Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με καθε λεξη, αυτη ειναι και η δικη μου αποψη διασπαρτη και στο φορουμ.

(Φυσικα και δεν εκμεταλλευτηκες αφου εκανες την κρουση και συνεννοηθηκες πριν ριξεις την παραγγελια.)

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ΜΕΤΑ τον/την Narta είναι λάθος!

Λογική του παραλόγου μήπως?

Εγώ πάντως έκανα και τις δύο περιπτώσεις.

Μία που ακύρωσα γιατί δε μείωναν τα μεταφορικά και μία αφού μου είπαν ότι θα τα μειώσουν.

Οπότε στη δική μου περίπτωση το amazon φέρθηκε κάπως άσχημα...

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω περιμενω αυτη (made in germany) την οποια αγορασα στα 54€ με free μεταφορικα,τωρα βλεπω εχει παει στα 108

γενικως ειδα πολλες (αρκετες απο την λιστα σου) σε πολυ καλυτερες τιμες απο ελλαδα αλλα τα μεταφορικα ηταν ασυμφορα πχ 90€

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008KFB2P4/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

λοιπον παρελαβα την εν λογω καρεκλα μολις σημερα κ ενημερωνω οπως ειχα υποσχεθει

κατ αρχας η πλατη δεν ειναι ψηλη οπως λενε στην περιγραφη της στο amazon "High body shaped backrest with a comfortable moulded upholstery foam and integrated lumbar vertebra support",ειναι νορμαλ κ ειναι ρυθμιζομενη ως προς το υψος κ την κλιση της

δεν θα την χαρακτηριζα σουπερ πουπουλενια αλλα αναπαυτικη καταλληλη για δουλεια κ οχι για αραλικι

ποιοτικα πολυ καλη κ στιβαρη κατασκευη το οποιο το καταλαβαινεις αμεσως μολις την δοκιμασεις κ ειδικα αν εχεις δοκιμασει ακομα κ αρκετα ακριβοτερες κινεζιες που κυκλοφορουν κατα κορο παντου

γενικοτερα στα 50€ θα την συστηνα ευκολα,στα 100+ που εχει τωρα μαλλον οχι κ θα ελεγα να δειτε κατι ακριβοτερο 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία ελπίζω να την ευχαριστηθείς ! νομίζω είναι καλό VFM..

Εγώ ακόμη να παραλάβω .. για την ιστορία δείτε ταξίδι που έχει κάνει βάση tracking number.. 

απο Γερμανία δεν υπάρχει direct flight Αθήνα αραγε;;; :P

Λοιπόν το μελετούσα και ήρθε το μεσημεράκι με ACS στο σπίτι μου..(amazon standard delivery)

Η συναρμολόγηση με ζόρισε λίγο μιας και θέλει λίγο πίεση ετσι ώστε να ευθυγραμιστούν οι τρύπες της πλάτης με το κάθισμα, και να τα βιδώσεις..αλλά όλα καλά. 

Πρώτες εντυπώσεις.

1) Ειναι αρκετά αναπαυτική .Αναπαυτικό υλικό και στο κάθισμα και στην κυρίως στην πλάτη που είναι πολύ αναπαυτική.. Τώρα ο καιρός θα δείξει αν θα κάτσει ή θα παραμείνει αναπαυτική.

UPDATE

Το κάθισμα μετα απο ώρες το νιώθεις λίγο σκληρό ιδίως στο κέντρο και φαίνεται να μην έχουν βάλει αρκετό υλικό οπως στα υπόλοιπα σημεία του καθίσματος.

2) Φαίνεται στιβαρή κατασκευή ,δεν νίωθεις κάποια αστάθεια ..δεν μπαλατζάρει αριστερά δεξιά και δεν ακούγεται τρίξιμο ή κάποιος άλλος θόρυβος.

3) Πολύ καλή κλίση προς τα πίσω .Ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος που θέλεις να βάλεις για να ξαπλώνεις πίσω..

4) Τωρα το θετικό για μένα είναι οτι η τρόμπα της στο κατώτατο σημείο δεν πέφτει πολύ χαμηλά αλλά παραμένει σε ενα κανονικό υψος για τον μέσο όρο.Ενώ ανεβαίνει αρκετά ψηλά!

Σε περίπτωση που χαλάσει δηλαδή δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Αυτά προς το παρών ..

post-51052-0-50111700-1365585590_thumb.png

post-51052-0-88410600-1365602441_thumb.jpg

post-51052-0-80444000-1365602534_thumb.jpg

post-51052-0-89291900-1365602589_thumb.jpg

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 3
Δημοσ.

