Προς το περιεχόμενο

[laptop] Dell Inspiron 15 3521, i5-3337U/15.6/4GB/500GB/Intel HD/Windows 8 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πάντως να ξέρετε το εξής. Εγώ το πρωί μίλησα μαζί τους και τους ρώτησα τι ώρα βγήκε την Παρασκευή η προσφορά, διότι εγώ την είδα στην 18.30. Στις 3 το μεσημέρι είχε βγει η προσφορά και λογικό να γίνανε αρκετές παραγγελίες, εκτός φόρουμ,

• Like 2
Δημοσ.

Με πήραν και μένα, αύριο μάλλον θα παραλάβω.

Μου είπε πάντως ότι δεν είχαν πολλά κομμάτια...και έγιναν σε μια μέρα ΠΑΡΑ πολλές παραγγελίες!

πολύ σωστό κατάστημα και ευγενικότατοι!!

όποιος δεν πρόλαβε υπάρχει και το Toshiba στο amazon φυσικά.

γύρο στις 10 και κάτι.

Σε επικοινωνία που είχα για την παράδοση μου είπε ότι οι πολλές παραγγελίες ξεκίνησαν μετα τις 7, άρα εμείς ήμασταν από τους τελευταίους, μάλιστα στο site ήταν πολυ πριν απο τις 5!

Να'ναι καλά η magdalhnh k o kostakis!

Πάντως θα βγάλουν και άλλες προσφορές με λάπτοπ και αυτό είναι θετικό για όσους δεν πρόλαβαν!

Παιδιά πάντως να ξέρετε το εξής. Εγώ το πρωί μίλησα μαζί τους και τους ρώτησα τι ώρα βγήκε την Παρασκευή η προσφορά, διότι εγώ την είδα στην 18.30. Στις 3 το μεσημέρι είχε βγει η προσφορά και λογικό να γίνανε αρκετές παραγγελίες, εκτός φόρουμ,

'

Μαγδαληνή περιμένουμε και νέες σουπερ προσφορές απο σένα :)

Δημοσ.

Εμένα από τις 3 που είπε ο υπεύθυνος. Τέλος Πάντων, δεν έχει σημασία.

Το αστείο είναι, ότι εγώ δεν το έχω παραγγείλει...χαχαχαχα. Το λάπτοπ μου είναι 3 μηνών.

• Like 1
Δημοσ.

@moredread μακάρι να πετύχω κι άλλες και να είστε σίγουροι, πως δεν θα τις κρατήσω μυστικό.

Δυστυχώς όμως, κάθε μέρα Πασχαλιά δεν είναι... :lol:

• Like 1
Δημοσ.

@moredread μακάρι να πετύχω κι άλλες και να είστε σίγουροι, πως δεν θα τις κρατήσω μυστικό.

Δυστυχώς όμως, κάθε μέρα Πασχαλιά δεν είναι... :lol:

πρώτα να τα λες σε μας όχι σε άλλα threads να προλαβαίνουμε :D Ειδικά τώρα που κοντεύει Πάσχαλια κάτι θα παίξει :P

Ευχαριστούμε και πάλι!

Δημοσ.

χαχαχα....χάρη σε εκείνη την κοπέλα όμως,του thread που το πόσταρα πρώτα, βρήκα την προσφορά.

Γιατί επειδή είναι γυναίκα και αυτό είναι κομψό εμφανισιακά, θυμήθηκα θέμα, μιας άλλης κοπέλας που το αγόρασε και μάλιστα από το MGmanager, μπήκα λοιπόν στο θέμα της για να το θυμηθώ ποιό laptop ήταν, πάτησα στο link και βουαλά!!!

Δημοσ.

To πήρα και εγώ , η παραγγελία μου εγινε στις δέκα παρά της παρασκευής.

Πολλά ευχαριστω για την πληροφορία !!!!!!!! :-) :-) :-)

Δημοσ.

Εγώ έκανα την παραγγελία 21:40 την Παρασκευή και όλα καλά, θα παραλάβω σήμερα ή αύριο.

Ευχαριστούμε τον topic starter.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, Εγώ είμαι από τους τυχερούς, έκανα την παραγγελία μεσημέρι Παρασκευής και το παρέλαβα από το κατάστημα πριν από μισή ώρα περίπου. Πολύ καλή προσφορά μπράβο στα παιδιά του καταστήματος για την εξυπηρέτηση τους!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

παρελαβα και εγω απ'το καταστημα.

τελεια εξυπηρετηση, και η κυριουλα εκει στο μαγαζι με παρακαλεσε να μεταφερω στο φορουμ (επειδη με ρωτησε απο που ειδα την προσφορα) το οτι απλα τηρειται σειρα πρωτεραιοτητας και δεν ηταν καποιο διαφημιστικο τρικ. Ημουν η 7η παραγγελια! Λοιπον μολις το ανοιξα... ΚΟΥΚΛΑΚΙ!

ειναι παρα πολυ ελαφρυ και λεπτο και με πολυ βολικο πληκτρολογιο. το προηγουμενο inspiron με νευριαζε το γεγονος οτι το πληκτρολογιο του ηταν σαν ψευτικο.

κατευθειαν ετρεξα speccy και εμεινα λιγο..γιατι..δειτε φωτο! προφανως και αναφερομαι στον επεξεργαστη! (link: http://processors.findthebest.com/compare/826-829/Intel-i5-3427U-vs-Intel-i5-3317U)

post-218943-0-54166000-1364829144_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...