Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν ήθελα να μου πιάνει πολλή χώρο, αυτή την φορά είπα να δοκιμάσω αυτή, που σύμφωνα με το καμελ (εχθές φαινόταν) στα 54,95 είναι καλή τιμή. Θα δούμε…!

http://www.amazon.de/gp/product/B005D69K3Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2LY7NH39XZK1R

http://www.homestyle4u.de/en/Office/office-chairs/office-chair-black-03.html

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει κανεις να προτεινει καμια καλη καρεκλα απο αμαζον?90 ευρω μαξιμουμ.να ειναι  γερη κατασκευη και αναπαυτικη.να πηγαινει μπρος-πισω η πλατη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου ακύρωσαν ξαφνικά την παραγγελία και δεν καταλαβαίνω γιατί... μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;;

Έλαβα το παρακάτω μέιλ:

Guten Tag,

wir müssen Ihnen leider mitteilen, dass Ihre Bestellung #302-0895253-1921907 beim Verkäufer TecTake GmbH Kostenloser Versand innerhalb von Deutschland! storniert wurde.

Der Grund für die Stornierung:
Die Lieferung war unzustellbar.

Unsere Verkäufer bemühen sich stets darum, dass Stornierungen so selten wie möglich nötig sind. Wir möchten uns für Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind, entschuldigen. Sollten Sie noch Fragen zur Stornierung der Bestellung haben, wenden Sie sich bitte direkt an den Verkäufer.

Sollten Sie weiterhin an diesem Artikel interessiert sein, empfehlen wir eine neue Bestellung auf Amazon.de aufzugeben. Sollte die Bestellung mit der Begründung  Lieferung unzustellbar  storniert worden sein, überprüfen Sie bitte Ihre Adressangaben. Nachdem Sie die Angaben korrigiert haben, können Sie selbstverständlich eine neue Bestellung aufgeben.

Unten finden Sie nochmals die Details zur Bestellung.

Wir freuen uns, dass Sie bei uns Kunde sind, und hoffen, Sie bald wieder auf Amazon.de begrüßen zu können.

Amazon.de

Δημοσ.

εντολή απο Μέρκελ είναι .. Περίεργο αφήνουν να γίνει και μετά ακυρώνουν.. συνήθως δεν ολοκληρώνεται η παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Τους έστειλα e-mail και τους ρώτησα γιατί ακύρωσαν την παραγγελία μου και μου απάντησαν ότι εγώ τους το ζήτησα προκειμένου να κάνω νέα παραγγελία.

Γεγονός είναι ότι είχα κάνει μια αρχική παραγγελία, αλλά μετά τους ζήτησα να την ακυρώσουν προκειμένου να παραγγείλω μια άλλη καρέκλα. Πράγματι, ακύρωσαν την αρχική παραγγελία και έτσι έκανα νέα. Μετά από 3 ημέρες μου ακύρωσαν και τη νέα παραγγελία αλλά χωρίς να έχω ζητήσει κάτι τέτοιο.

Συνεννόηση κουφέτο

και εμένα το ίδιο, μου την ακύρωσαν. (επιδημία είναι? :P  )

Στείλε τους και εσύ κάνα μέιλ να δούμε τι θα σου πουν.

εντολή απο Μέρκελ είναι .. Περίεργο αφήνουν να γίνει και μετά ακυρώνουν.. συνήθως δεν ολοκληρώνεται η παραγγελία.

λες να μας άρχισαν το εμπάργκο τώρα;; :wacko:

αν καταλαβα καλα δεν κανει αποστολη ελλαδα...

αυτοί μου λένε ότι την ακύρωσαν γιατί εγώ το ζήτησα! Άλλωστε όταν έκανα την παραγγελία φαινόταν ότι μένω Ελλάδα και με άφησαν να την κάνω.

Δημοσ.

Σε εμένα γράφουν τα εξής

We regret to inform you that your order # 303-43... was canceled by the seller Homestyle4u.

The reason for the cancellation:
The delivery was undeliverable.

Our sellers strive to always question that cancellations are necessary as rarely as possible. We would like to apologize for any inconvenience this may have caused. If you have any questions about the cancellation of the order, please contact the seller directly.

If you continue to be interested in this article, we suggest a new order on Amazon.de give up. If the order on the ground? Delivery undeliverable? have been canceled, please check your address details. After you have corrected the information, you can of course place a new order.

Below is again the order details.

We are pleased that you are in our customer and hope to welcome you again soon at Amazon.de.
  • Moderators
Δημοσ.

Να πω για οποιον δεν διαβασε ουτε ειδε το προιον, οτι μιλαμε για τριτο πωλητη.

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως προστατεύουν τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπό τους,αν υπάρχει εισαγωγέας δηλαδή,που φέρνει ακριβώς το ίδιο.

Είχα παραγγείλει κάτι καφέδες (πολλούς..) και ενώ δέχτηκαν αρχικά τη παραγγελία μου,τελικά έφαγα πόρτα.

Πήρα απ´ αλλού.

Η φάση είναι ότι έκτοτε με έχουν τρελάνει στα σπαμς γι αυτούς ακριβώς τους καφέδες,ή βόδια είναι ή μποτάκια· και σιγά μην τους ξενερώσω αναφέροντάς τους τη περίπτωσή μου.

Δημοσ.

Παιδια, για να συντονιστουμε λιγακι, μιλαμε για 3rd sellers, ο καθενας εφαρμοζει τη δικη του πολιτικη...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.lago.gr/products3_det.asp?product_id=7272

αυτη στα 81 ειναι καλη τιμη?μηπως μπορω να βρω καλυτερη απο αμαζον σαυτα τα λεφτα?

και αυτη σαν επιλογη φαινετε καλη.δεν λεει τα μοντελα ομως για να τσεκαρω τιμες σε σχεση με αμαζον.

http://www.lago.gr/products3_det.asp?product_id=9212

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...