Προς Prof_Chaos.

Από το amazon.de είναι πιο φθηνή:

http://www.amazon.de/Jago-BDS14-schwarz-LEDER-B%C3%BCrostuhl/dp/B005SSA6HQ/ref=sr_1_12?s=officeproduct&ie=UTF8&qid=1365603039&sr=1-12&keywords=jago+b%C3%BCrodrehstuhl

Μεταφορικά  12,90 Ε

Δηλ.  σύνολον  70 Ε περίπου.

Οι Γερμανοί  χρήστες έχουν αρκετά παράπονα..

Εσύ δοκίμασέ τη μια- δύο βδομάδες και γράψε μας εντυπώσεις..

Δημοσ.

ωραία ελπίζω να την ευχαριστηθείς ! νομίζω είναι καλό VFM..

Εγώ ακόμη να παραλάβω .. για την ιστορία δείτε ταξίδι που έχει κάνει βάση tracking number.. 

απο Γερμανία δεν υπάρχει direct flight Αθήνα αραγε;;; :P

Λοιπόν το μελετούσα και ήρθε το μεσημεράκι με ACS στο σπίτι μου..(amazon standard delivery)

Η συναρμολόγηση με ζόρισε λίγο μιας και θέλει λίγο πίεση ετσι ώστε να ευθυγραμιστούν οι τρύπες της πλάτης με το κάθισμα, και να τα βιδώσεις..αλλά όλα καλά. 

Πρώτες εντυπώσεις.

1) Ειναι αρκετά αναπαυτική .Αναπαυτικό υλικό και στο κάθισμα και στην πλάτη.. Τώρα ο καιρός θα δείξει αν θα κάτσει ή θα παραμείνει αναπαυτική.

2) Φαίνεται στιβαρή κατασκευή ,δεν νίωθεις κάποια αστάθεια ..δεν μπαλατζάρει αριστερά δεξιά και δεν ακούγεται τρίξιμο ή κάποιος άλλος θόρυβος.

3) Πολύ καλή κλίση προς τα πίσω .Ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος που θέλεις να βάλεις για να ξαπλώνεις πίσω..

4) Τωρα το θετικό για μένα είναι οτι η τρόμπα της στο κατώτατο σημείο δεν πέφτει πολύ χαμηλά αλλά παραμένει σε ενα κανονικό υψος για τον μέσο όρο.Ενώ ανεβαίνει αρκετά ψηλά!

Σε περίπτωση που χαλάσει δηλαδή δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Αυτά προς το παρών ..

Πληρωνωμαι αυριο και την πηρα επιτοπου! :D Καλορiζικη ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πληρωνωμαι αυριο και την πηρα επιτοπου! :D Καλορiζικη  ;)

Σ ευχαριστώ αλλά περιμένε λίγο να την τεστάρω καλά .. μην βιάζεσαι..! Αυτες ηταν οι αρχικές εντυπώσεις !

Εχει πολύ  αναπαυτική πλάτη πραγματικά .κοιμάσαι αν θέλεις..

Το κάθισμα είναι αναπαυτικό αλλά δεν βουλιάζεις κιόλλας μέσα.

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι οτι δεν έχουν γεμίσει με μπόλικό υλικό το κεντρικό σημείο του καθίσματος (στο κεντρικό τετραγωνάκι οπως βλέπετε στην φωτο που ανέβασα) οπως έχουν κάνει στα υπόλοιπα μέρη του καθίσματος..το καταλαβαίνεις ωστόσο μετα απο ώρα και μόλις κάτσεις προς το κεντρικό σημείο .Εκεί ίσως σε κουράσει λίγο .Μπορεί να είμαι και υπερβολικός μιας και το ψειρίζω πολύ το θέμα..

Εστειλα στον JAGO το πρόβλημα και περιμένω απάντηση. 

Μηχανισμός, κλίση πλάτης δουλεύουν προς το παρών άψογα .. αλλά πρέπει να περάσει καιρός για να κάνεις ενα ξεκάθαρο review.

Δημοσ.

Είδα χθες τη καρέκλα του Prof_Chaos σε μαγαζί που συναρμολογεί τέτοιες καρέκλες (όλες οι κούτες έγραφαν made in China). Ρωτάω πόσο έχει και μου λέει 120 ακατέβατα!!! Μπράβο κέρδος......

