt (tahiti)στα 250€ η gtx 670 oc μεταχειρισμένη στα 300€ ?

Το σύστημα μου είναι

CASE THERMALTAKE CHASER MKI

AMD FX 8320

ASRock 990FX EXTREME 4

16GB Patriot Viper Xtreme Series

SSD INTEL 520 Series 120GB

PSU CORSAIR TX750 V2

HDD WESTERN DIGITAL 2TB

MONITOR VIEWSONIC VA2248M-LED

Θέλω την κάρτα που θα πάρω να μπορέσει να μου ¨κρατήσει¨ χρονικα όσο γίνεται.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εγω θα πηγαινα για την 670 ή μια καινουρια 7950 αν θες του κουτιου 

η 7870 πρακτικα ειναι μια κλαση κατω απο αυτες τις δυο , οποτε αν διαθετεις τα επιπλεον λεφτα (ανετα υποθετω) κοιτας πιο ψηλα 

• Like 1
Δημοσ.

H 670 εχει εγγυηση? Αν ναι ειναι καλη επιλογη. Αλλιως η Tahiti LE θα σε καλυψει για 1080p gaming, ενω στα 300 ευρω αγοραζεις 7950 όπως ειπε και ο qsis.

Δημοσ.

H 670 έχει εγγύηση για άλλο έναν χρόνο.

Εάν είναι να πάω σε 7950 ποιά λέτε εσείς?

Και σε σύγκριση η 670 με την 7950 ποιά λέτε απο τις 2 ???

Δημοσ.

φιλε μου εξαρταται απο το μπατζετ που θα δωσεις για καρτα γραφικων..!!  

7950 = €300

670   = €350

7970 = € 370-380

και δεν συγκρινεις 670 -7950,   αλλα 670-7970  ή  660ΤΙ - 7950...!!

• Like 1
Δημοσ.

Η 670 ειναι καλυτερη απο ολες. Στα ιδια λεφτα περιπου ομως παιρνεις 7950 με παρομοιες επιδοσεις και το σημαμαντικοτερο (αναλογα την υλοποιηση) 1 η 2 χρονια επιπλεον εγγυηση.Πιστεψε με αξιζει !

• Like 1
Δημοσ.

Η 670 ειναι καλυτερη απο ολες. Στα ιδια λεφτα περιπου ομως παιρνεις 7950 με παρομοιες επιδοσεις και το σημαμαντικοτερο (αναλογα την υλοποιηση) 1 η 2 χρονια επιπλεον εγγυηση.Πιστεψε με αξιζει !

OK

ποια όμως 7950 ?

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7950

φιλε μου εξαρταται απο το μπατζετ που θα δωσεις για καρτα γραφικων..!!  

7950 = €300

670   = €350

7970 = € 370-380

και δεν συγκρινεις 670 -7950,   αλλα 670-7970  ή  660ΤΙ - 7950...!!

Εάν είναι έτσι όπως μου τα λές να πάω στην GTX670 ?

Δημοσ.

κανεις λαθος με τις τιμες. η 7950 ειναι περιπου 50 ευρω φθηνοτερη απο την 670...!!!

η 670 ειναι πιο κοντα σε τιμη στην 7970, απο οτι στην 7950. παρεθεσα τις τιμες παραπανω..!! 

OK

ποια όμως 7950 ?

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7950

Εάν είναι έτσι όπως μου τα λές να πάω στην GTX670 ?

εσυ θα αποφασισεις ποσα λεφτα θα δωσεις σε καρτα γραφικων..!!!

αν πας στα 350+, εγω θα προτεινα 7970.

αν δεν θες να υπερβεις τα 350, τοτε  670.

Δημοσ.

@ cabdik μιλάει για μεταχειρισμένη 670 στα 300 ευρώ.

@ G.shock η άλλαξες τον τίτλο η εγώ δεν είδα ότι μιλας για την Gigabyte 670.

Πρώτον η Gigabyte δίνει 3 χρόνια εγγύηση.Αρα είναι απίθανο αυτή που βρήκες να έχει μόνο ένα χρόνο υπόλοιπο.

Δεύτερον αν είναι αυτή με το windforceX3 σύστημα ψύξης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν είναι ταλαιπωρημένη.Ότι και να της κάνεις ,ακόμη και o/c δεν ξεπερνάει τους 55c με δεδομένο ότι δεν μπορείς να δώσεις υπερβολικό ρεύμα γιατί είναι κλειδωμένο μαμά στα 1.15v.Aκόμη και με custom bios δεν μπορείς να δώσεις πάνω από 1.21v.

Eιναι nvidia με ότι αυτό συνεπάγεται για τα + χρήσιμα η άχρηστα καλούδια( cuda cores -physx-3dvision κ.λ.π)

Με τα παραπάνω δεδομένα και αφήνοντας κατα μέρους τις συγκρίσεις vs 7950 στο θέμα των επιδόσεων stock η o/c,που εκει δεν είναι καθαρά τα πράγματα, θα σου πρότεινα να πάρεις την 670.

Ελπίζω να βοήθησα...

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτον η Gigabyte δίνει 3 χρόνια εγγύηση.Αρα είναι απίθανο αυτή που βρήκες να έχει μόνο ένα χρόνο υπόλοιπο.

Δεύτερον αν είναι αυτή με το windforceX3 σύστημα ψύξης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν είναι ταλαιπωρημένη.Ότι και να της κάνεις ,ακόμη και o/c δεν ξεπερνάει τους 55c με δεδομένο ότι δεν μπορείς να δώσεις υπερβολικό ρεύμα γιατί είναι κλειδωμένο μαμά στα 1.15v.Aκόμη και με custom bios δεν μπορείς να δώσεις πάνω από 1.21v.

Eιναι nvidia με ότι αυτό συνεπάγεται για τα + χρήσιμα η άχρηστα καλούδια( cuda cores -physx-3dvision κ.λ.π)

Με τα παραπάνω δεδομένα και αφήνοντας κατα μέρους τις συγκρίσεις vs 7950 στο θέμα των επιδόσεων stock η o/c,που εκει δεν είναι καθαρά τα πράγματα, θα σου πρότεινα να πάρεις την 670.

Ελπίζω να βοήθησα..

Έχεις δίκιο.

Το παλικάρι που την πουλάει την έχει περίπου ενα χρόνο.

Δημοσ.

Ελπίζω να βοήθησα...

είναι αυτή  http://www.skroutz.gr/s/1872896/Gigabyte-GeForce-GTX670-Ultra-Durable.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...