Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επανερχομαι με δυο ερωτησουλες.

1) Ειναι απαραιτητο να το βαλω απο πριν σε καποια πριζα ετσι ωστε να φορτισει η μπαταρια του πρωτού συνδεσω πανω του τις συσκευες μου?

2) Εχω ενα πολυπριζο ασφαλειας με διακοπτη.Μπορω να το συνδεσω στο ups η να βαλω το ups πανω στο πολυπριζο?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Ειναι απαραιτητο να το βαλω απο πριν σε καποια πριζα ετσι ωστε να φορτισει η μπαταρια του πρωτού συνδεσω πανω του τις συσκευες μου?

2) Εχω ενα πολυπριζο ασφαλειας με διακοπτη.Μπορω να το συνδεσω στο ups η να βαλω το ups πανω στο πολυπριζο?

δέν τους έκανες μια ερώτηση από έκει που το αγόρασες;

νομίζω θα θέλουν κάποιες ώρες.

εγώ πάνω σε πολύπριζο ασφαλείας το έχω,δέν μου έχει δημιουργήσει  πρόβλημα τον τελευταιο καιρό.

ο κεραυνός είναι ύπουλο πράγμα ;)

Δημοσ.

δέν τους έκανες μια ερώτηση από έκει που το αγόρασες;

νομίζω θα θέλουν κάποιες ώρες.

εγώ πάνω σε πολύπριζο ασφαλείας το έχω,δέν μου έχει δημιουργήσει  πρόβλημα τον τελευταιο καιρό.

ο κεραυνός είναι ύπουλο πράγμα ;)

Εχεις δικιο χαζομαρα εκανα αλλα τωρα το σκεφτηκα που πηγα να κανω τη συνδεση.παντως τωρα που το ανοιξα εδειχνε οτι η μπαταρια ειναι στο 100%
Δημοσ.

Εχεις δικιο χαζομαρα εκανα αλλα τωρα το σκεφτηκα που πηγα να κανω τη συνδεση.παντως τωρα που το ανοιξα εδειχνε οτι η μπαταρια ειναι στο 100%

δέν χρειάζεται νομίζω,αφού είναι 100%.

αν και η μπαταρίες έρχονται "φορτισμένες" από το εργοστάσιο/εταιρίες.

αλλά ποτέ δέν ξέρεις με της μπαταρίες.

• Like 1
Δημοσ.

1) οχι ειναι φορτισμενη η μπαταρια.

2)κι'εγω εχω πολυμπριζο ασφαλειας πανω στο ups και δεν εχω κανενα θεμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...