Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω προβλημα και θα ηθελα  τα φωτα σας..δεν ανοιγει το pc αρχιζει και σταματαει πριν μπει στο bios απλα μου βγαζει την μητρικη και μετα δεν φορτωνει παρακατω εβγαλα τον σκληρο δισκο τον εβαλα σε ενας εξωτερικο ανταπτορα αλλα δεν τον ανοιγει μου λεει οτι πρεπει να κανω διαμορφωση στον δισκο και δεν ανοιγει η αληθεια ειναι πως εχω καποια πραγματα που δεν πρεπει να χαθουν αν μπορειτε βοηθησεται ελπιζω να εχει χτυπησει σκληρο?σας παρακαλω βοηθηστε με

Δημοσ.

καταρχας πες μας το συστημα σου

απο την πρωτη φορα δεν σου εχει ανοιξη ή ξαφνικα το κανει

επισης πες μας πως τα εχεις συναρμολογησεις(εννοω τον/τους δισκο/ους)

Δημοσ.

Βασικα οτι ειπε ο red devil

Δοκιμασε να βγαλεις οτι εχεις συνδεμενο πανω. usb στικακια, usb σκληρους μπλα μπλα μπλα. Ασε μονο οθονη mouse και keyboard.

Δοκιμασε να το αναψεις με μια μονο ραμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το συστημα μου ειναι

CPU:amd athlon 64 x2 6000

RAM:corsair xms2 1gb ddr2 800mhz  (X4)

MOBO:gigabyte ga-m56s-s3

PSU:TRUST 570 PRO

western digital 160 gb hard drive 2.5 ζω η συνδεση γινεται με sata 2 ενα κοκκινο καλωδιο ειναι...

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις θερμα 

και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται βασικα αυτο το προβλημα δεν προεκυψε ξαφνικα και αλλες φορες δεν ανοιγε εκανε απο μονο του επιδιωρθοση και εβγαζα και εβαζα τις ραμ δεν ξερω αν εκανα καλα.,..τωρα ομως δεν εινια το ιδιο ...με το που το ανοιγω μου βγαζει την επονυμια της  gigabyte και δεν κανει τιποτα αλλο επισης το μπλε και το πρασινο λαμπακι στο case ειναι συνεχεια ανοιχτα δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο....

Επεξ/σία από TEOGOGAS
Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις οτι εχεις συνδεμενο πανω. usb στικακια, usb σκληρους μπλα μπλα μπλα. Ασε μονο οθονη mouse και keyboard.

Δημοσ.

κανε ένα reset το bios και δοκίμασε να κανεις εγκατάσταση windows με έναν άλλον δίσκο( αν έχεις) σιγουρέψου ότι όλα δουλεύουν k τότε πιθανόν έχει πρόβλημα ο δίσκος σου! υπάρχει όμως τρόπος να κανεις ανάκτηση των αρχείων σου!! καλή τύχη ;)

Δημοσ.

το εκανα αυτο παιδια αλλα εξακολουθει το ιδιο προβλημα !μηπως δεν εχει χτυπησει σκληρο και ειναι κακτι αλλο?

κανε ένα reset το bios και δοκίμασε να κανεις εγκατάσταση windows με έναν άλλον δίσκο( αν έχεις) σιγουρέψου ότι όλα δουλεύουν k τότε πιθανόν έχει πρόβλημα ο δίσκος σου! υπάρχει όμως τρόπος να κανεις ανάκτηση των αρχείων σου!! καλή τύχη ;)

πως θα μπω στο bioς να κανω reset? αφου οταν ανοιγει σταματαει πριν μπει στο bios μου βγαζει την επωνυμια τις μητρικης και μετα δεν κανει τιποτα απολυτως...δεν πειραζει για τον σκληρο αγοραζω αλλο! τουλαχισοτον μπορω να επαναφερω καποια αρχεια? :/ 

Δημοσ.

για να κάνεις reset  στο bios βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά και επανατοποθέτησε την,   

όσο για τα αρχεία υπάρχουν αρκετά προγράμματα με τα οποία μπορείς να κάνεις data recovery με μία αναζήτηση στο google θα βρεις κάποια 

Δημοσ.

για να κάνεις reset  στο bios βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά και επανατοποθέτησε την,   

όσο για τα αρχεία υπάρχουν αρκετά προγράμματα με τα οποία μπορείς να κάνεις data recovery με μία αναζήτηση στο google θα βρεις κάποια 

γιατι οταν το εβγαλα τον εσωτερικο και τον εβαλα σε εξωτερικο ανταπτορα μου ελεγε οτι χρειαζεται να κανω διαμορφωση στον δισκο και δεν μου τον ανοιγε...(επισης πεσμου επισης πεσμου αν γινεται καποιο αποτελεσματικο προγραμα για αυτην την δουλεια)

Δημοσ.

για αρχή έχεις κάποιον άλλο δίσκο να κανεις εγκατάσταση να δεις αν δουλέψει? αν σου ζητάει διαμόρφωση για το δίσκο που έχεις ήδη πάνω πιθανόν να φταίει αυτός. για "ανακτiση" εγώ χρησιμοποιώ το "get data back" αλλα έχει k αλλα πολλά αν ψάξεις

Δημοσ.

για να μη σε τρώει άλλο η αγωνία αγόρασε καινούργιο δίσκο, έχει παραδώσει το πνεύμα και πολύ που άργησε.

και άφησε ήσυχες τις μνήμες για να μην κάνεις και σε τίποτε άλλο ζημιά.

160αρης δίσκος από πότε τον έχεις; από το 2000;

εσωτερικός δίσκος με λειτουργικό πάνω του σε εξωτερικό αντάπτορα ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτό σου ζητάει διαμόρφωση.

Δημοσ.

για να μη σε τρώει άλλο η αγωνία αγόρασε καινούργιο δίσκο, έχει παραδώσει το πνεύμα και πολύ που άργησε.

εσωτερικός δίσκος με λειτουργικό πάνω του σε εξωτερικό αντάπτορα ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν τον εχω απο το 2000 απλα ειχα  μονο εγκαστημενο τα windows Και τα προγραμματα...ωραια και πως θα κανω τωρα να παρω τα αρχεια απο αυτον το δισκο που μου λεει ετσι?επισης πως θα καταλαβω αν εχει χαλασει καει και τιποταα αλλο ας πουμε ραμ?

Δημοσ.

αν ήταν από ο 2000 θα ήταν 20gb

αυτό πάλι  ότι δεν αναγνωρίζει τον σκληρό σαν εξωτερικό αν έχει λειτουργικό που το άκουσες?

Το έχεις δοκιμασει ποτέ ή το λες έτσι κουβέντα να κάνουμε?

Μια χαρά ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν τον εχω απο το 2000 απλα ειχα  μονο εγκαστημενο τα windows Και τα προγραμματα...ωραια και πως θα κανω τωρα να παρω τα αρχεια απο αυτον το δισκο που μου λεει ετσι?επισης πως θα καταλαβω αν εχει χαλασει καει και τιποταα αλλο ας πουμε ραμ?

Για ανάκτηση δεδομένων ρώτα Link.png Site: http://www.insomnia.gr/forum/25-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82/">εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...