Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

 θα ήθελα να αγοράσω ένα gaming laptop να παίζει κορυφαία παιχνίδια για τουλάχιστον για 3-4 χρόνια και μετά να κάνω αναβάθμιση κάρτα γραφικών (αυτόνομη) και τον επεξεργαστή  θα προτιμούσα να είναι costumizable. (Δεν με νοιάζει ο σκληρός δίσκος δηλαδή να έχει αλλά δεν με νοιαζουν τα gb και δεν με νοιάζει αν δεν έχει λειτουργικό σύστημα αν είναι να βγει φθηνότερα )

 

Μια επιλογή μου είναι το http://www.pcspecialist.co.uk/notebooks/vortexIII-17/ έχει την τιμή και τα χαρακτιριστικα τα οποία θέλω έχω μια απορία όμως να του φορέσω την nvidia gtx675 4gb ή την amd hd 7970 2 gb

Αν εχεται κάποιο άλλο laptop να μου προτείνεται είναι ευπροστεχτο 

(συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη)

Δημοσ.

Οχι δεν ευπαρχει καλυτερο. Η 7970m ειναι σαν την desktop 7870. Αρα θα παιξει τα σημερινα σε FullHD , σχεδον σε ultra ρυθμισεις , Crysis 3 , Tomb Raider , Far Cry 3 ηδη την ζοριζουν , οποτε μιας κ οι next-gen κονσολες ειναι στην γωνια , τα 3-4 χρονια που λες δεν ειναι ρεαλιστικα εκτος κ αν δεν σε νοιαζει να παιζεις σε πιο χαμηλες ρυθμισεις.

Αρα :

1. Πας σε σταθερο οπου παντα θα εισαι στην αιχμη με καποια αναβαθμιση.

2. Πας σε αυτον που λες ο οποιος θα δεχθει αναβαθμιση στην καρτα γραφικων (επεξεργαστη δεν νομιζω να χρειαστει) αλλα φυσικα ακριβοτερη.

 

Για φορητο παντως ειναι μονοδρομος.

  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ και μιας που έριξα και μια ματιά στους σταθερούς είδα τι pc φτιάχνω με 1250 ευρό και πραγματικά μου φαίνεται θα πάρω σταθερό 

Δημοσ.

Ετσι μπραβο. Αν ο φορητος δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ αναγκαιοτητα δεν εχεις λογο να πας σε αυτο για gaming. Για καθε αλλη χρηση ο φορητος φτανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...