fisto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Τωρα που τελείωσαν τα αποθέματα σε αυτο το μοντέλο, βγάλανε ένα Lenovo με i7 στα 2.9 GHz και με ξεχωριστη καρτα γραφικών nVidia. Τα αλλα παραμένουν ίδια... Το κόστος όμως ανεβαίνει 250 € ... δηλαδη 650 €, καπως πολλα... http://www.mgmanager.gr/lenovo_g580a_i7520m1564gb500gbgt_610mwindows_8_5675/el/pid/12676/
protel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οχι ρε πο!@#$! μου τι εχασα ρε γαμωτο............ :mad: --------Το πηρε το συγκεκριμενο ο κολλητος μου πριν 10 μερες 620 ευρω και τωρα παει για φουντοοοοοοοοοο...........................---------Το μηχανημα ειναι super σας λεω και ειδικα σ'αυτη τη τιμη ειναι τσαμπα γι'αυτα που προσφερει.Και γαμ......τις προσφορες. 1
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος που επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά, του είπαν ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί σε αυτή την τιμή. 1
protel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος που επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά, του είπαν ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί σε αυτή την τιμή. Με σκοτωσες...
morby Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Έδωσα παραγγελία χθες το βράδυ και μου είπαν θα με καλέσουν δευτέρα να μου πουν αν το παραλάβω ή όχι καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας... για να δούμε αν και μυρίζομαι ακύρωση
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Έδωσα παραγγελία χθες το βράδυ και μου είπαν θα με καλέσουν δευτέρα να μου πουν αν το παραλάβω ή όχι καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας... για να δούμε αν και μυρίζομαι ακύρωση Σε καλεσαν αυτοι ή τους πηρες εσυ τηλεφωνο?
mobile_32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κρίμα που έχασα τη προσφορά και ψάχνω για laptop εδω και πολύ καιρό! :cry: Τους έστειλα mail, μέσα απο τη φόρμα που έχουν στο site τους, αν θα ξανα βάλουν ανάλογη προσφορά. Αν μου απαντήσουν θα ποστάρω την απάντηση
kostakiss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Υπαρχει και τηλεφωνο για πιο αμεσα. Αλλα απ οτι ειπε και κοπελα που ηταν σε παρομοια κατασταση με σενα κ επικοινωνησε μαζι τους,ειπαν πως δεν θα ξαναφερουν το συγκεκριμενο λαπτοπ. Προσφορες θα υπαρχουν παντα ανα διαστηματα Sent from my iPhone using Insomnia
Seaman72 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Έδωσα παραγγελία χθες το βράδυ και μου είπαν θα με καλέσουν δευτέρα να μου πουν αν το παραλάβω ή όχι καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας... για να δούμε αν και μυρίζομαι ακύρωση Έδωσα παραγγελία λίγο πριν το γυρίσουν σε μη διαθέσιμο με παράδωση από το κατάστημα. Δεν έβαλα κάρτα για να πεταχτώ να το πάρω γρήγορα γιατί μένω Αθήνα. Ελπίζω να μην την πάτησα.
c0prse_grinder Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εγώ τους μίλησα το πρωί και μου είπαν πως έγινε χαμός με τη συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή η σειρά παραγγελίας μου είναι από τις πρώτες θα παραλάβω. Έχω βάλει παραλαβή από το κατάστημα γιατί θα μαι Αθήνα το σ/κ και μου παν πως θα με πάρουν τηλέφωνο τη Δευτέρα να περάσω να το πάρω.
mc01319 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εμένα πάλι, ύστερα από mail που έστειλα, μου απάντησαν το εξής: Καλησπέρα Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας την Δευτέρα μετά το μεσημέρι Στή διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση Για να δούμε...
mobile_32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κρίμα που έχασα τη προσφορά και ψάχνω για laptop εδω και πολύ καιρό! :cry: Τους έστειλα mail, μέσα απο τη φόρμα που έχουν στο site τους, αν θα ξανα βάλουν ανάλογη προσφορά. Αν μου απαντήσουν θα ποστάρω την απάντηση Μου απάντησαν (άμεση απάντηση, δεν έχω παράπονο): "Καλησπέρα Δυστυχώς όχι Στή διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση" Οπότε δεν θα την ξανά βάλουν αυτη τη προσφορά
king2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εγω το παραγγειλα 2 ωρες μετα την ανακοινωση στο insomnia με αντικαταβολη.Ελπιζω να τιρησουν την σειρα προτεραιοτητας γιατι ακομα δεν με πηραν τηλεφωνο για να κανονισουμε τα μεταφορικα.Πρωτη φορα παραγγελνω απο το συγκεκριμενο καταστημα και αν ολα πανε καλα θα ξανα παραγγειλω αλλα αν δεν θα φανε Χ απο μενα. Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα