Προς το περιεχόμενο

[laptop] Dell Inspiron 15 3521, i5-3337U/15.6/4GB/500GB/Intel HD/Windows 8 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το amazon.co.uk για να σου το στείλουν επέλεξες super saver delivery και αν ναι πώς σου παραδόθηκε (με courier ή με απλό ταχυδρομείο)?

Ρωτάο γιατί οτάν επιλέγεις να σου έρθει χωρίς ταχυδρομικά έξοδα (super saver delivery για αγορές πάνω απο 30 λίρες) αυτό γίνεται μέσω απλού ταχυδρομείου.

Φαντάζομαι οτι ένα λαπτοπ δεν το στέλνουν με απλό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Είμαι από αυτούς που δεν μπόρεσε να ικανοποιηθεί η παραγγελία της προσφοράς.
Σήμερα διατίθεται το συγκεκριμένο μηχάνημα στα 499 € από το you.gr.
Στις προδιαγραφές αναφέρεται ταχύτητα σκληρού 7200 στροφές, gigabit lan & 6 cell μπαταρία.
Για τη μπαταρία μπορεί να είναι και σωστό, αλά για τα άλλα 2 διατηρώ επιφυλλάξεις καθώς δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από όσα γνωρίζω, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Παρακαλώ όσοι προλλάβατε την προσφορά και παραλάβατε τον υπολογιστή δώστε τα φώτα σας σε αυτό τον τομέα.
Ανεβάζω τις προδιαγραφές που έχω βρεί γενικότερα για αυτή τη σειρά.
Ευχαριστώ.
http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/CC8C83728A4D084697667A5B34FD8F5F/444FF47F1722F64196506F538776B680

15679.pdf

Δημοσ.

Οντως ετσι ειναι κι αν δεις και τ'αλλα καταστηματα στο skroutz αλλοι λενε οτι ειναι 7200 κι αλλοι 5400.

Το ιδιο συμβαινει και με την μπαταρια.

Τωρα τι τελικα ισχυει μονο μεσω επικοινωνιας με το καταστημα αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα ανοιχτα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδία στο you δεν το δίνει πλέον διαθέσιμο για αγορά. Μάλλον εξαντλήθηκε το απόθεμα.

Δείχνει ότι έχει 6 κομάτια

Δημοσ.

Παιδία στο you δεν το δίνει πλέον διαθέσιμο για αγορά. Μάλλον εξαντλήθηκε το απόθεμα.

Που το βλεπεις εσυ αυτο?

Δημοσ.

Για 85 ευρω παραπανω(γιατι ειχε μεταφορικα και αντικαταβολη) αξιζει λετε σε σχεση με την προσφορα που ηταν 399 ευρω συμφωνα με τις διαφορες που αναφερθηκαν για μπαταρια και σκληρο?

Αρκετα μου φαινονται αν ειναι μονο γι'αυτο.

Δημοσ.

Για 85 ευρω παραπανω(γιατι ειχε μεταφορικα και αντικαταβολη) αξιζει λετε σε σχεση με την προσφορα που ηταν 399 ευρω συμφωνα με τις διαφορες που αναφερθηκαν για μπαταρια και σκληρο?

Αρκετα μου φαινονται αν ειναι μονο γι'αυτο.

Ακριβώς το ιδιο σκέφτομαι. Η τιμή είναι καλή, αλλά στα 500 € υπάρχουν πολλά. Στα Reviews αναφέρεται ότι βρομίζει εύκολα, καθώς όλα τα κομμάτια του είναι φταγμένα από γυαλιστερό πλαστικό. Αν η μπαταρία είναι η 65άρα μάλλον είναι καλή επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...