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.amazon.de/TecTake-Chefsessel-B%C3%BCrostuhl-hochwertiger-Polsterung/dp/B006TWUIZK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1367078211&sr=8-4&keywords=office+chair

δοκιμασμένη με καλές κριτικές..

απο τις επιλογές σου 1,2,και 4 

Την 1 την έχω εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος.Για 70 ευρώ κάνεις ενα μεγάλο δώρο στη πλάτη σου...

• Like 1
Δημοσ.

Για εμενα προτιμηστε μια καρεκλα μια ψηλη πλατη που να τερματιζει πανω απο το κεφαλι και να ειναι με διχτυωτη πλατη (οχι δερματινη - θα με θυμηθητε το καλοκαιρι).

Εχω την Marcus των ΙΚΕΑ εδω και 5 χρονια. Απολυτα ευχαριστημενος, την ειχα αγορασει 200 ευρω τοτε αλλα η καρεκλα ειναι σκυλος.

Τωρα υστερα απο 5 χρονια αισιως και με σκισιμο απο μερους μου (πχ χρησιμοποιουσα την ανακλιση συχνα για να "ξαπλωνω" με τα ποδια στο γραφειο), ο μηχανισμος ανακλισης εχει "σπασει" και δεν κλειδωνει με αποτελεσμα οταν σηκωνεσαι να επανερχεται αυτοματα η πλατη.

Και εχει αρχισει λιγο να ξεφτιζει η δερματίνη στο υψος του κεφαλιου.

Αλλα για το ζορι που εφαγε 5 χρονια και ακομα συνεχιζει εχει βγαλει τα λεφτα της για εμενα.

Ααααα εχει και επιπλεον υποστηριξη μεσης και με διχτυωτη πλατη το καλοκαιρι δεν ιδρωνω (με τις δερματινες βλαστημουσα και κολλαγα).

• Like 1
Δημοσ.

Για εμενα προτιμηστε μια καρεκλα μια ψηλη πλατη που να τερματιζει πανω απο το κεφαλι και να ειναι με διχτυωτη πλατη (οχι δερματινη - θα με θυμηθητε το καλοκαιρι).

Εχω την Marcus των ΙΚΕΑ εδω και 5 χρονια. Απολυτα ευχαριστημενος, την ειχα αγορασει 200 ευρω τοτε αλλα η καρεκλα ειναι σκυλος.

Τωρα υστερα απο 5 χρονια αισιως και με σκισιμο απο μερους μου (πχ χρησιμοποιουσα την ανακλιση συχνα για να "ξαπλωνω" με τα ποδια στο γραφειο), ο μηχανισμος ανακλισης εχει "σπασει" και δεν κλειδωνει με αποτελεσμα οταν σηκωνεσαι να επανερχεται αυτοματα η πλατη.

Και εχει αρχισει λιγο να ξεφτιζει η δερματίνη στο υψος του κεφαλιου.

Αλλα για το ζορι που εφαγε 5 χρονια και ακομα συνεχιζει εχει βγαλει τα λεφτα της για εμενα.

Ααααα εχει και επιπλεον υποστηριξη μεσης και με διχτυωτη πλατη το καλοκαιρι δεν ιδρωνω (με τις δερματινες βλαστημουσα και κολλαγα).

Φίλε μου η Markus έχει 10 χρόνια εγγύηση, αν έχεις την απόδειξη επικοινωνείς με IKEA για αλλαγή. Την πήρα πριν λίγες μέρες στα 189€. Σαν καρέκλα καλούτσικη είναι αρκεί να εφαρμόζει το σώμα σου καλά σε αυτή. Το αρνητικό για μένα είναι πως το κάθισμα είναι υπερβολικά μικρό με αποτέλεσμα το μισό πόδι μέχρι το γόνατο να είναι στον "αέρα" και να κουράζει. Από ποιότητα κατασκευής μια χαρά φαίνεται προς το παρόν.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την πληροφορια. Δεν θυμομουν οτι εχει 10 χρονια εγγυηση (λιγο μεγαλη μου φαινεται). Ισως και να μην ισχυε τοτε. Πρεπει να ψαξω να δω αν εχω την αποδειξη υστερα απο τοσα χρονια.

Αλλα και παλι η βλαβη στο μηχανισμο ανακλησης μπορει να χαρακτηριστει "φυσιολογικη" φθορα και να μην καλυφθει απο την εγγυηση.

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...